Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Motor tabii ki yol yapar. Neden yapmasın; Cok zorlamadılça temiz bir yolculuk yaparsınız
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    desert3737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    bende artçıyla konya emirdağ(afyon) yaptım 275 km falan bi sıkıntı olmadı çok şükür benzin bitmesi dışında. ama sürüş pozisyonu çok yorucu tabi...

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MaNiAcC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba aranıza bugun katıldım merak ettiğim bi konu var acaba bu motor bi antalya - istanbul yolu yaparmı? ortalama 700 km.. aramızdaki tecrubeli arkadaşlardan cevap bekliyorum..
    kazasız belasız surusler.....
    neden motootobüs.işinemi giricen..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın çoğu yeni model racelerde standart haline gelmiş..suzuki tl 1000s var onda bariz gidon ve dapoya bağlı.. valla ortamım müsait değil istanbul gibi bir yerde olsaydım ne yapar eder.hallederdim..
    lastik hava basıncına gelince çako ısrarla 34ten bahsediyo ama allah korusun zıplayacak bi gün ben 31-32 vuruyorum dahada basmadım.. zaten o tokatlama çakonun verilerine göre olmuştu..32-34
    ön lastik 29 arka tekerler ise 30 artçın varsa 31 veya 32 önerine hava basıncı kitapçıkta bu şekilde yazıyor olması gerekli

Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neden motootobüs.işinemi giricen..
    uyusana olm ben resimlerin yüklenmesini bekliyorum yatamadım ondan
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı < iLk@yy > adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön lastik 29 arka tekerler ise 30 artçın varsa 31 veya 32 önerine hava basıncı kitapçıkta bu şekilde yazıyor olması gerekli

uyusana olm ben resimlerin yüklenmesini bekliyorum yatamadım ondan
    len ben işteyim bu gece..resimlere bakıyorum bende..
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    bak bak ben yatar artıkın iyi geceler sana kolay gelsin
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Motosikleti
    2008 S&T GT 250R
    Alıntı yavrumalikem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu saygıyı minibüsçüler ve taksicilerde gösterse çok iyi olur ama
    onlar şöför değil katil ....... hergün bir kacıyla tartışıyorum, bırak motora saygıyı adamların arabaya bile saygısı yok, yollarda sadece onlar varmış gibi davranıyorlar .......... , nezaman bu konu hakkında konuşsam sinirleniyorum uyuz oluyorum....
    geÇTi gEçİYoR haYaT deDiğİN...:silent:

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ challenger25 ;

Dostum Ben zaten ona olmaz demiyorum ki... Bizim motorlar 5.Vites 10ooo devirde 150 görüyor zaten !

YaLnız 8ooo devirde 160 görmen cok zor... Ki bunu söyle düşüneblirsin;

5.Vites 10ooo devirde 150 km/h görebiliyorken; 5. vites 8ooo devirde nasıl 160 km/h görebiliyosun !
    cako 10000 devirde 150 gördüğümde iki kişiydik toplamda 180kg yapıyoruz arkadaşla ben.o ağırlıkla 150 gördüm.160 ta ise tek kişi idim bu farkı göz önüne al bence dostum.neyse boş şeyler bunlar.en güzel motor arıza çıkarmayandır.en iyi sürücüde ölmeyen dir bence.tekeriniz düz bassın arkadaşlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------

forbit sen motoru bursadanmı aldın coşkun diye arkadaş vardı ondanmı aldın küçük sanayide dükanları vardı.

Motosikleti
    2008 S&T GT 250R
    Alıntı challenger25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cako 10000 devirde 150 gördüğümde iki kişiydik toplamda 180kg yapıyoruz arkadaşla ben.o ağırlıkla 150 gördüm.160 ta ise tek kişi idim bu farkı göz önüne al bence dostum.neyse boş şeyler bunlar.en güzel motor arıza çıkarmayandır.en iyi sürücüde ölmeyen dir bence.tekeriniz düz bassın arkadaşlar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:58 ----------

forbit sen motoru bursadanmı aldın coşkun diye arkadaş vardı ondanmı aldın küçük sanayide dükanları vardı.
    doğrudur dostum biliyorum ben seni fotodan anımsamıştım.. çoşkun söylemişti aldığını seninde motoru, memnunsundur inş. motorundan.

Motosikleti
    hyosung gt 250r
    Alıntı forbit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğrudur dostum biliyorum ben seni fotodan anımsamıştım.. çoşkun söylemişti aldığını seninde motoru, memnunsundur inş. motorundan.
    memnunum dostum 4 sayfa geride siyah motor var kırmızı stickerlı o benim motor.ama çok istemiştim senin motoru.hatta biraz kullanmıştım bile coşkundan alıp.çok temizdi hoştu.sende gülegüle kullan.nasıl gittin bingöle???

Motosikleti
    2008 S&T GT 250R
    Alıntı copy_x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar boşuna gerginlik yapmayalım lütfen... neymiş st den önceki modellerde var 2008 yani enjeksiyonlu modellerde yok çünkü karışıklık olmasın bayide bekleyen 2007 modeller var 2008 diye satılabiliniyo...ki bence karbüratörlüde olmasıda şart..yani bi eksiklik değil...ben st kullanıcısıyım..saygılar tekeriniz düz bassın..
    mehmet ilanlara bakıyodum sahibimden, ilanını gördüm hayırdır? aile baskı yapıyo demişsin, abi aileye kalsa biz hiç bişi yapamayız valla bende cok savaştım sölim . neyse hayırlsı olsun kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:33 ----------

Alıntı challenger25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

memnunum dostum 4 sayfa geride siyah motor var kırmızı stickerlı o benim motor.ama çok istemiştim senin motoru.hatta biraz kullanmıştım bile coşkundan alıp.çok temizdi hoştu.sende gülegüle kullan.nasıl gittin bingöle???
    otobüsün altına koyduk güzel bi bağladık köpük filan gayat sağlıklı bir şekilde getirdim şükür. motor gercekten güzel ve temiz doğrusun, nerdeyse sana kalıyodu bana kısmetmiş iyi de oldu almam gayet memnunum nasip olursa 600 lük bir motor düşünüyorum ,ilerde ozamana kadar binicem bakalım, senin motoru göremedim kacıncı sayfa tam olarak.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 ----------

dostum gördüm şimdi motorunu hayırlı olsun kazasız belasız kullan inş.

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    2 kişi oLunca gercekten hızlanmayı cok etkiliyor, Ara hızlanmalarda ve son hızda hissedilir derecede düşüş oluyor Hyosung larda En güzeli tek kullanmak
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    GT250R
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 kişi oLunca gercekten hızlanmayı cok etkiliyor, Ara hızlanmalarda ve son hızda hissedilir derecede düşüş oluyor Hyosung larda En güzeli tek kullanmak
    zaten arkadaki zor oturuyo en iyisi hiç binmesin
    "Hayallerinin olması önemli bir şey..." Das Experiment
    [B]34 YVV 98[/B]

Motosikleti
    düşünme aşamasında
    ya gençler bazıları km telini çıkarıyo km artmasın diye lastikleride değiştiriyo motoru alırken nasıl anlıcaz motorun gerçek kmsini
    [B][COLOR="Green"]1908 Üsküdar İnfaz 1908[/COLOR][/B]

İSTANBULU İZLİYORUM ÇAMLICADAN

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Güvendiğin kişiden alacaksın işte Yoksa anlayamazsın
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

saffet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    arkadaşlar GT 250 R .bu motorla enyüksek hızı ne gördünüz.? ben 172km/h gördüm
    bir gündede 320.km gördüm.

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı saffet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar GT 250 R .bu motorla enyüksek hızı ne gördünüz.? ben 172km/h gördüm
    bir gündede 320.km gördüm.
    çok kasma altındaki 250 cc diye 250 görebileceğini zannertme oky
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Mtorun Düz yolda yapacağı hızımı ben 160 max olarak sınırlandırdım... Cünkü 161 den sonrası redLine giriyor... Gerek yok ! Fakat zorlarsam 175 km/h gibi bir hıza ulasabilirim!
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    bende ist.da otogar viyadüğünde 160'ı gördüm.. redline sokmamak için basmadım.. ama viyadüğü bilen bilir.. sağdan soldan yukardan aşşağıdan gelen rüzgarda cabasıı...

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Sürekli olarak 120-130 gidiyorum ben. 140'a bile fazla cıkmıyorum az yaksın diye
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)

Bu Konudaki Etiketler