Nemli havalarda da ıslanır altına tuzlu su biriktirip mobilyanın içine eder. Kim uydurmuşsa artık? Pakistan'daki tuz ocaklarından çıkan tuz taşı işte...Afiyet olsun kardeşim. Bu arada Efes Xtra ile çiğ köfte kutusunun arkasındaki taştan bana hediye etmişlerdi. Sözde uğur getiriyormuş, olumlu enerji veriyormuş. O hafta başıma gelmeyen cenabetlik, gudubetlik kalmadı. 1 Hafta sonunda koştura koştura taşı evime uzak bir çöp konteynırına attım.
bunu daha önce hatırlatmıştın hacı aynı yorumu okuduğumu hatırlıyorumAfiyet olsun kardeşim. Bu arada Efes Xtra ile çiğ köfte kutusunun arkasındaki taştan bana hediye etmişlerdi. Sözde uğur getiriyormuş, olumlu enerji veriyormuş. O hafta başıma gelmeyen cenabetlik, gudubetlik kalmadı. 1 Hafta sonunda koştura koştura taşı evime uzak bir çöp konteynırına attım.
nem biriktirdği an lambbasını yakmak lazım,ısı nemş uzaklaştırıyor ve odaya güzel bir hava katıyorNemli havalarda da ıslanır altına tuzlu su biriktirip mobilyanın içine eder. Kim uydurmuşsa artık? Pakistan'daki tuz ocaklarından çıkan tuz taşı işte...
Ağzının dadını biliyon hasnappy eve gidince 1kg alacağım acılı 10 tanede lavas dürüm yapıp yapıp yiyecem bizim burada şevket usta var efso yapıyor bir de eker ayran patlatırım dadından yinmez
fakiriz ama salak değilizAğzının dadını biliyon ha