Attığın eldivende Decathlon'dan alınmış bir eldivenin üstüne 1 2 parça koruma koyulmuş gibi eğer 650CClik bir makineye biniyorsan deri ve bilek korumalı bir şey almanı öneririm eldiven ben bu eldiveni kullanıyorum onun dışında da Mosca kullanıyorum
Kurban olduklarım, çıkın dolaşın, şu ekipmana harcadığınız araştırma zamanını verin yollara
Yok iki eli var, 3. silahı tutan el silahı çaldığı kişiye ait. Milleti korkutmak için gösteriyor.Bu cizimi görünce Kaan'nin neden eldiven isine uzak oldugunu anladim. Adama bir cift yetmiyor. En az iki cift almasi lazim. Baksana 3 tane eli var.
Len ahtapot yapmışsın beni
nano bana pro yaptı benim sucum yokLen ahtapot yapmışsın beni![]()
Knox markasının eldivenlerinde avuç içi koruma var, ben test ettim avuç içimi yere vurdum motoru sağa yatırınca, hiç elimde bir şey hissetmedim, iyi ki gitmişim demiştim. O gün yaz başıydı, motorun çantasında bu 4 mevsilik eldiven vardı, hava da çok sıcak eski dandik yazlıkları giyeyim dedim ama tekrar yukarı çıkmaya üşendim, iyi ki üşenmişim. Eldiven knox oulton mk2, bilek ve avuç içi slider koruması var. test edince yazık olarak da çocukları artçı olarak gezdirirken onlar giyer deyip knox orsa aldım onda da avuç içinde slider korumalar var. ama bu modeli yazın da sıcaklamayınca yaz kış kullanmaya devam ediyorum, zaten kışın 6 ay motor sürmüyorum.Allah korusun abi gene biz kaza yapmayalım. Önerilere açığım bir şeyler fırlat bana![]()
Benim hanım da karadenizli, bu yüzden ayağımı denk alıyorum.Aaa bizim haklarımız mı varmış? Hanım Ardahanlı, sence hak mak dinler mi![]()
Şöyle bir baktım Türkiye fiyatlarına. Avrupa da ki fiyatların 3 bin üstüne. Çokta uçuk bir farkla satmıyorlarmış aslında. İşçilik olarakta gayet iyi gibi duruyor. Alır mıyım almam tabiki biz ezelden dönerciyizKnox markasının eldivenleri
Knox markasının eldivenlerinde avuç içi koruma var, ben test ettim avuç içimi yere vurdum motoru sağa yatırınca, hiç elimde bir şey hissetmedim, iyi ki gitmişim demiştim. O gün yaz başıydı, motorun çantasında bu 4 mevsilik eldiven vardı, hava da çok sıcak eski dandik yazlıkları giyeyim dedim ama tekrar yukarı çıkmaya üşendim, iyi ki üşenmişim. Eldiven knox oulton mk2, bilek ve avuç içi slider koruması var. test edince yazık olarak da çocukları artçı olarak gezdirirken onlar giyer deyip knox orsa aldım onda da avuç içinde slider korumalar var. ama bu modeli yazın da sıcaklamayınca yaz kış kullanmaya devam ediyorum, zaten kışın 6 ay motor sürmüyorum.
Bu bilek ve avuç içi korumalı eldiven gerekliliğini tommmygun ile edirne turunda o kaza yapıp elinden de hasar aldığında farkına varmıştım, ilk fırsatta kendime düzgün korumalı eldiven aldım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim hanım da karadenizli, bu yüzden ayağımı denk alıyorum.
Ben de 13 haziran'a kadar çocukların LGS sınav telaşını atlatana kadar evden çıkayım motorla gezeyim lafını bile etmiyorum.
Haziran bitip okullar kapanınca ilk önce hanımı bi gezdirice ki bütün yaz izin almak kolay olsun sonra.![]()
El emeği verip göz nuru dökmeden yatay zekaya yaptırılırsa böyle olur. Sen beni hor gör bakalım fatoşÖpçü, kanvasçı diye. (FatoşÖpmek dururken canvascı kavas olduğum tamamen kuru iftiradır.)Len ahtapot yapmışsın beni![]()
Seni çok iyi anlıyorum, biz de çocuk büyüttük hem de ikiz çocuk. Hala daha uğraşıyoruz 14 yaşına geldiler, en az 10 yıl daha var okulların bitip evden dehlemeye.Benim Hanım hem çalışıyor hem çocuk bakıyor olduğu için bu durumlara geldikinşallah bu sene biraz dışarı salcak beni sağolsun