Kask Tavsiyesi Max 5-6 Bin

reo

Merhaba.
Ben de 5 yıl kadar önce aldığım LS2 FF 352 kaskı kullanmaktayım. Çene tarafından çok rüzgar alıyor. Alttan giren hava alnıma vuruyor ve sinüzite felaket derecede kötü etkisi var.
Bundan önce kullandığım Nolan N63 Kaskta böyle bir durum olduğunu hatırlamıyorum.

Aynı şekilde ben de arkadaşlardan rüzgar almayan kask tavsiyesi bekliyorum.

Motosikleti
DUKE 250
bende rapid xtreet kullanıyordum, geçen gün ls2 stream 2 aldım.
aldıktan sonra 4 5 km kullandığım için net denemedim ama, rüzgar sesi daha az aldığını söyleyebilirim.

https://www.drdmotorbikes.com/hjc-c10-kask-beyaz Burdan renk seçebilirsin. Kask çok sağlamdır.

motospartdan hjc ve mt alabilirsin.motomax da scorpion kasklar var.scorpion exo 491 veya mt revenge 2 alabilecegin en iyi kask 6 binliraya.ls2 malesef cogu modeli ses geciriyor konforsuz ve malzemeleri yerinden oynuyor zamanla.tam tersi iyi modelleri de var ama az sayıda ve fiyatları yuksek

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Kasklar her türlü üzerine rüzgar vurunca ses yapar, çaresi yok, parayı bastırıp schubert de alsanız aynı. Kulak tıkacı kullanın. Alpine motosafe gibi motosiklet için üretilmiş kulak tıkaçları çok rahatlık sağlıyor ve tüm sesleri kesmediği için muzik dinlemey interkom kullanma gibi durumlarda da işe yarıyor.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Merhaba arkadaşlar ben LS2 Rapid Nardo Gri kask kullanıyorum linki ;

https://www.n11.com/urun/ls2-rapid-nardo-kask-gri-18586249?magaza=motoyigit

Bu kaskıma interkom taktım müzik dinlerken kask rüzgar aldığı için tam zevk alamıyorum, bu kaskı artçı kaskı yapacağım, kendime max 5-6 binlik rüzgar almayan bir kask arıyorum önerileriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkür ederim

Bu arada motorum Jupiter 110 cc

Yurtdışından alın. Alacağınız kask 150 Euro sınırı altında kalacağından, buradan satın alabileceğinizden çok daha iyi bir kask alırsınız. Örneğin Scorpion Exo 391/491, AGV K1/K3, Nolan N60/N80, Nexx SX serisi, vs.

Motosikleti
Piaggio Medley 150 (2023-26), Piaggio Beverly 400 (2026-)
Espresso'nun dediği gibi kulak tıkacı çok önemli. Uzun süre kulak tıkacıyla kullandıktan sonra ilk kez kısacık bir yolda tıkaçsız ve vizör açık gittim, ses inanılmaz yüksek geldi.

Bütçe açısından HJC C10'u denemenizi öneririm. Ucuz ve güvenli bir kask. Ayrıca alttan gelen havadan rahatsız olanlar için gördüğüm kadarıyla çene kısmında perdesi var. Boynunuza da bir buff taktığınızda olabildiğince alttan giren havayı keser diye düşünüyorum.

Motosikleti
DUKE 250
iki üç gündür her girdiğim konuda bir kulak tıkacı muhabbeti geçiyordu,
sonunda bende siparişi geçtim şimdi, motosafe tour, vatana millete hayırlı olsun :)

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
sonunda bende siparişi geçtim şimdi, motosafe tour, vatana millete hayırlı olsun :)

Mantıklı bir hareket. Aradaki fiyat farkı çok değilse Race almak daha uygun gibi. Her frekansta gürültü azaltma oranı görece daha fazla.

Detaylı bilgi için: @Cyan.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Mantıklı bir hareket. Aradaki fiyat farkı çok değilse Race almak daha uygun gibi. Her frekansta gürültü azaltma oranı görece daha fazla.

Detaylı bilgi için: @Cyan.

Ben de bir turda Cyan'da görmüştüm kulak tıkacını, ne kadar gereksiz bir şey demiştim, sonra ben de aldım, şimdi takmayı unutursam fena geliyor ki ben xmax sürüyorum, önde deflektör takılı, ona rağmen kulak tıkacı olmayınca gürültü rahatsız ediyor.

Herkesin emeğine sağlık hepsini araştırıp en uygun olana karar vereceğim teşekkür ediyorum :)

Ben de sipariş verecektim unuttum. Aldıktan sonra bir inceleme konusu açma şansın olur mu şehir içinde nasıl, uzun yolda nasıl merak konusu.

Motosikleti
DUKE 250
Ben de sipariş verecektim unuttum. Aldıktan sonra bir inceleme konusu açma şansın olur mu şehir içinde nasıl, uzun yolda nasıl merak konusu.

ben biraz tatlısu motorcusu olduğum için şimdilik motoru çıkartmıyorum. :)
havalar biraz ısınınca anca deneyeceğim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Micrometric değil de double d-ring kayışı olsaymış keşke.

mt ravenge 2 sharp testi 5 yıldız. Güvenlik açısından 50.000 lik kaskla aynı puanda 30.000 civarı olanlardan daha iyi. Peki neden ucuz dersen, konforu zayıf.

Kaskı kafaya taktığımızda çenenin oradan kayışla bağlarız ya double d-ring bağlantıya sahip olanlar kaza anında daha güvenilirdir, kask kafamızdan çıkmaz.

[url]https://i.hizliresim.com/59ziqpr.JPG[/url]

Bilgi için teşekkür ederim hocam :) şimdi oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:54 ----------

mt ravenge 2 sharp testi 5 yıldız. Güvenlik açısından 50.000 lik kaskla aynı puanda 30.000 civarı olanlardan daha iyi. Peki neden ucuz dersen, konforu zayıf.

Konfor derken nasıl konfor hocam bizim amacımız rüzgar almaması

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar