Arama sonuçlarınız

1. X-Slim

Egzoz Ceza Problemi

Net…..
  2. X-Slim

10-12 arası kask önerisi

Teşekkür ediyorum hocam sağolun 🙏
  3. X-Slim

Komşunun biri 130 bine dominar 250 almış

Haklısınız ben sizi çok iyi anlıyorum hocam 2023 model Jüpiter 110 bozduran şahıstan 56 bine aldım bayide 58 bindi . Sene başında 65 bine 125 Jüpiter almayanı tokat manyağı yaptılar
  4. X-Slim

10-12 arası kask önerisi

İ71 memnuniyetiniz nasıl gidiyor hocam rüzgar sesi çok var mı ?
  5. X-Slim

Komşunun biri 130 bine dominar 250 almış

Bu konuda ciddi misiniz bana telefon numarasını paylaşabilir misiniz ? Yeni kasa 159 bin TL olanı arayıp ne diyeceğim
  6. X-Slim

Satışta plakamı vermek istemiyorum

Şaka yapıyorsun hocam , benim düşüncem benim TC Kimlik numarama o plaka kalacak sonra gidip başka motor alınca onu çıkartacağım diye düşünüyordum , ben ne anladım o zaman ikinci kez para vereceksem neden başta para veriyorum . Şuan resmen şoklar içindeyim . Ben bu işten ne anladım ohooooo hiç...
  7. X-Slim

Satışta plakamı vermek istemiyorum

Merhaba arkadaşlar ben motorumu değiştireceğim , 2 sene önce özel plaka almıştım şimdi aynısı sorduğum zaman çok fazla fiyat çıkartıyorlar . Bende satacağım arkadaşa plakasız vereyim diyorum ama işlemler nasıl oluyor , alacak kişi yeni plakayı neyle çıkartabiliyor nasıl oluyor . Bana bu konu...
  8. X-Slim

Scooter Motul 15-50 vs 10-40 ?

Merhaba arkadaşlar bende 23' 2 bin km'de TVS Jupiter 110'luk var geçen servisin birine gidip Motul 15-50 yağ var mı diye sordum . Usta bana o yağı ne yapacağımı sordu bende şuan motorumun yağını 15-50 ile değiştirmek istiyorum dedim ve bana 10-40'dan şaşma gerek yok dedi bende yaz ayındayız ama...
  9. X-Slim

Scooter 110 CC Şanzıman Yağı

Merhaba arkadaşlar motorum 2000 Km de 23 ‘ TVS Jüpiter 110 CC şanzıman yağını değiştirmek istiyorum hangi markayı kullanmamı önerirsiniz 80w-90 kullanmam gerekliymiş kitapçıkta öyle yazıyor
  10. X-Slim

Kask Tavsiyesi Max 5-6 Bin

Merhaba arkadaşlar ben LS2 Rapid Nardo Gri kask kullanıyorum linki ; https://www.n11.com/urun/ls2-rapid-nardo-kask-gri-18586249?magaza=motoyigit Bu kaskıma interkom taktım müzik dinlerken kask rüzgar aldığı için tam zevk alamıyorum, bu kaskı artçı kaskı yapacağım, kendime max 5-6 binlik...
  11. X-Slim

2023 Jupiter 110 Sorunları Çözüm Arıyorum

Merhaba arkadaşlar , 2023 Ağustos tarihinde Jupiter 110luk motoru sıfır aldım , bugün çanta demiri ve çanta takmak için bagajı söktüm , arka demiri tutan vidalar full pas tutmuş , arka tekerin vidası full pas tutmuş , bir kaç yer pas tutmuş sıfır motor nasıl pas tutuyor malzeme bu kadar mı kötü...
  12. X-Slim

2023 TVS Jupiter 110 CC Tıkırtı Sorunu

Merhaba Arkadaşlar 2023 Model 110 CC Jupiter ile Ağustos başında aranıza katıldım . Neredeyse motor ile 2 ay vakit geçirmiş sayılacağım ama maalesef sorunlu motor bana denk geldi . Bana göre motoru aldığımdan beri bir TIKIRTI sesi var . Önemsemedim 500 km oldu servise bakım için bıraktım ve...
  13. X-Slim

40 Bin Bütçeli Scooter

Merhaba arkadaşlar 2.el bir motosiklet alacağım ve bu 100 cc üzeri olacak , önerebileceğiniz enjeksiyonlu motorlar nedir ? F/P ne onerebilirsiniz ?
  14. X-Slim

Gezi Planı İçin Yardım Gerekli

Merhaba arkadaşlar bu dönemde konuşulacak bir konu değil farkındayım ama çok açıkta kaldım . Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. 8 Ağustos - 15 Ağustos yıllık izinim var ve normalde 2 ay öncesinden bunun planını yapmıştım ama son günlerde vazgeçtim. Sebebi gideceğim yeri araştırmamıştım...
  15. X-Slim

Tur Camı Kullananlar ?

Merhaba arkadaşlar motoruma tur camı almak istiyorum ama fiyatlar çok yüksek . Benim merak ettiğim konu bu iki cam arasında sadece 12 cm fark var ama neden fiyatı bu kadar farklı oluyor ? Hangisini almam daha mantıklı olur ? Benim tur camı almamın sebebi motoru kullanırken aldığım rüzgar...
  16. X-Slim

Nukrotech Markasını Duyan ? Telefon Tutucu Önerisi

Merhaba arkadaşlar Pcx motoruma telefon tutucu alacağım . Telefonumun değeri 7 Bin olduğu için beni seyahat halinde,şehir içinde kullanırken,çukurdan vs geçerken şoka sokmayacak bir ürün arıyorum . İnternette gezerken böyle bir marka denk geldi ne düşünüyorsunuz ...
  17. X-Slim

2021 PCX 125 Vs 2021 Nmax 125 Tercih Yardımı

Merhaba arkadaşlar Pazartesi günü 2021 PCX test sürüşüne gideceğim. Benim amacım ş.içi uygun yakıt ve tork olup gitmesi.Ayrıca ş.dışı olarak max 300 km uzaklıkta olan İzmir'e ya da Bursaya giderim. İkisini 0 km olarak alacağım ve ileride 2 3 sene sonra satmak istediğimde daha hızlı satılacak...
  18. X-Slim

Cunda ya da Zeytinli Kamp Yeri Önerisi Lazım

Merhaba arkadaşlar Bayramın 1. ve 2. gün arkadaşım ile kamp yapmayı düşünüyoruz.Bu iki yeri seçmemizin sebebi denizi temiz ve bize göre soğuk değil.Acaba önereceğiniz kamp yerleri neresidir ? Kendi çadırımız var. Balıkesir çevresinde denizin sıcak ve temiz olduğu önerilere açığız.
  19. X-Slim

Yamaha R25 Fiyat Düşmesi ?

Acaba yeni kasa R25 yolda olabilir mi ?
  20. X-Slim

CBR250R Fiyat Nasıl ?

Merhaba 2017 model 5 bin km siyah-turuncu bir adet CBR250R denk geldi.2 hafta önce sıfır Rosso 2 lastik takılmış.16.5 istiyor sizce nasıl ? Bana fazla geldi.

Yeni mesajlar