- Motosikleti
- VOGE250RR
- Konu Yazar
Anladığım kadarıyla zafer hoca bu forumda çok sevilen biri değil 
Biz İstanbul'da nerede kalabalık var / kalabalık olma ihtimali var oradan kaçmaya çalışıyoruz genelde.güzel etkinlik, istanbulda olsam giderdim.
evet bu dediğin doğru hocayı sevmesemde ben olsam giderdim eminim orada birkaç kafa dengi akıllı başlı arkadaş bulurdum çevrem biraz daha genişlerdiBu tip etkinlikler aynı hobiye sahip insanlar için sosyalleşme açısından güzel. Ha eğitime katılmazsınız da köşede birileriyle lak lak edersiniz yine de güzel.
Forum olarak aynı dar çevrede dönüp dönüp duruyoruz, dışarıda da kocaman bir dünya var.

biz zengin sevmiyoruz. maruz kala kala yeşilçam efekti tüm türk milletinin üzerine yapıştı eğer fakir olsaydı v-strom felan kullansaydı severdik ama dukatisiyle bizim sinirimizi bozuyor ve sevemiyoruzAnladığım kadarıyla zafer hoca bu forumda çok sevilen biri değil![]()
Ya kamyoncu sen bu Zafer Akçayı niye kıskanıyorsun??Abicim gidiceksiniz ve bozguna ugruyacaksınız. adam tamamen başkalarınınz kazalarını alıp üstüne yorum yaparak ego kasıyor ve eğitimciyim ayağına geziler organize ediyor.
Eğitimcilik Türkiyede ucu açık bir konudur, Neye göre eğitimci? göster diyorsun haraketi bir saniye bizim osman usta var o göstericek diyor.
Geziye gidiyorsun telsiz takıyor şu açıdan girmelisin bu viraj şöyle vs vs.
Başkalarının stop yada dönüş videolarından bu böyle olmalı diyor.
Bu eğitimcilikmi? Yada biz Finlandiyada İngilterede ve İtalyada farklı bir eğitim gördük ama inanın böylesini görmedik.
Ben italyada mekanik eğitimi aldım, İngilterede pist ve Finlandiyede off road ben bile demiyorum motoru çok iyi bliyorum diye ki bu adamlar lastiği patlasa usta çağıran tipler hatta daha fenası 20bin bakımı gelince yeni motor alan adamlar.
Başımıza eğitmen oluyor.
Eğitmen olabilmeniz için önce ama önce fizik kurallarını bilmeniz lazm motorsiklet bilimi tamamen fizik ile alakalıdır. Adam fizikden bir haber geçmiş iki tatlı dille eğitmenim diyor.
Neyse az kaldı beyler biliyorsunuz kanalımda hafiften tekniğede girdim yakında çok büyük bir ekip toplamış olucagım gerçek motosiklet bilimi neymiş görüceğiz.
Ben şimdi aşağıdaki ürünün lansmanını yapıcaktım orada adam etkinlik çıkardı. O yüzden burada yapıyorum şimdi:
Toplaşın bana 20 tane sipariş lazım isminiz yazdırın özelden bana sonrada üretime başlıcam: burası için özel olarakda fiyatı 5600TL
Eğitimide beleşe vericem piyasayı kızıştıralım.
Son vidyosunda fark etmişsinizdir yeni yapılan villalar vardı ve suyu caddeye akıtmışlardı. O villardan biri benim. Bilerek ve istiyerek orda çekti.Ya kamyoncu sen bu Zafer Akçayı niye kıskanıyorsun??
o seni kıskanıyor yani.....Son vidyosunda fark etmişsinizdir yeni yapılan villalar vardı ve suyu caddeye akıtmışlardı. O villardan biri benim. Bilerek ve istiyerek orda çekti.
Anladığım kadarıyla zafer hoca bu forumda çok sevilen biri değil![]()
Ama ülkemizde eğitmensen , en baba sen sürüyorsan , En güçlü, en yüksek cc li motora binmek zorundasın.. Vstroma binen eğitmenden kimse eğitim almak istemez, billur geçerler birde... Hoca dediğin bu motora biner mi yavvv, diye.. E tabi hocanında bastırılmış ego denen duyguları mevcut.. Ezik mi hissetsinbiz zengin sevmiyoruz. maruz kala kala yeşilçam efekti tüm türk milletinin üzerine yapıştı eğer fakir olsaydı v-strom felan kullansaydı severdik ama dukatisiyle bizim sinirimizi bozuyor ve sevemiyoruz![]()
Kira istedin de vermedimi ?.Son vidyosunda fark etmişsinizdir yeni yapılan villalar vardı ve suyu caddeye akıtmışlardı. O villardan biri benim. Bilerek ve istiyerek orda çekti.
Hocalar derttir abicim bu ülkede adnan hoca yoksa cübbeli hoca bu ülkenin binlerce yıllık tarihinde hocalar hep vardır ve hep problemdir![]()
evet hocalardan çekiyoruz sürekli, yeter gari (forum dahil)
Zafer hoca iyidir severim. Özellikle tabelalar, araçlara dikkat etme, trafik ve yol izleme konusunda gelişmemi sağladı. Uğur hoca da tam tersi sürüş konusunda geliştirici mesela.
Motoruna göre çok değerlendirmemek lazım insanları. Drift de sürebilir, vstrom da harley de.
Uğur işini biliruğur ertekinle zafer akçay birlikte başlamışlar bu eğitmenlik işine biri popülist bi şovmen oldu diğeri ciddi bi eğitmen
) ahaha ulen güldürdün beni Arndiol allahda seni güldürsün olum zaten trafik işaretlerini zaten takip etmen gerekiyor ne kullanırsan kullan yani bisiklet bile hahaha
![]()