Arkaya Ledli Flaşör Montajı (videolu)

Motorun arkasına 2 tane ledli flaşör monte ettim ve sele yanına, gizli bir yere de bir buton bağlayıp eş zamanlı olarak çalışmlarını sağladım. Gerçekten motorun gece görünürlüğü artıyor.
Videoda Motorun arka ışıkları tam kameraya odaklandığı için kamera flaşörleri silik göstermiş. Ama gerçekten oldukça parlaklar. Hatta çakarları göz bile alıyor, ben sinyal gibi fasılalı yananları kullanıcam.

http://www.youtube.com/watch?v=Eu3s0jtU3yg

::sapka::::winkwink::eek:hmy::---->meali; hocam madem bu kadar atraksiyon yapabiliyorsun yazı yazsaydın; " Ben buradayımMM" gibi...

Tabi emeğe saygıda kusur yok!

bu aletin aynısı 3 yıldır elimde duruyor ve ne zamandır motora takmayı düşünüyorum ama nasıl takıcam hiç bilmiyorum. anca elle açıp kapatırım heral, düğme işin nasıl olur bilmiyorum.

Bisiklet flaşörlerinin bukadar güçlü aydınlatma yaptığını bilmiyordum,kendi bisikletimde bile yeterli olmadığı düşünerek sökmüştüm ancak videoda hiç fena gözükmüyorlar:D

Videoda göründüklerinden daha parlaklar. Arka park ışıkları kameranın tam karşısına gelince etrafı karanlık çekmiş kamera. Etraf tamamen aydınlıktı mesela ama sanki karanlık bir yerde çekmişim gibi görünmüş video.

Polisin "bu ne bu?" diceni hiç sanmıyorum. Ne şahinler dolanıyor ortalıkta, açık hava diskosu gibi. Altı ışık, üstü ışık, ne arabalar var projektör gibi farları. Polis sadece mavi-kırmızı flaşörleri durdurur. :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 ----------

@RunemagicK, montaj basit. Kapak sökülür, düğmenin altındaki E şeklindeki bölmeye teller lehimlenir ve bu teller arasına düğme monte edilir. (cd sürücü düğmesi) Bu Düğme de gizli bir yere sıcak silikon ile tutturulur.
33ndcwk.jpg

işlevsel
ancak
http://www.bitenekadar.com/index.cfm?fuseaction=gecmis.urundetay&id=3914
şu ürün aldım daha çok işime yaradı özellikle kamp çadır olayınız varsa

bide gece sağa çektiğinizde üzerinizdedee sarı güvenlik yelegi varsa arka çantanın üzerinde 2. mod ta sizi polis sanabiliyorlar iç lambayı açan yavaşlayan yol veren vs.
ilanda video da var.

Bu ilandakini kullanıyor musun..video açmadı da göremedim..nasıl bişey bu ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar