Şöyle en fotojenik motor fotoğraflarını alalım?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
3xcp7ve.jpeg
tt538a5.jpeg

bende bir şey yok bacak bi 1 hafta topallatır o kadar
Geçmiş olsun.
BU manetlerin uçtan kırılması da mühendislik hesapları sonucu. Ben de vstrom'u yana devirdiğimde manetin ucu bu şekilde kırılmıştı. Bende koruma demirleri olduğu için hiç çizik bile olmamıştı başka ama yeni maneti suzuki servisinden alınca 3bin küsür liralık olmuştum.

Manetlerin uç kısımlarında darbe alırsa kırılacağı özellikle zayıf yer şeklinde yapıyorlar ki kırılacaksa oradan kırılsın manetin geri kalanı da bir şekilde elde eldiven varken sıkılabiliyor, en azından yolda kalmamış olunuyor.

Motosikleti
Dominar D250
kendi ile problemi olmayan ruh sağlığı iyi olan bi insan kötü olsa bile düzgün yorum yapar saygıdan ve insani değerlerden dolayı
noktalama olmadığından yazının tamamını okuyamadım her şey birbirine girdi ama şu yazıyı görünce konu hakkında söylemeden geçemeyeceğim,

bir dönem forumlarda ve fb gruplarında "emeğe saygı" feşisti bir kesim türedi, her paylaşıma emeğe saygı, emeğe saygı,
bok gibi apaçi bir tofaş var altına yazıyorlar emeğe saygı, honda civic'in içinden geçmiş öne bmw tamponu takmış, arabanın üstü milyon tane aliexpress aksesuarı, saçma sapan ledler pezvnk arabasına dönmüş millet gelmiş emeğe saygı diyor, neyin emeği bu ve neye saygı göstereceğiz?
Tuvaletten çıkınca fotoğrafını paylaşıp ben de emeğime saygı isteyim bari :)

Bu kesime böyle emeğe saygı diye diye bir taraflarını kaldırdıkları için yaptıklarının iyi bir şey olduğunu sanmaya ve yapmaya devam ediyorlar. Ben buna karşıyım.
Kötüye kötü denmeli ve doğrusu gösterilmeli ki bunu yapan da yaptığının yanlış veya zevksiz olduğu bilip kendini geliştirsin, daha iyiyi öğrenip yönelsin.

Buraya kadar yazdığım sizin fotoğrafla ilgili değildi sadece bu iyi yorum yapmanın bir zorunluluk olmadığını belirtmek istedim.
samimiyet seviyesine bağlı olarak insan eleştirebilmeli ve karşı taraf da umuma açık bir şey paylaşıyorsa eleştiriye açık olmalı. Eleştiriye açık değilsen ya paylaşmazsın yada yoruma kapatırsın.

Motosikleti
Honda CB600F Hornet, Yamaha MT 07, Yamaha XJ6N, Honda CBR600RR, Yamaha MT25
noktalama olmadığından yazının tamamını okuyamadım her şey birbirine girdi ama şu yazıyı görünce konu hakkında söylemeden geçemeyeceğim,

bir dönem forumlarda ve fb gruplarında "emeğe saygı" feşisti bir kesim türedi, her paylaşıma emeğe saygı, emeğe saygı,
bok gibi apaçi bir tofaş var altına yazıyorlar emeğe saygı, honda civic'in içinden geçmiş öne bmw tamponu takmış, arabanın üstü milyon tane aliexpress aksesuarı, saçma sapan ledler pezvnk arabasına dönmüş millet gelmiş emeğe saygı diyor, neyin emeği bu ve neye saygı göstereceğiz?
Tuvaletten çıkınca fotoğrafını paylaşıp ben de emeğime saygı isteyim bari :)

Bu kesime böyle emeğe saygı diye diye bir taraflarını kaldırdıkları için yaptıklarının iyi bir şey olduğunu sanmaya ve yapmaya devam ediyorlar. Ben buna karşıyım.
Kötüye kötü denmeli ve doğrusu gösterilmeli ki bunu yapan da yaptığının yanlış veya zevksiz olduğu bilip kendini geliştirsin, daha iyiyi öğrenip yönelsin.

Buraya kadar yazdığım sizin fotoğrafla ilgili değildi sadece bu iyi yorum yapmanın bir zorunluluk olmadığını belirtmek istedim.
samimiyet seviyesine bağlı olarak insan eleştirebilmeli ve karşı taraf da umuma açık bir şey paylaşıyorsa eleştiriye açık olmalı. Eleştiriye açık değilsen ya paylaşmazsın yada yoruma kapatırsın.
Tabi ki Zorunluluk değil iyi yorum yapmak ancak burdaki bazı insanlar toksik bir kişilikte sıkıntılı insanlar var cidden konu ile ilgisiz şeyler söyleyen ler mesela bu açtığım konu üzerine ben fotoğraf koymuşum ve nasılım yada nasıl çıkmışım foto iyi mi? Diye herhangi birşey sormamışım ve Saçma sapan kendini komik bulan eşofmanla motormu sürülür foto çok flu çıkmış :D ya kardeşim ben sana nasılım diye sormuyorum ki ortada absürt bir durumda yok anlatabiliyormuyum burda bana öyle diyenler yolda gördüğünüz insanları tanımadan etmeden görünüşünden dolayı bu herşey olabilir sıfatı arabası ayakkabısı farklı diye uymamış diye gidip durduk yere çok kötüsün demek gibi bişi oluyor kimseye fikrini sormuyorum alakasız yorumlar geliyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar