Motora kaza yaptıran sürücü

Bu video daha önceden tartışılmıştı.. Videoyu dikkatle inclerseniz direksiyonu kıran aracın önünde başka bi araç daha var. Kamera görüntüsüne girmiyo ama gölgesinden anlaşılıyor. Buna bağlı olarak hamle yapmış olabilme olasılığı yüksek

O arabayı kullananı bulmak gerek.. Kendime olsa, cinayet sebebidir yemin ediyorum.

Yediremediğinden değil.. O araç da öndeki aracı sollamak için harekete geçiyor. Ama salak! aynaya bakmadan direk sollamaya kalktığı için arkadaşımız kaza geçiriyor!!

ve benim tahminim kırmızı aracın sürücüsü kadın...
çünkü onlar aynaları sadece makyaj yapmak için kullandıklarından başka olayları göremiyolar :pr:

Arkadaşlar bu gibi durumlarda bizi kazaya sürükleyen şerefsizi şikayet edebiliyor muyuz? Etsek somut bir karşılık alabiliyor muyuz? Yaklaşık 20 gün önce hayvanın biri yaptı bana bunu ufak sıyrıklarla atlattık ama adam bastı gitti yaptığı yanına kar kaldı...

kırmızı aracın diğer araçla arasında bir hayli mesafe var yanlış görmediysemde ilerde bir viraj var o yüzden kırmızı aracın diğer aracı sollamaya çalışmasını söylemek çok mahsumane olur diye düşünüyorum!!!

Arabanın yaptığı bazı şartları gözardı edersek(Atıyorum,çok sesli müzik dinliyordu ve motosikleti duyamadı gibi)etik değil fakat,yaptığı hamle olarak da suçlayamam.Suzi kullanıcısı da öküz,araba da öküz olunca kaza olmuş.Nasıl olsa beni görür diye sollamaya çıkmanın ceremesi çekmiş en nihayetinde.

benim bilgisayarın sunucusunu gören varmı ya??? bulunamıyormuş..yada elinde fazladan bi sunucu olan varsa bana yollasa,banada şu video yu sunsa da seyretsem...
seyredemediğim için yorum yapamıyorum....:p

Pek sollama hamlesine benzemiyor. Sinyal yok, önündeki araçla mesafe çok, yan şeride aniden giriyor. Şerit değiştirmekten çok direksiyon kırıyor gibi.

benim bilgisayarın sunucusunu gören varmı ya??? bulunamıyormuş..yada elinde fazladan bi sunucu olan varsa bana yollasa,banada şu video yu sunsa da seyretsem...
seyredemediğim için yorum yapamıyorum....:p

ben sana anlatimm adam arabayı sollamaya kalkıyor oda sola yatırıyor arabayı adam düşüyor...:)

acaip küfür ettim arabayı kullanana şelepsiz....

Bilıncsız surucu dıye buna derler göz gore gore adamın uzerıne kırdı varmı ötesı sollamaya kalksa bıle sınyal vermesı lazım ama nerde :pr:

senin dediğinden bi ima çıkaramadım ama benimkii açıken şerefsiz.. dimek ban yimem dimi:mrgreen:

arkaaş araba sollamaya filan çıkmıyor bakın en yakın araçla arasında baya fark var
resmen adama çarpmak için yaptı şerefsiz:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar