Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Bizdeki sigortadanmış sanırım tam bilmiyorum bir anda çalışmamaya başlamıştı çekiciyle getirin falan filan dediler sorun kaynağının sigortadan olduğunu bulup değişince düzelmişti. Demek bu işler şansla da karışıkmış çözümü yine aynı sorunu yaşayan başkasından bulmuştuk o yüzden kronik diye düşünmüştüm, internette sigortaları degisince düzeldiğini mi ne yazmıştı birisi biz de o şekil çözdük.

Motor şuan iyiyse mesele yok allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin, ben tapagaz gitmek istiyorum ama bi süreden sonra sanki motor ölüyormuş gibi hissediyorum kalbimde, zaten tapagaz da gidemem benimkisi kesiciyi çok kolay görüyor.
Apaçinin 5. vitesi biraz uzun, otoban vitesi gibi olduğu için yokuş aşağı gitmediğin, arkana rüzgar almadığın veya depoya yatmadığın sürece 130'u geçmesi zor. 150'ye kadar da payı kaldığı için aslında güvenli bir sınırda gidiyor tapa gazı.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
km7ouj4.jpeg

gozunuz motor gorsun motor ah bı de kameranın sarjı bitmeyeydi de gosterebilseydim ben boyle amortisör gormedim ya bı motor bacak boyu kadar cukurlara 100le gırıp nasıl konforlu olabılır ya ınanılmaz bır sey keske caponcular da yasayabılse boyle zevklerı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar