Tesekkur ederimGüle güle kullan, güzel anılar biriktir.
Oo maşallah, cam gibi motorHerkese merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere yeni motosikletim Triumph Tiger Sport 660 oldu.
Bir süredir vitesli, A sınıfına uygun, hatta 60-70 Hp üzeri, maksimum bütçe 400-450 bin TL civarında olacak şekilde motosiklet arıyordum.
Önce Triumph Tiger 800 serisine baktım. Uzun bacaklı oluşu, forumda da bazı kullanıcılarımızın beğendiği bir motosikletti. Fiyat bandı bir miktar benim hedefimden yüksekti ama sarı sitede 350bin TLye bir tane buldum ve görmeye gittim. Öncesinde yaptığımız telefon konuşmasında, sahibi, motosikletin bazı işleri olduğunu belirtti. Büyük bakımı yapılmamış, ön amortisörden kaçağı varmış, lastiklerinin de değişmesi gerekiyordu vs. Neyse, gittim, gördüm ama en az 100 TL masrafı olunca toplamda 400bin TL'yi geçecek masrafı 10 yaş üstü bir motosiklete vermeyi gözüm yemedi.
Sonra başka alternatiflerle birlikte Tiger Sport 660'a da baktım ve yine sarı sitede 3 tanesini takibe aldım. İçlerinden en düşük kmli olanı hem aksesuarlarının fazla olması hem de lokasyonun İstanbul olması nedeniyle daha çok ilgimi çekti ve sahibi ile konuşup motosikleti görmeye gittim. Dediği gibi olunca da ertesi gün bildiğim bir yere motosikleti gösterdik. Sıkıntısı olmadığını görünce de notere gidip devrini aldım.
Scooterdan buna geçince tabi alışmam gereken şeyler daha fazla oluyor. Havaların da müsait olduğu zamanlarda bol bol kullanıp iyice alışacağım.
Becerebilirsem birazdan da fotoğraflarını yükleyeceğim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
dc1i3ul.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 04 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 3840Ã2160 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: dc1i3ulhizliresim.com
![]()
53usy5u.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 04 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 3840Ã2160 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: 53usy5uhizliresim.com
![]()
o9xpos5.jpg - Hızlı Resim
Bu görsel, Hızlı Resim'e 04 Mayıs 2026 tarihinde yüklendi, 4080Ã2296 piksel çözünürlüÄünde, JPG formatındadır. â ID: o9xpos5hizliresim.com
kapışalım mı deyince ben kim daha çok köfte yiyebilecek anlamında kapışma anlamıştım ama künefe de olur.Ekol künefenin orada bekliyorum![]()
Ekol Künefe'nin oralarda bayağı etçi vs. var. Künefe üzerine motor sürülmez ya, adama uyku basar.kapışalım mı deyince ben kim daha çok köfte yiyebilecek anlamında kapışma anlamıştım ama künefe de olur.![]()
https://chat.whatsapp.com/DB8AQhOlqxr1r962e9tUmk buyur kardeşim grubumuz var bizimdeTesekkur ederim![]()
hayırlı olsunVay kardeşim benim beeee, hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
triumph grubu mu?2 yılı geçti vstromu alalı daha whatsapp grubuna denk gelemedm. emekli tayfası uğraşmıyor öyle işlerle demek ki.https://chat.whatsapp.com/DB8AQhOlqxr1r962e9tUmk buyur kardeşim grubumuz var bizimde
apriliacıların tuareg için ayrı grubu var en genç benim sanırım aralarındatriumph grubu mu?2 yılı geçti vstromu alalı daha whatsapp grubuna denk gelemedm. emekli tayfası uğraşmıyor öyle işlerle demek ki.![]()
![]()
![]()
Genç motoru almış olsaydım beni de gruplara çağırırlardı.
Gel bak sat su emekli motorunu, senin oralsrda buldugum kirmizi ve cantali hala ilanda, alalim onu sana, ustune para da vermicen. Hem artcili da surersin, duzde de gazlarsin, ikinci bahar dersin millete detriumph grubu mu?2 yılı geçti vstromu alalı daha whatsapp grubuna denk gelemedm. emekli tayfası uğraşmıyor öyle işlerle demek ki.![]()
![]()
![]()
Genç motoru almış olsaydım beni de gruplara çağırırlardı.
@espresso aganın altında Tiger 660 biraz ufak kalır. Ona Tiger 900 Rally Pro alacağızGel bak sat su emekli motorunu, senin oralsrda buldugum kirmizi ve cantali hala ilanda, alalim onu sana, ustune para da vermicen. Hem artcili da surersin, duzde de gazlarsin, ikinci bahar dersin millete de![]()
Yok ben suzukiden memnunum, satmam ördek gagalı japonumu.Gel bak sat su emekli motorunu, senin oralsrda buldugum kirmizi ve cantali hala ilanda, alalim onu sana, ustune para da vermicen. Hem artcili da surersin, duzde de gazlarsin, ikinci bahar dersin millete de![]()
Bak o güzel bir motor. ama param yetmez.