Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
01 Ocak 2012, 21:55
kanucan adlı üyeden alıntı
model önemli değil, en güzel gt250r sana ait olan gt250r dır :D "ben güzele güzel demem, güzel benim olmadıkça" hesabı
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Reklamlar
-
01 Ocak 2012, 22:10
sitesindeki resim yıllardır arada değişik birşey yok gibi 2011 modeli içinde siyah egzoz resmi vardı.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
01 Ocak 2012, 23:02
Racer 200 yle gt 250 r ı cok fazla yanyana bırakmamak gerek, sonra ortaya böyle bişey cıkıyo ;
-
02 Ocak 2012, 01:28
gugukk adlı üyeden alıntı
sitesindeki resim yıllardır arada değişik birşey yok gibi 2011 modeli içinde siyah egzoz resmi vardı.
aynen satışı artırmak amaçlı değişiklik yaptık zart zurt ayakları olsa gerek... ki millet 2. el düşünmek yerine 0 ına rağbet göstersin diye...
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
02 Ocak 2012, 16:18
Gt650R Resmi koyup altına Yeni Gt250R yazmakta nasıl güven veriyor insana anlatamam.
15yaşındaki çocuk bile bundan daha iyisini düşünebilir reklam için.
Acaba direk fabrikayı arasak bu web sitesindeki durumu anlatsak yetkili merciye ulaşabilirmiyiz yönetim yada yönetime yakın mevki ile iletişime geçebilirmiyiz
Çünkü açıklamalarının ne olacağını cidden merak ediyorum.
iki seçenek var ikiside içler acısı
1-Resmin Gt650R a ait olduğunu bilmiyorduk.
2-Evet resim Gt650R ın onu insanları kandırmak için 250R gibi lansman ettik.
iki ucu bo.lu değnek bu motorun sevmediğim tek yönü st kanuni servis ağına bağlı kalmak
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
02 Ocak 2012, 19:07
başkan sizin motorların fiyat uçmuş
KDV ve ÖTV Dahil Fiyatı: 10.375 TL
(*) Kuralkan fiyat, ürün ve ürün özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
-
02 Ocak 2012, 20:44
yashukawa adlı üyeden alıntı
başkan sizin motorların fiyat uçmuş
KDV ve ÖTV Dahil Fiyatı: 10.375 TL
(*) Kuralkan fiyat, ürün ve ürün özelliklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
birkaç sayfa öncesinde bu zammı evvelden havadis ettiydim
i can see the future
-
03 Ocak 2012, 11:30
slmm arkadaşlar gidon ped kullananız var mı nerden bulabiliriz..
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
-
03 Ocak 2012, 11:37
Felon adlı üyeden alıntı
birkaç sayfa öncesinde bu zammı evvelden havadis ettiydim
i can see the future
yok hacı görmedim önceki sayfada :D
ama çok değilmi fiyatı ya ninjaya yaklaştı resmen
-
03 Ocak 2012, 13:17
speedy46 adlı üyeden alıntı
OMP REKLAM
AVCILAR/İSTANBUL
TEL:0212 423 31 22
facebook'tanda bulabilirsin
-
03 Ocak 2012, 13:25
-
03 Ocak 2012, 15:15
2. el hyosung gt250r alacagım model yılına kmsine göre falan ne kadar bütçe ayırmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
03 Ocak 2012, 17:59
Bunlar neyin peşinde yahu, milletin 2 gün önce 9 a aldığı motora kim 10 bucuk verip almak isterki, umarım satışlarında düşüş hatta direk duruş olurda adam akıllı fiyatlara geri cekerler.
-
04 Ocak 2012, 03:04
arkadaşlar 2.viteste 3. viteste giderken gaz verdiğimdede gazı kestiğimdede (genelde bu viteslerde hissediyorum ama boştayken bir sorun yok) tık tık tık gibi sanki bir parça başka bir parçaya çarpıyor ... kasktan ses olarak duyamıyorum ama ayaklarla hissedebiliyorum. sizce neden olabilir ?
ve bu meretin üstündeyken insan bazı şeyleri unutuyor , antalyada olan bilir il sağlık müd. yol ağzındaki ışıklara migros tarafından gelirken yeşil yanıyordu , yeşil ışık bu istikamete uzun süreli yanıyor,gazı verdim o esnada mavi bir bmw kırmızı ışıkta geçti direk arkasına doğru yönelttim motoru korktuğum başıma gelmedi allahtan oda seri geçti , arabayı gördüğüm anda onlarca şimşek çaktı kafamda desem yeridir ) açıkçası korkmadım değil.
zaten burdaki pek çok insan biliyor geçiş hakkı bizim olsada ışıklarda kontrollü geçmek her zaman bizim kârımıza ama dediğim gibi bu meret insanın kanına giriyor. (amacım kimseye bilmişlik taslamak değil bazı şeyleri ne kadar çok vurgularsak o kadar çok akılda kalır diye düşünüyorum )
paylaşmak istedim ^_^
-
04 Ocak 2012, 04:10
punjhier adlı üyeden alıntı
2. el hyosung gt250r alacagım model yılına kmsine göre falan ne kadar bütçe ayırmalıyım düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
ilgini çekerse ben motorumu satılığa çıkardım hatta yakınsan gel gör diycem ama izmirdesin, bense sakarya... yine de düşünürsen irtibat kurabiliriz. ilanı budur:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9440408/detay/
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------
speedy46 adlı üyeden alıntı
benim motorda var ama önceki sahibi taktırmış, motosiklet yedek parçası satanların (birçoğunun internet site var) çoğunda mevcut, sahibinden com sitesinde de bulabilirsin. ben buradan yazmiyim sen google da arat o yardımcı olur
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:51 ----------
osman_22 adlı üyeden alıntı
Bunlar neyin peşinde yahu, milletin 2 gün önce 9 a aldığı motora kim 10 bucuk verip almak isterki, umarım satışlarında düşüş hatta direk duruş olurda adam akıllı fiyatlara geri cekerler.
dolar kurunun da etkisi olabilir belki bilemiyorum, çünkü yakın senelere kadar 7000 küsür lira iken şimdi 10 leri geçmesi biraz da bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum. neyse sonuçta vatandaşın cebindeki para belli, bu durumda yüksek fiyat satışları zaten düşürür kendileri yapsın artık hesabını ;) ama yine de motor sıkıntısız olsun, severek sorunsuz binelim de varsın 500-1000 tl zam gelsin; yeter ki bu fiyat farkları ilerleyen yıllardaki kaliteye (kalitesiz bir motor değil gerçi ama daha çok paraya daha çok kalite istemek hakkımız) de yansısın... umuyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:55 ----------
eod adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 2.viteste 3. viteste giderken gaz verdiğimdede gazı kestiğimdede (genelde bu viteslerde hissediyorum ama boştayken bir sorun yok) tık tık tık gibi sanki bir parça başka bir parçaya çarpıyor ... kasktan ses olarak duyamıyorum ama ayaklarla hissedebiliyorum. sizce neden olabilir ?
ve bu meretin üstündeyken insan bazı şeyleri unutuyor , antalyada olan bilir il sağlık müd. yol ağzındaki ışıklara migros tarafından gelirken yeşil yanıyordu , yeşil ışık bu istikamete uzun süreli yanıyor,gazı verdim o esnada mavi bir bmw kırmızı ışıkta geçti direk arkasına doğru yönelttim motoru korktuğum başıma gelmedi allahtan oda seri geçti , arabayı gördüğüm anda onlarca şimşek çaktı kafamda desem yeridir
) açıkçası korkmadım değil.
zaten burdaki pek çok insan biliyor geçiş hakkı bizim olsada ışıklarda kontrollü geçmek her zaman bizim kârımıza ama dediğim gibi bu meret insanın kanına giriyor. (amacım kimseye bilmişlik taslamak değil bazı şeyleri ne kadar çok vurgularsak o kadar çok akılda kalır diye düşünüyorum
)
paylaşmak istedim ^_^
dişliler aşka gelmiştir, göbek felan atıyolardır belki )) şaka bir yana, bir alt vitese geçecek kadar devir azaldığında öyle yapar zorlanma olduğu için ama senin bahsettiğin durum bu mu değil mi bilemiyorum, eğer değilse en yakın ustaya ya da ustana bir göstermekte fayda var; dişliler ne kadar az göbek atarsa o kadar iyi
evet, özellikle birden fazla yolun kesiştiği noktalarda ya da anayola kavuşan yanyol, bağlantı yolu vs. gibi mevkiilerde yavaşlayıp dikkati artırmak kaza riskini büyük ölçüde azaltıyor, ki aslında bir çok kazanın asıl sebebi gaza gelip bu gibi yerlerde sürat yapmak ve sonucunda duramamak ya da kontrolü kaybetmek. [ki sürat yapınca ister istemez dikkat kaybı oluşuyor çünkü mesafe kısaldığı için beyin hızı kısalan o mesafeye ayak uyduramayabiliyor, kimse benim beynim çok hızlı demesin hızlıları zaman zaman gazete ve televizyonlarda görüyoruz ;)]
yüreğine sağlık kardeşim, böyle hızlı bir konuya arada fren yapmayı hatırlatan birilerinin olması gerek ki hem gt250r cılar hem de 2 tekerciler olarak sayımız azalmasın
-
04 Ocak 2012, 10:29
eod adlı üyeden alıntı
ve bu meretin üstündeyken insan bazı şeyleri unutuyor , antalyada olan bilir il sağlık müd. yol ağzındaki ışıklara migros tarafından gelirken yeşil yanıyordu , yeşil ışık bu istikamete uzun süreli yanıyor,gazı verdim o esnada mavi bir bmw kırmızı ışıkta geçti direk arkasına doğru yönelttim motoru korktuğum başıma gelmedi allahtan oda seri geçti , arabayı gördüğüm anda onlarca şimşek çaktı kafamda desem yeridir
zaten burdaki pek çok insan biliyor geçiş hakkı bizim olsada ışıklarda kontrollü geçmek her zaman bizim kârımıza ama dediğim gibi bu meret insanın kanına giriyor. (amacım kimseye bilmişlik taslamak değil bazı şeyleri ne kadar çok vurgularsak o kadar çok akılda kalır diye düşünüyorum
)
paylaşmak istedim ^_^
debriyaja basınca kesiliyo mu ses ?
-
Abi 1000'lik mi bu ?
-
-
04 Ocak 2012, 15:39
eod adlı üyeden alıntı
)
paylaşmak istedim ^_^
Vites düşürmen gereken noktada bunu yapıyosa normal ama 4-5 bin devir ve üstündeyken yapıyosa büyük ihtimalle egzantirik zincirindendir, onunda işcilik parca vs. bin tl civarı tutar.
-
04 Ocak 2012, 15:50
Vites düşürmen gereken noktada bunu yapıyosa normal ama 4-5 bin devir ve üstündeyken yapıyosa büyük ihtimalle egzantirik zincirindendir, onunda işcilik parca vs. bin tl civarı tutar.
arkadaşın gözünü korkutmayalım hemen yahu ben korktum burda
-
04 Ocak 2012, 16:45
jonturka adlı üyeden alıntı
debriyaja basınca kesiliyo mu ses ?
evet debriyaja basınca kesiliyor
---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:43 ----------
yok vites düşürme olayındaki öksürme gibi değil bu değişik birşey
genellikle 2. ve 3. viteste 4-5-6 bin devirlerde hissediyorum ... masrafı epey fazlaymış dediğin sebepten ise , yaptırmama durumunda herhangi bir sorun çıkarır mı :D
-
04 Ocak 2012, 17:32
ikisi birden sorunlu olsa en fazla gergi ve zincir değişse 200 tl zincirler 120 tl de gergileri işçilikte alsa alsa 100 hadi ben 500 dedim.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler