Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Motosikleti
VOGE250RR
Anladığım kadarıyla zafer hoca bu forumda çok sevilen biri değil :D

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
güzel etkinlik, istanbulda olsam giderdim.
Biz İstanbul'da nerede kalabalık var / kalabalık olma ihtimali var oradan kaçmaya çalışıyoruz genelde. :)

Mesela konu başlığındaki ilan bana ilgili tarihte ilgili bölgeden mutlak surette uzak kalmam gerektiğini söylüyor. :D Hatta artırıyorum; İstanbul'da mümkünse Pazar günü evde oturmak en güzeli; her yer ana baba günü, nereye gidersen git, kalabalıktan dolayı oradan keyif alma ihtimalin çok düşük...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu tip etkinlikler aynı hobiye sahip insanlar için sosyalleşme açısından güzel. Ha eğitime katılmazsınız da köşede birileriyle lak lak edersiniz yine de güzel.

Forum olarak aynı dar çevrede dönüp dönüp duruyoruz, dışarıda da kocaman bir dünya var.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Etkinliğin amacı ve kısa özeti:
hq720.jpg

F54

Bu tip etkinlikler aynı hobiye sahip insanlar için sosyalleşme açısından güzel. Ha eğitime katılmazsınız da köşede birileriyle lak lak edersiniz yine de güzel.

Forum olarak aynı dar çevrede dönüp dönüp duruyoruz, dışarıda da kocaman bir dünya var.
evet bu dediğin doğru hocayı sevmesemde ben olsam giderdim eminim orada birkaç kafa dengi akıllı başlı arkadaş bulurdum çevrem biraz daha genişlerdi

Motosikleti
cbf 150
Abicim gidiceksiniz ve bozguna ugruyacaksınız. adam tamamen başkalarınınz kazalarını alıp üstüne yorum yaparak ego kasıyor ve eğitimciyim ayağına geziler organize ediyor.

Eğitimcilik Türkiyede ucu açık bir konudur, Neye göre eğitimci? göster diyorsun haraketi bir saniye bizim osman usta var o göstericek diyor.

Geziye gidiyorsun telsiz takıyor şu açıdan girmelisin bu viraj şöyle vs vs.

Başkalarının stop yada dönüş videolarından bu böyle olmalı diyor.

Bu eğitimcilikmi? Yada biz Finlandiyada İngilterede ve İtalyada farklı bir eğitim gördük ama inanın böylesini görmedik.

Ben italyada mekanik eğitimi aldım, İngilterede pist ve Finlandiyede off road ben bile demiyorum motoru çok iyi bliyorum diye ki bu adamlar lastiği patlasa usta çağıran tipler hatta daha fenası 20bin bakımı gelince yeni motor alan adamlar.

Başımıza eğitmen oluyor.

Eğitmen olabilmeniz için önce ama önce fizik kurallarını bilmeniz lazm motorsiklet bilimi tamamen fizik ile alakalıdır. Adam fizikden bir haber geçmiş iki tatlı dille eğitmenim diyor.

Neyse az kaldı beyler biliyorsunuz kanalımda hafiften tekniğede girdim yakında çok büyük bir ekip toplamış olucagım gerçek motosiklet bilimi neymiş görüceğiz.

Ben şimdi aşağıdaki ürünün lansmanını yapıcaktım orada adam etkinlik çıkardı. O yüzden burada yapıyorum şimdi:

Toplaşın bana 20 tane sipariş lazım isminiz yazdırın özelden bana sonrada üretime başlıcam: burası için özel olarakda fiyatı 5600TL

Eğitimide beleşe vericem piyasayı kızıştıralım.

Motosikleti
K 1600 GTL
Abicim gidiceksiniz ve bozguna ugruyacaksınız. adam tamamen başkalarınınz kazalarını alıp üstüne yorum yaparak ego kasıyor ve eğitimciyim ayağına geziler organize ediyor.

Eğitimcilik Türkiyede ucu açık bir konudur, Neye göre eğitimci? göster diyorsun haraketi bir saniye bizim osman usta var o göstericek diyor.

Geziye gidiyorsun telsiz takıyor şu açıdan girmelisin bu viraj şöyle vs vs.

Başkalarının stop yada dönüş videolarından bu böyle olmalı diyor.

Bu eğitimcilikmi? Yada biz Finlandiyada İngilterede ve İtalyada farklı bir eğitim gördük ama inanın böylesini görmedik.

Ben italyada mekanik eğitimi aldım, İngilterede pist ve Finlandiyede off road ben bile demiyorum motoru çok iyi bliyorum diye ki bu adamlar lastiği patlasa usta çağıran tipler hatta daha fenası 20bin bakımı gelince yeni motor alan adamlar.

Başımıza eğitmen oluyor.

Eğitmen olabilmeniz için önce ama önce fizik kurallarını bilmeniz lazm motorsiklet bilimi tamamen fizik ile alakalıdır. Adam fizikden bir haber geçmiş iki tatlı dille eğitmenim diyor.

Neyse az kaldı beyler biliyorsunuz kanalımda hafiften tekniğede girdim yakında çok büyük bir ekip toplamış olucagım gerçek motosiklet bilimi neymiş görüceğiz.

Ben şimdi aşağıdaki ürünün lansmanını yapıcaktım orada adam etkinlik çıkardı. O yüzden burada yapıyorum şimdi:

Toplaşın bana 20 tane sipariş lazım isminiz yazdırın özelden bana sonrada üretime başlıcam: burası için özel olarakda fiyatı 5600TL

Eğitimide beleşe vericem piyasayı kızıştıralım.
Ya kamyoncu sen bu Zafer Akçayı niye kıskanıyorsun??

Motosikleti
Forza250-cygnusL
biz zengin sevmiyoruz. maruz kala kala yeşilçam efekti tüm türk milletinin üzerine yapıştı eğer fakir olsaydı v-strom felan kullansaydı severdik ama dukatisiyle bizim sinirimizi bozuyor ve sevemiyoruz :D
Ama ülkemizde eğitmensen , en baba sen sürüyorsan , En güçlü, en yüksek cc li motora binmek zorundasın.. Vstroma binen eğitmenden kimse eğitim almak istemez, billur geçerler birde... Hoca dediğin bu motora biner mi yavvv, diye.. E tabi hocanında bastırılmış ego denen duyguları mevcut.. Ezik mi hissetsin :)
Hocalar da zorunlu olarak :) böyle motorlara biniyorlar.. İtibardan tasarruf olmaz hesabı.. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son vidyosunda fark etmişsinizdir yeni yapılan villalar vardı ve suyu caddeye akıtmışlardı. O villardan biri benim. Bilerek ve istiyerek orda çekti.
Kira istedin de vermedimi ?. :)

Son düzenleme:
Motosikleti
cbf 150
Hocalar derttir abicim bu ülkede adnan hoca yoksa cübbeli hoca bu ülkenin binlerce yıllık tarihinde hocalar hep vardır ve hep problemdir :)

Motosikleti
D400
Hocalar derttir abicim bu ülkede adnan hoca yoksa cübbeli hoca bu ülkenin binlerce yıllık tarihinde hocalar hep vardır ve hep problemdir :)

evet hocalardan çekiyoruz sürekli, yeter gari (forum dahil :D)

Zafer hoca iyidir severim. Özellikle tabelalar, araçlara dikkat etme, trafik ve yol izleme konusunda gelişmemi sağladı. Uğur hoca da tam tersi sürüş konusunda geliştirici mesela.

Motoruna göre çok değerlendirmemek lazım insanları. Drift de sürebilir, vstrom da harley de.

Motosikleti
cbf 150
Hocalar derttir abicim bu ülkede adnan hoca yoksa cübbeli hoca bu ülkenin binlerce yıllık tarihinde hocalar hep vardır ve hep problemdir
evet hocalardan çekiyoruz sürekli, yeter gari (forum dahil :D)

Zafer hoca iyidir severim. Özellikle tabelalar, araçlara dikkat etme, trafik ve yol izleme konusunda gelişmemi sağladı. Uğur hoca da tam tersi sürüş konusunda geliştirici mesela.

Motoruna göre çok değerlendirmemek lazım insanları. Drift de sürebilir, vstrom da harley de.
:)) ahaha ulen güldürdün beni Arndiol allahda seni güldürsün olum zaten trafik işaretlerini zaten takip etmen gerekiyor ne kullanırsan kullan yani bisiklet bile hahaha :)

Sen izmirdemiydin Balıkesirdemi. 35 ve 10 plakalardan hep kaçarım bilhassa bayramlarda zaten 10 numaralılar her bayram yola çıkar 100 tane araç geriye bayram sonrası 40tane döner. Oranın araç kullanma ve hoca profili dğeişik :)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
uğur ertekinle zafer akçay birlikte başlamışlar bu eğitmenlik işine biri popülist bi şovmen oldu diğeri ciddi bi eğitmen

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Gıybet etmeyelim yahu, doğru söylense bile hoş durmuyor...

Motosikleti
D400
:)) ahaha ulen güldürdün beni Arndiol allahda seni güldürsün olum zaten trafik işaretlerini zaten takip etmen gerekiyor ne kullanırsan kullan yani bisiklet bile hahaha :)

zafer akçay olmasa trafik işaretlerini takip etmiyorduk demedim, gereksiz bir gülme olmuş,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar