Bugün biraz keyif yapalım SSli

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Afiyet olsun kardeşim. Bu arada Efes Xtra ile çiğ köfte kutusunun arkasındaki taştan bana hediye etmişlerdi. Sözde uğur getiriyormuş, olumlu enerji veriyormuş. O hafta başıma gelmeyen cenabetlik, gudubetlik kalmadı. 1 Hafta sonunda koştura koştura taşı evime uzak bir çöp konteynırına attım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Afiyet olsun kardeşim. Bu arada Efes Xtra ile çiğ köfte kutusunun arkasındaki taştan bana hediye etmişlerdi. Sözde uğur getiriyormuş, olumlu enerji veriyormuş. O hafta başıma gelmeyen cenabetlik, gudubetlik kalmadı. 1 Hafta sonunda koştura koştura taşı evime uzak bir çöp konteynırına attım.
Nemli havalarda da ıslanır altına tuzlu su biriktirip mobilyanın içine eder. Kim uydurmuşsa artık? Pakistan'daki tuz ocaklarından çıkan tuz taşı işte...

Motosikleti
600RR
bunu daha önce hatırlatmıştın hacı aynı yorumu okuduğumu hatırlıyorum:unsure:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nemli havalarda da ıslanır altına tuzlu su biriktirip mobilyanın içine eder. Kim uydurmuşsa artık? Pakistan'daki tuz ocaklarından çıkan tuz taşı işte...
nem biriktirdği an lambbasını yakmak lazım,ısı nemş uzaklaştırıyor ve odaya güzel bir hava katıyor

110410.jpg

Motosikleti
600RR
dönsem 10 sene önceye ahh ah dert yok tasa yok okuldan gelip snapyye 5 liralık benzin at 40 km gez hayat ne güzelmiş

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
10 Sene önce de, 20 sene önce de, 30 sene önce de, 40 sene önce de derdim vardı ama bugünün penceresinden baktığımda o dertlerin "dertçik" bile olmadığını anlıyorum.

Motosikleti
yok:(
snappy eve gidince 1kg alacağım acılı 10 tanede lavas dürüm yapıp yapıp yiyecem bizim burada şevket usta var efso yapıyor bir de eker ayran patlatırım dadından yinmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar