Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
7. sayfa BirinciBirinci ... 567891757 ... SonuncuSonuncu

Kanuni Windy S

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #121

    Üyelik
    30 Ağustos 2006
    Piyasayı dalgalandırmaları ile ilgili konuda haklısın tabiki.Piyasadaki bu dalgalanmaların altında gene o büyük firmalar var.Ekonomik gelişme beraberinde bu sektörü elinde bulunduran firmalar işci maliyetlerinin-sendikal haklar ve piyasaya her sezon daha teknolojik bir modelle giremezse-en ufak ta olsa eklenti olmadan fiyat artırılamayan sistemlerin önüne geçemediler ve yeni teknoloji maliyetleri ile başa cıkmaya çalışmak onları küçülmeye zorladı.Naptılar tüm otomotiv devleri gibi ikibinli yıllarla nakliye ve düşük işci maliyetlerinin onlara hiç ugraşmadan kar saglıyacagı-hatta dev gemilerde bile montaj la sistemlerini kaydırdılar.elde ettikleri karı böylede elde etmeye devem ettiler.Bunu büyük firmalar yaptı.Bizi sömüren dedigin devler.peki biz ne yapıyoruz.Bir teknoloji devi degiliz.Daha üretimimiz yok ki dogu bloku ülkelerde montaja soyunduk.Montaj yaptırdıgımız her marka ürünün patenti teknoloji devlerinde.Yani biz gene onları zengin ediyoruz.Çin ve digerleri iş yapmanın heyecanı ile parada boguldukların zannediyorlar ama daha ekonomik-sosyal ve sendikal haklar kavaramları ile ugraşmaya başlamadılar.Biraz tıfıllanmaya başladıklarında da iç çatışmalar vazgeçilmez olacak.Ve hep devlere köle olmaya devam edecekler.yani bize sagladıkları bu ekonomik alternetif bir müddet sonra bize gene işkence olarak geri dönecek.Bu yeni dalagalanmalar bizde tayfun etkisi yapacak.neden ;rüzgar bize hem dogudan esecek hemde batıdan biz ise ortadayız.Onlardan fayda kar saglıyacagımıza onların bizi sömürmesine göz yumuyoruz.Yanirüzgarın estigi birbaşkayön daha var(güney dogu)Ve ister inan ister inanma ama buişin içinde birilerinin eli var.Amaçlara hizmet ettiriliyoruzPekibir soru daha.Koca T.C de neden birtek firma var yerli üretim bandına sahibim diyen??????(http://www.3harf.com/yesil+hortum+magdurlari)Hem çindeki işci maliyetleri ile başa çıkamıyacak bir ülkede kurulu hemde yerli imalat yapabiliyorum diyor.Sence bir ikilem değilmi bu.(Bu sorunun iki cevabı var.1-Ya işcileri ve mühendisleri ve İTÜ deki hocaları karın tokluguna çalışıyor 2- yada hepsi teşkilat dan lar)Agzımızın kenarına sürülen bal degil arkadaşım mısır şurubu(glikoz)Şeker pancarının başına gelenler pancar motorunda başına geliyor.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #122
    no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Temmuz 2008
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    cbf 150
    bu motorun siyahsının resmini koysanız buraya internette hiç biyerde bunun siyahsının resmini bulamadım

  3. #123

    Üyelik
    30 Nisan 2008
    Şehir
    Yaşamıyorum.
    Motosikleti
    yakında geliyo :)
    Yamaha Ybr125 e benzetmişler.... ama YBR bunu YER...
    yeniden Burdayım :bounce::rendeer:

  4. #124
    no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Temmuz 2008
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı super adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha Ybr125 e benzetmişler.... ama YBR bunu YER...
    aradaki fiyattaki farka bi bak param yoksa nabıcam ybr ayarında bir motor

  5. #125
    emomen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2006
    Şehir
    KOCAeli/Gebze
    Motosikleti
    cbr 1100 xx
    bende yeni bir şirket acıcam kanunsuz adında.. abi bu maliyette başka tip motor yapabilirlerdi o kadar türkiyede yarışma yaptılar katılan bir sürü arkadaşımız oldu birinci secileni gördük.görüntü muhteşem cok ciddi model yaratanlar var ve hep aynı tip motor cıkartıp duruyorlar biraz degişmeleri lazım üstüne bin ytl koysunlar cok iyi bir motor cıkar idda ediyorum..
    Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.

  6. #126

    Üyelik
    17 Ağustos 2008
    Şehir
    ank
    Motosikleti
    10 yıl sonra
    100 km kaç sn de çıkar bu 11 beygirle a tabi 100 km yapabiliyorsa

  7. #127
    no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Temmuz 2008
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    cbf 150
    yazılanları okumadın herlede 120 bastığını söylüyor ibre yanlıs olsa en kötü ihtimalle 105 gittiğini yazmıs

  8. #128
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Nisan 2008
    Şehir
    Osmaniye
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    arkadaşlar neyin tartışması bu anlamıyorumki herkes hayatından memnun ya bende cbr 600 var süper bi motor,bide Windy s var oda süper bi motor her motorun kendine göre yeri oluyor Windy şehir içi için biçilmiş kaftan 120 km hızı görüyor ybr yi rahat tokatlıyor yakıt birz fazla fiyatı düşük parça fiyatı düşük,bence ideal bi motor 2350 liraya ancak bukadar olur12000 lirada verirsen cbr ye binersin, KANUNİ BOBCAT de alacağım yakında çok harika bi motor kalitesi tipi rahatlığı gerçekten hoş,servis parça sıkıntısı yok,hondamıza parça bulamıyoruz,buluyoruz dünya bi para resmen soyuyorlar adamı eeee ne anlamı var şimdi

  9. #129

    Üyelik
    29 Ağustos 2007
    su yorumlara bakın yaw yok ybr bunu yer yok 100 yapamaz cok cocukca yorumlar bunlar ne yapıyo 200 mu basıyo yrb oyle bı anlatıyokı adam yer derken sankı altındakı ucuyo tutulamıyo sankı hıc bınmedık ustune 125cc katagorısınde guzel bı tasarım parca fıyatlarına baktım bugun mobıletın parca fıyatlarında nerdeyse parcaları arkadasım adam sana 2350 ye cıkarıyomu sahıbı turk mu turk sanane cındenmı ugandadanmı nerden geldıgı motor hos mu parcası cok mu bak keyfıne ne kurcalıyosun bu kadar sıyaset yapıyosun. her mesajında aynı seylerı yazıp duruyosun..

    bakın arkadaslar ben 95 kıloyum boyumda 180 yrb nın duz yolda yaptıgı hız arkadaslar 100 km bızzat kendım bındım bana bu konuda kımse aksıne ınandıramaz denedım cunku yapılan hız teslerı duz yolda yapılır rampa asagı degıl bunuda belırtıyım windy yı ızmıt servısınde ıyıcene ınceledım ybr ye cok guzel bı altarnatıf kalıte bakımından yrb den asagı kalır yanı yok gıdın kanuni servıslerıne bombos arızalı motor olsa bıle beklemıyokı orda hemen gelıyo parca..

    ıbre yanlıs dıe bısey yok arkadaslar buna ınanın hep uydurma bunlar tıgerın ıbresı yanlıs dedıle cbf 150 ıle 60 sabıt hızda ıkısıde aynı hıc fark yok bundada keza oyle ıkısının teker boyutu aynı on tekerde donen mekanızma aynı sırf kanunı dıyemı yanlıs oluyo ınanmayın bu safsatalara alın bakın keyfınıze

  10. #130

    Üyelik
    30 Ağustos 2006
    ''su yorumlara bakın yaw yok ybr bunu yer yok 100 yapamaz cok cocukca yorumlar bunlar ne yapıyo 200 mu basıyo yrb oyle bı anlatıyokı adam yer derken sankı altındakı ucuyo tutulamıyo sankı hıc bınmedık ustune 125cc katagorısınde guzel bı tasarım parca fıyatlarına baktım bugun mobıletın parca fıyatlarında nerdeyse parcaları arkadasım adam sana 2350 ye cıkarıyomu sahıbı turk mu turk sanane cındenmı ugandadanmı nerden geldıgı motor hos mu parcası cok mu bak keyfıne ne kurcalıyosun bu kadar sıyaset yapıyosun. her mesajında aynı seylerı yazıp duruyosun..
    ''Ben aldıgım malı gözüm kapalı almamalıyım.Ha aldıgım zaman olmadımı?oldu tabiki.Ama artık tecrübe sahibi olduk.Burda amaç paylaşım ise eger ;ben önemli gördügüm konuların üstüne basıyorum burada.Ben zengin degilim ve alt tarafı 125 cc dedigin aracı almak birçok kişi için lüks,hatta servetini bu işe baglayanlar var.Bakım parasındanda tasarrufun yoluna bakarım yagdan da tasarruf etmeye bakarım.İki yılda yaptıgım tasarruf ailemin bir aylık tüm ihtiyaçlarını karşılıyor üstüne bana iki takım ön arka lastik alıyor.Parayı herkes düzde bulmuyor Ki dagıtayım o firma bu ithalatçı zengin olsun sonrada bizleri tiye almasın.Kimse kimseyi kandırmasın gerek yok burda rant kovalamıyoruz.90 lı yıllarda triko sektörü ihracatta liderdi özellikle rusya pazarına.herkes makine aldı (makineler tabiki ithal idi ve T.C o servet aletlere mezarlık oldu)makine kullanabilenler karaborsada talep arttıkca iş yetiştirebilmek ugruna sırf ihracaat yapabilmiş olmak için yarım yamalak eksik sökük ne varsa doldurdular kolilere devlet de denetlemedigi için mallar gitti.Sonra talep düştü.Kimse biz neyaptık demedi;niye sipariş vermiyorlar dendi.İş yapılmış olmak için yapılmamalı.İş hakkıyla yapılmalı ki bu memleket çagdaş uygarlık seviyesinde şu anda oldugu gibi en arkada degil en önlerde hatta en önde dik durabilmeli.Yoksa atalarımızın kanları boşa mı gitmeli.Benim memleketim benim ülkemin ürünü diye övünemiyorsam ne gerek var hiç olmasın daha iyi Zaten benim memleketimin ürünüde degil yaaaa

  11. #131

    Üyelik
    12 Ağustos 2008
    Şehir
    göztepe (İ.S.T)
    Motosikleti
    yamaha dragstar 650 cc
    bu tarz motorlar bana çıplakmış hissi uyandırıyo ss bile olsa hoşuma gitmiyo :(
    MURAT KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYACAĞIZ....

  12. #132
    no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Temmuz 2008
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    cbf 150
    bunun siyahsı kimsede yokmu bi foto koysun buraya

  13. #133

    Üyelik
    07 Haziran 2007
    Motosikleti
    Kanuni Windy S
    Bazı arkadaşların kullanmadan yaptıkları yorumlar çok can sıkıcı. Ben şuan ıspartadayım. Yakında Ankaraya geçicem. Motoru görmek isteyen kapışmak isteyen burdan yazsız. ybr ve titan dahil çok motor tokatladım hiç çekinmem. kıyaslamış oluruz. Onun dışında kullananlar yorumlarını yazsın almak isteyenler değerlendirsin... şidiye kadar motorun artısını eksisini yazmaya çalıştım... Millet altındaki alet neyse onu övüyor. geçin bunları. adamın parası buna yetiyor bunu alıyor. boş konuşmalarla doldurmayın şurayı artık.

  14. #134
    no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Temmuz 2008
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    cbf 150
    bu aletin 100 km de ne kadar yakıt tüketiyor ortalama şehir içi
    Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...

  15. #135
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Nisan 2008
    Şehir
    Osmaniye
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    Bence çok Güzel Motor Alınır Yani Kullanılır 1500 Km. Yaptım Ufak Tefek Sorunları Var Ama Ciddi Değil

  16. #136

    Üyelik
    26 Temmuz 2007
    Şehir
    Edirne/Uzunköprü
    arkadaşlar biliyorum konuyla alakalı degil ama ben foruma resim ekleyemiyorum yardımcı olun lütfen kafayı yiyecem yooksa.İnternetteki resimler hayet güzel ekleniyor ama kendi bilgisayarımdaki kayıtlı fotorafları bir türlü ekleyemiyorum.
    ACİL YARDIM..
    [COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]

  17. #137
    no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Temmuz 2008
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    cbf 150
    Alıntı CanerEfe22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar biliyorum konuyla alakalı degil ama ben foruma resim ekleyemiyorum yardımcı olun lütfen kafayı yiyecem yooksa.İnternetteki resimler hayet güzel ekleniyor ama kendi bilgisayarımdaki kayıtlı fotorafları bir türlü ekleyemiyorum.
    ACİL YARDIM..
    önce imageshack.us yükle resimlerini sonra ordanda siteye koyarsın
    Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...

  18. #138
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Nisan 2008
    Şehir
    Osmaniye
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    www.imageshack.us sitesinden resite images i seç sonra 800x600 ve hostit sonrada en altta çıkan linki kopyalayıp sayfaya yapıştır.

  19. #139

    Üyelik
    26 Temmuz 2007
    Şehir
    Edirne/Uzunköprü
    eywalah saolun arkadaşlar yardım için deniyorum şimdi.
    [COLOR="Red"]:):):)KARA YOLLARINDA DEGİL!! sENİN KOLLARINDA ÖLEYİM.ÖLÜMLE DANS EDEN ŞÖFÖR YAMAHA R6..):):)[I][B][/B][/I][/COLOR]

  20. #140

    Üyelik
    07 Haziran 2007
    Motosikleti
    Kanuni Windy S
    Alıntı no_name adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu aletin 100 km de ne kadar yakıt tüketiyor ortalama şehir içi
    Şehir ici ortalama 9-9.5 şehirler arası 8.5 bunlar bakıma girmeden önceki değerler şuan 2800 km de. değişirse yine yazarım.


    REKLAM ALANI
7. sayfa BirinciBirinci ... 567891757 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler