Bir Eldivenin Nesi Var İki Eldivenin Sesi Var

mont gibi yazlık kışlık düşün
yazlık, leatt adv hydra-dri 6.5 kısa konçlu

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Attığın eldivende Decathlon'dan alınmış bir eldivenin üstüne 1 2 parça koruma koyulmuş gibi eğer 650CClik bir makineye biniyorsan deri ve bilek korumalı bir şey almanı öneririm eldiven ben bu eldiveni kullanıyorum onun dışında da Mosca kullanıyorum

Onu alan bunu da alır diye diye çokm yüksek fiyatlara çıkmak istemiyorum hocam 😅 o eldiveni önerilerde gördüm fakat biraz tuzlu bana şu an için. Kısadan devam gibi gibi

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
İkinci elde şaşırtıcı derecede iyi fırsatlar oluyor. 10/10 durumda orijinal Revit Monster eldiveni 2500'e aldım. Tamamen hakiki deri ve el ölçülerimiz önceki sahibiyle aynı olduğu için eldiven elime cuk oturdu. Gerçi fiyata modelin eski olmasında da katkı vardır ama sertifikalı korumalı hakiki deri eldiveni kelepir fiyata aldığım gerçeğini değiştirmiyor. Az kullanılmış olmasına ve yıpranmışlığına bakın yeter, fazla kullanılmışları elinize göre şekil alma kabiliyetini kaybedebiliyor.

Motosikleti
yok:(
Kurban olduklarım, çıkın dolaşın, şu ekipmana harcadığınız araştırma zamanını verin yollara
svwnseg.png

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Allah korusun abi gene biz kaza yapmayalım. Önerilere açığım bir şeyler fırlat bana 😁
Knox markasının eldivenlerinde avuç içi koruma var, ben test ettim avuç içimi yere vurdum motoru sağa yatırınca, hiç elimde bir şey hissetmedim, iyi ki gitmişim demiştim. O gün yaz başıydı, motorun çantasında bu 4 mevsilik eldiven vardı, hava da çok sıcak eski dandik yazlıkları giyeyim dedim ama tekrar yukarı çıkmaya üşendim, iyi ki üşenmişim. Eldiven knox oulton mk2, bilek ve avuç içi slider koruması var. test edince yazık olarak da çocukları artçı olarak gezdirirken onlar giyer deyip knox orsa aldım onda da avuç içinde slider korumalar var. ama bu modeli yazın da sıcaklamayınca yaz kış kullanmaya devam ediyorum, zaten kışın 6 ay motor sürmüyorum.

Bu bilek ve avuç içi korumalı eldiven gerekliliğini tommmygun ile edirne turunda o kaza yapıp elinden de hasar aldığında farkına varmıştım, ilk fırsatta kendime düzgün korumalı eldiven aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aaa bizim haklarımız mı varmış? Hanım Ardahanlı, sence hak mak dinler mi 😂
Benim hanım da karadenizli, bu yüzden ayağımı denk alıyorum. :ROFLMAO:

Ben de 13 haziran'a kadar çocukların LGS sınav telaşını atlatana kadar evden çıkayım motorla gezeyim lafını bile etmiyorum.

Haziran bitip okullar kapanınca ilk önce hanımı bi gezdirice ki bütün yaz izin almak kolay olsun sonra. :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Knox markasının eldivenlerinde avuç içi koruma var, ben test ettim avuç içimi yere vurdum motoru sağa yatırınca, hiç elimde bir şey hissetmedim, iyi ki gitmişim demiştim. O gün yaz başıydı, motorun çantasında bu 4 mevsilik eldiven vardı, hava da çok sıcak eski dandik yazlıkları giyeyim dedim ama tekrar yukarı çıkmaya üşendim, iyi ki üşenmişim. Eldiven knox oulton mk2, bilek ve avuç içi slider koruması var. test edince yazık olarak da çocukları artçı olarak gezdirirken onlar giyer deyip knox orsa aldım onda da avuç içinde slider korumalar var. ama bu modeli yazın da sıcaklamayınca yaz kış kullanmaya devam ediyorum, zaten kışın 6 ay motor sürmüyorum.

Bu bilek ve avuç içi korumalı eldiven gerekliliğini tommmygun ile edirne turunda o kaza yapıp elinden de hasar aldığında farkına varmıştım, ilk fırsatta kendime düzgün korumalı eldiven aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim hanım da karadenizli, bu yüzden ayağımı denk alıyorum. :ROFLMAO:

Ben de 13 haziran'a kadar çocukların LGS sınav telaşını atlatana kadar evden çıkayım motorla gezeyim lafını bile etmiyorum.

Haziran bitip okullar kapanınca ilk önce hanımı bi gezdirice ki bütün yaz izin almak kolay olsun sonra. :)

Benim Hanım hem çalışıyor hem çocuk bakıyor olduğu için bu durumlara geldik 😅 inşallah bu sene biraz dışarı salcak beni sağolsun

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim Hanım hem çalışıyor hem çocuk bakıyor olduğu için bu durumlara geldik 😅 inşallah bu sene biraz dışarı salcak beni sağolsun
Seni çok iyi anlıyorum, biz de çocuk büyüttük hem de ikiz çocuk. Hala daha uğraşıyoruz 14 yaşına geldiler, en az 10 yıl daha var okulların bitip evden dehlemeye. :ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar