Yobaaz kullanıcısının son içeriği

1. Yobaaz

Bugün biraz keyif yapalım SSli

fakiriz ama salak değiliz
  2. Yobaaz

Bugün biraz keyif yapalım SSli

snappy eve gidince 1kg alacağım acılı 10 tanede lavas dürüm yapıp yapıp yiyecem bizim burada şevket usta var efso yapıyor bir de eker ayran patlatırım dadından yinmez
  3. Yobaaz

Bir Eldivenin Nesi Var İki Eldivenin Sesi Var

nano bana pro yaptı benim sucum yok :D
  4. Yobaaz

İstanbul’da Trafiğe Giren Yabancı Motorcular Aralardan Gitmedi

ulan şehir değiştirince bile araya girmiyorum ben. bilmediğin yerde zorlama yapmazsın çok temel bir hayatta kalma iç güdüsü neden bu kadar olay olmuş 🤷‍♂️
  5. Yobaaz

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

ben olsam iyi bir İT'ci ile bu işi karıştırmazdım. sektör değişir ayak uydurmak zorundasındır sen mesela ölçeğe göre çalışman gerekiyor bence aynı derecede önem sırasına ve sorumluluğuna sahip işler değil. X bir şirketin sunucu yapısı herhangi bir sebepten çökse senin yaşayacağın stres ile bu...
  6. Yobaaz

ya espresso amca bunlar nasıl paralar
  7. Yobaaz

yok mantıklı orada problem yok. sadece uzaktan bakınca içimden " olm bu adam varlıklı çok para kazanıyor, kimden kazanıyor? bizden kazanıyor" demek ki ben çok şeyyapılıyorum. bu kafa yapısıyla kimsenin beni düdüklediği yerde durmak, eğitim almak istemem. eh banane işte de ne aldığımdan çok...
  8. Yobaaz

biz zengin sevmiyoruz. maruz kala kala yeşilçam efekti tüm türk milletinin üzerine yapıştı eğer fakir olsaydı v-strom felan kullansaydı severdik ama dukatisiyle bizim sinirimizi bozuyor ve sevemiyoruz :D
  9. Yobaaz

Zincirdeki pas nasıl gider?

içiyoz bir de bunu
  10. Yobaaz

Yeni Motosikletim Triumph Tiger Sport 660

hayırlı olsun ged emmi
  11. Yobaaz

HGS şart mı ?

olabilir ben garantiye göre söyledim bankadan bankaya değişiklik gösterebilir
  12. Yobaaz

2024 Xmax'i satıp 2017 Tmax almak

tmax'e oturdun mu hocam ? model yılına göre sele boyları değişkenlik gösterebilir bir de kağıt verilerine çok dikkatte almayın muhakkak deneyin bazı motorlarda sele daha ince oluyor yüksek olsada ayaklar rahat ediyor
  13. Yobaaz

HGS şart mı ?

yapıştırmaya gerek yok plakadan otomatik çekiyor. hgs almasanda plakaya otomatik yazıyor sen girip ödüyorsun otomatik çekmiyor arada ki tek fark bu. ya elle ödeyeceksiniz sürekli yada kart tanımlayıp içerisine ödeme yapacaksınız. fakat sanırım şu anda minumum otomatik hgs yükleme bakiyesi 500...
  14. Yobaaz

2024 Xmax'i satıp 2017 Tmax almak

ya fiyatına oranla verdiği şeylerlede problem var. aslında ehliyet yükseltmenin zor bir yanı yok sadece sınava gireceksiniz ve ehliyeti yenilemiş olacaksınız. o paraya + ehliyet ve daha güçlü bir motor almak ileriye dönük daha cazip geliyor haliyle o yüzden kimse t-max'e sıcak bakamıyor. İş...