Tesla.tr kullanıcısının son içeriği

1. Tesla.tr

kymco Like 125 + michelin + sağanak yağmur

Bugün Dalaman Sarsala pilajına gittim havanın da güzel olmasını fırsat bilip. Üzerimde sadece şort ve tişört vardı. Pilajdan çıkıp Dalaman'a giderken yağmur başladı. Önceleri çiseleyen yağmur kollarımı ve gövdemi iğneliyordu. su damlalarının böyle can yakıcı olduğunu bilmezdim. Yağmur sağanağa...
  2. Tesla.tr

Muhteşem Kickboxer diesel Konsept

Makine kendini anlatıyor: http://www.autoblog.com/photos/kickboxer-diesel-all-wheel-drive-concept/#3908193
  3. Tesla.tr

Ya motorcular da sizi görmeseydi?

Önceden verildiyse özür dilerim. http://www.izlesene.com/video/a2teker/2828303 (a2teker.com'dan hayabusa'ya teşekkürler.)
  4. Tesla.tr

Motora kaza yaptıran sürücü

Belki verilmiştir önceden, bilemiyorum. Bizde de var böyle sürücüler. Sollanmayı kendine yediremeyenler. http://www.akilli.tv/video/48861/Aptal-surucu-motorun-kaza-yapmasina-neden-olur.aspx
  5. Tesla.tr

Lastik değiştirdim, alay konusu oldum

Scooterımı alalı 100 km oldu ve hem çok sert olmasından hem de ıslak zeminde kaygan olduğu söylendiğinden dolayı(ıslak yola çıkmadım henüz) scooterın üzerinde bulunan naylon lastikleri bugün Michelin City Grip ile değiştirdim. Motoru aldığım bayi elemanlarına, servis elemanlarına, ordaki 5-6...
  6. Tesla.tr

Arkaya Ledli Flaşör Montajı (videolu)

Motorun arkasına 2 tane ledli flaşör monte ettim ve sele yanına, gizli bir yere de bir buton bağlayıp eş zamanlı olarak çalışmlarını sağladım. Gerçekten motorun gece görünürlüğü artıyor. Videoda Motorun arka ışıkları tam kameraya odaklandığı için kamera flaşörleri silik göstermiş. Ama gerçekten...
  7. Tesla.tr

Rodaj-sağırlık ikilemi

Kymco Like 125 scooterımı yeni aldım ve 300 km'lik rodaj süresince (kitapçığa göre 1000 km) 60 km hızı geçmemem gerektiğini, ve motora yüklenmemem gerektiğini biliyorum ve okuyorum. Ancak gerek aldığım bayinin servisi, gerekse çevremde yıllardır motosiklet ve scooter kullanan arkadaşlarım bana...
  8. Tesla.tr

Yeni motorumda ilk çalıştırma zorluğu

Arkadaşlar, birkaç gün önce sıfır Kymco Like 125 satın aldım. Motorla henüz 16 km yol yaptım. Motoru çalıştırmakta zorlanıyorum. Marş basıyor ancak geç çalışıyor. Birkaç kez marşa basmak zorunda kalabiliyorum. Bazen de çalışıp hemen duruyor. Bazen marş düğmesine bastıktan sonra gaz vermek...
  9. Tesla.tr

İlk motorumu aldım

Arkadaşlar, ilk motorumu aldım, scooter desem daha olur belki. Bazıları scooter'ı motosikletten saymıyor. :mrgreen: Kymco Like 125 (füme) aldım. Aslında ehliyetten sonra alacaktım ama dükkanda duracağına bende dursun istedim. Yakında birkaç resim eklerim.
  10. Tesla.tr

Kullandığınız alarm marka ve modelleri nedir?

Arkadaşlar, scooter'ım için (kymco like 125) (şu "scooter"a da bir Türkçe isim verilse iyi olur) alarm almayı planlıyorum. Kullandığınız alarm markaları nedir? çok pahalı olmayanlarda. (50 lira civarına mesela) motoru çalıştırıp durdurmasına gerek yok. Motorun çalınmasına caydırıcı etkisi...
  11. Tesla.tr

Çene açılır kask kullanan?

Arkadaşlar, Muğla gibi sıcak bir yerde yaşadığımdan dolayı sadece gezinti amacıyla alacağım scooterda kullanacağım çene açılır kask tavsiyesi ve kullanıcı yorumu bekliyorum. Motorla 70-80i geçmem, genelde ardçı ile yolculuk ederim. LS2 Delta ve Cox Trip modelleri arasında kaldım. Özellikle...
  12. Tesla.tr

Kymco Like 125 nasıldır

Kymco like 125 almayı düşünüyorum. Aslında motorumu çoktan alacaktım ama ehliyeti bekleyeyim dedim. Bir de kışın ucuzlar, kampanyalar olur gibi şeyler duydum. Aklımda Kymco Like 125 scooter var. Özellikleri ve görünüşü güzel ama acaba sert süspansiyonları sarsar mı? Ben motoru sadece gezinti...
  13. Tesla.tr

Selam

Selam arkadaşlar, Muğla'dan katılıyorum. A2 ehliyetimi önümüzdeki ay alıyorum, arabam da var ancak motorsiklet daha doğrusu scooter merakım var. Hatunla beraber dolaşmayı seviyoruz. Yine bir aya kadar da motorumu almayı istiyorum.