X-Slim kullanıcısının son içeriği

1. X-Slim

Egzoz Ceza Problemi

Net…..
  2. X-Slim

10-12 arası kask önerisi

Teşekkür ediyorum hocam sağolun 🙏
  3. X-Slim

Komşunun biri 130 bine dominar 250 almış

Haklısınız ben sizi çok iyi anlıyorum hocam 2023 model Jüpiter 110 bozduran şahıstan 56 bine aldım bayide 58 bindi . Sene başında 65 bine 125 Jüpiter almayanı tokat manyağı yaptılar
  4. X-Slim

10-12 arası kask önerisi

İ71 memnuniyetiniz nasıl gidiyor hocam rüzgar sesi çok var mı ?
  5. X-Slim

Komşunun biri 130 bine dominar 250 almış

Bu konuda ciddi misiniz bana telefon numarasını paylaşabilir misiniz ? Yeni kasa 159 bin TL olanı arayıp ne diyeceğim
  6. X-Slim

Satışta plakamı vermek istemiyorum

Şaka yapıyorsun hocam , benim düşüncem benim TC Kimlik numarama o plaka kalacak sonra gidip başka motor alınca onu çıkartacağım diye düşünüyordum , ben ne anladım o zaman ikinci kez para vereceksem neden başta para veriyorum . Şuan resmen şoklar içindeyim . Ben bu işten ne anladım ohooooo hiç...
  7. X-Slim

Satışta plakamı vermek istemiyorum

Merhaba arkadaşlar ben motorumu değiştireceğim , 2 sene önce özel plaka almıştım şimdi aynısı sorduğum zaman çok fazla fiyat çıkartıyorlar . Bende satacağım arkadaşa plakasız vereyim diyorum ama işlemler nasıl oluyor , alacak kişi yeni plakayı neyle çıkartabiliyor nasıl oluyor . Bana bu konu...
  8. X-Slim

Scooter Motul 15-50 vs 10-40 ?

Merhaba arkadaşlar bende 23' 2 bin km'de TVS Jupiter 110'luk var geçen servisin birine gidip Motul 15-50 yağ var mı diye sordum . Usta bana o yağı ne yapacağımı sordu bende şuan motorumun yağını 15-50 ile değiştirmek istiyorum dedim ve bana 10-40'dan şaşma gerek yok dedi bende yaz ayındayız ama...
  9. X-Slim

Scooter 110 CC Şanzıman Yağı

Merhaba arkadaşlar motorum 2000 Km de 23 ‘ TVS Jüpiter 110 CC şanzıman yağını değiştirmek istiyorum hangi markayı kullanmamı önerirsiniz 80w-90 kullanmam gerekliymiş kitapçıkta öyle yazıyor
  10. X-Slim

Kask Tavsiyesi Max 5-6 Bin

Merhaba arkadaşlar ben LS2 Rapid Nardo Gri kask kullanıyorum linki ; https://www.n11.com/urun/ls2-rapid-nardo-kask-gri-18586249?magaza=motoyigit Bu kaskıma interkom taktım müzik dinlerken kask rüzgar aldığı için tam zevk alamıyorum, bu kaskı artçı kaskı yapacağım, kendime max 5-6 binlik...
  11. X-Slim

2023 Jupiter 110 Sorunları Çözüm Arıyorum

Merhaba arkadaşlar , 2023 Ağustos tarihinde Jupiter 110luk motoru sıfır aldım , bugün çanta demiri ve çanta takmak için bagajı söktüm , arka demiri tutan vidalar full pas tutmuş , arka tekerin vidası full pas tutmuş , bir kaç yer pas tutmuş sıfır motor nasıl pas tutuyor malzeme bu kadar mı kötü...
  12. X-Slim

2023 TVS Jupiter 110 CC Tıkırtı Sorunu

Merhaba Arkadaşlar 2023 Model 110 CC Jupiter ile Ağustos başında aranıza katıldım . Neredeyse motor ile 2 ay vakit geçirmiş sayılacağım ama maalesef sorunlu motor bana denk geldi . Bana göre motoru aldığımdan beri bir TIKIRTI sesi var . Önemsemedim 500 km oldu servise bakım için bıraktım ve...
  13. X-Slim

40 Bin Bütçeli Scooter

Merhaba arkadaşlar 2.el bir motosiklet alacağım ve bu 100 cc üzeri olacak , önerebileceğiniz enjeksiyonlu motorlar nedir ? F/P ne onerebilirsiniz ?
  14. X-Slim

Gezi Planı İçin Yardım Gerekli

Merhaba arkadaşlar bu dönemde konuşulacak bir konu değil farkındayım ama çok açıkta kaldım . Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. 8 Ağustos - 15 Ağustos yıllık izinim var ve normalde 2 ay öncesinden bunun planını yapmıştım ama son günlerde vazgeçtim. Sebebi gideceğim yeri araştırmamıştım...
  15. X-Slim

Tur Camı Kullananlar ?

Merhaba arkadaşlar motoruma tur camı almak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek . Benim merak ettiğim konu bu iki cam arasında sadece 12 cm fark var ama neden fiyatı bu kadar farklı oluyor ? Hangisini almam daha mantıklı olur ? Benim tur camı almamın sebebi motoru kullanırken aldığım rüzgar...

Yeni mesajlar