syclla kullanıcısının son içeriği

1. syclla

mont için sırt koruma

bende spidi armada mont var,mont un içine giyilen sırtlık bulmadım bildiğiniz site yada adres varsa söyleyebilirmisiniz. sırtlık mont un içine konuluyor ayrıca giyilmiyor ---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ---------- up up up up up
  2. syclla

ninja 250 far çeşitleri (resimli)

3. syclla

scooter lastik

bende cygnus rs scooter var 9 bin km ye geldi lastik değiştirmedim hala ama lastikler 4 senelik. acayip yarıklar oluşmaya başladı ve ıslak zeminde ilk zamanki gibi tutunamıyor 1 bardak suda kayıyorum adeta. yeni lastik almak istiyorum ama hiç bir fikrim yok lastik hakkında.ben yaz kış...
  4. syclla

kaza yapınca küfür edin

Bugün öğrendim,herhangi bir acı anında küfür edilince % 30 oranında acıya dayanıklılığı arttırıyormuş.Eğer Allah korusun kırıklı falan bir kaza olursa basın küfürü,doktora bile küfür edin ertesi gün açıklarsınız olayı
  5. syclla

kaç km de bir lastik değiştiriyorsunuz

kaç km de bir lastik değiştiriyorsunuz veya değiştiriyormusunuz ? anket bin km olarak(alay etmeyin)
  6. syclla

az önce emniyetten geldik.tam bir fiyasko

bir arkadaşım ehiyetsiz ruhsatsız motor kullanmış.polisin dur itarına karşı gelmiş ama zola yakalamışşlar bunu herneyse konu bu deği.sadece ceza kesmişler cezalar şöyle ehliyetsiz motosiklet kullanma 750 tl 2 günlük otopark ve çekici ücreti 250 tl yanlış hatırlamıyorsam sigorta veya onun gibi...
  7. syclla

saraçoğlu yakınında park alanı

Dün ilk defa karşya geçtim kupa için:mrgreen: ama motoru koyucak yer bulamadım saraçoğlu yanında güvenemedim pek oralara bende bi akrabamızın dükanına soktum.Her gittiğimde dükkana sokacak halim yok bildğiniz güvenilir park alanı varmı saraçoğlu yakınlarında ? ---------- Mesaj ekleme zamanı...
  8. syclla

Heryeri suluyorlar.

Yahu bu ara yaz mı geldi nedir heryeri sulamaya başlamışlar.adamlar e-5 deki çiçekleri suluyacaz diye kaza yaptırıcalar millete.sahilde herkes basıyor zaten orayı da sulamışlar.milleti zengin edecez diye bu kadar da sulama yapılmazki ya çiçekler aşırı sudan çürümüş artık
  9. syclla

yeni montum

http://www.ericksenhonda.co.nz/accessories_detail.php?pKey=280&pCategory=Jackets link veriyim şimdilik .resism koyma sitessinde problem var galiba yükleyemiyorum resimleri. 4 mevsim gayet güzel bir mont.fakat belinden soğuk giriyor nasıl birşey yapmalıyım oraya . sırtım tutuldu 2 günde.
  10. syclla

kışlık eldiven

4 senedir kullandığım orta sınıf eldivenim bugün öldü. artık bir üst kademeye atlama zamanı geldi gibi. 100 tl bütce ayırdım eldivene.giydiğim çoğu eldiven üşütüyor veya bilek yerinden sırtıma kadar soğuk sızdırıyor.ben adam gibi ediven bulamadım internette aradım var gözüme güzel gelen bikaç...
  11. syclla

Günlük hayatta koruma ekipmanları

benim scooterımda arka çanta ve kolutk altı bagajı var, biryere gittiğim zaman kask ı eldiveni pantolonu çantayla bagaja atıyorum mont normal mont gibi üstümde kalıyor ( herkesde böyle bi bakıyor havalı bişey :) ) ben bu yaza ninja 250 almayı düşünüyorum da ne bagaj var ne çanta var. yaz-kış...
  12. syclla

eksoza pilav döküldü

bugün farkettim eksoza 1 tabağa yakın pilav dökülmüş nerden geldiğini hiç bilmiyorum trafikte dururken yanmış yemek kokuları geldi buruma sağa sola bakarken pilavları gördüm hemen yıkadım motoru.ama eksozun üstü iğrenç koyu turunccumsu bi yağ lekesi gibi leke oldu bölge bölge nasıl çıkıcak...
  13. syclla

Tercih meselesi

forumda gezinirken bikaç yorum gördüm çok tuhafıma gitti.örne vererek açikliyim adamın biri 125 lik scooter almış 6 bin tl para vermiş,altındaki yorumlar şu vaiyette 125 lik scooter a 6 bin lira çok,yazık etmişsin paranı,ben olsam almazdım,ÜSTÜNE AZ DAHA KOYUP 600 LÜK ALIRDIM. yahu millet...
  14. syclla

verde iki tur atiyim

hepinizin bildiği gibi scooter lar bu memlekette motosiklet muamelesi pek fazla görmüyorlar (125 cciçin ).gerek keendi arkadaş çevremde gerek aile ortamında şu cahil düşüncceden kurtulamadım gitti (pizzacı motoru zzaten vitesi yok bişeyi yok).kuzenim hayatında motosiklete elini sürmemiş birisi...
  15. syclla

a2 ehliyeti olana kurye işi veriyorlar

floryada ova pastanesinin sokağında pastanenin yakşaık 20 metrre uzağında dominos pizza açılıcak. a2 ehliyetli kurye alıcaklarmış işe haberiniz olsun iş ihtiyacı olanlar gidip başvursun ŞARTLARI NEDİR BİLMİYORUM. BEN YOLDAN GEÇERKEN GÖRDÜM PANKARTINI YARDIMCI OLMAK İÇİN YAZIYORUM BURAYA...

Yeni mesajlar