Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fotoğrafların yüklenmemesi bir tek benim sorunum mu? Hemen hemen hiç bir fotoğrafı görmüyorum. Sampsonte’nin fotoğrafı hariç. Hem hayırlı hem de geçmiş olsun. Alınca dağ bayır gidicem dedin. Sözünün eri adamsın gerçekten. Off Road eğitimi almayı düşün. Bir de off road’ta yapmışlığım var azıcık (Kamyonetle ama olsun) İlk kural yanlız gidilmez dağa bayıra.
Sayin Espresso kardesim, hakkimda yazdiklarinizi iltifat olarak algilamamak mümkün degildir, tesekkürlerimi sunarim, Cyan arkadasimizin oldugu gibi bende dogma büyüme Istanbul SARIYERLI olup muhatap oldugum kisilere karsi her zaman saygi ve muhabbeti ön planda tutmusumdur, ben güncel olarak Izmirde ikamet etmekte olup emekli bir Deniz Güverte albayiyim, sizinde kendinizi tasrali olarak tanitmanizi saygiyla karsiliyorum, sizde mutlaka bazi degerlere sahip bir sahsiyetsinizdir, iste bu motor sevdasi veya hastaligi siz,sayin Cyan ,ben ve benzeri diger arkadaslar.i zaman zaman konu disina itip böyle hossohbetlere vesile oluyor,muhabbetlerimizin böyle saygili ve onere edici sekilde devam etmesini cani gönülden dilerim .
Efendim doğru tahmin etmişim. Ben de 84 girişli bahriyeliyim ama 7 yıldan sonra mezun olmama 1 yıl kala avara edenlerdenim ama siz de bilirsiniz bizde sınıf arkadaşlarımızla bağımız kopmuyor, hala fırsat buldukça 18 kasımlarda Heybeli'de okulda buluşuyoruz. Belki bir 18 kasımda sizin sınıflarla da denk geliriz. Bizim arkadaşlar da emekli olalı çok oldu, içlerinde motorla gezen grup da var çoğu İzmir'de yaşıyorlar.