SoundWave kullanıcısının son içeriği

1. SoundWave

Kevlar Kayış Hikayesi,,,

Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 ay önce kadar kayışım yıpranmıştır diye değiştirmeye karar verdim. Biraz araştırdım ve piyasada "Kevlar" malzemeden üretilmiş kayışların fiyatlarının uygun ve daha uzun ömürlü olduğunu öğrendim. Siparişi verdim, geldi ve taktık. Dün gece 23:30 a kadar hiç problem...
  2. SoundWave

Sonunda kıçımın üstüne düşürdü durolar !!!

Merhaba arkadaşlar. 2 ay gibi süre önce bitmiş olan Michelin City Grip lastiklerimi maddi sıkıntılar yüzünden Duro lastikler ile değiştirmiştim. Nasıl oldu anlamadım 2 ay da bu Duro denen lastiklerin hamurunun bu kadar sertleştiğini bugün durur halde iken "U" dönüşü yapıp motor yanladığında ve...
  3. SoundWave

SYM Joyride evo200 Vs. Suzuki Burgman An 250

Merhaba. Keyifle kullandığım 2006 model SYM Joyride Evo200 bir motosikletim var. Biraz irice bir yapıya sahip olduğumdan ve genelde eşimle seyahat ettiğimden biraz daha büyük bir motosiklet düşünüyordum. Hafta sonları uğradığım bir tamir atölyesinde 1998 model Suzuki Burgman An 250 var. 40.000...
  4. SoundWave

ACİLLL !!! Joyride arka lastik,,,

Merhaba. Bugün artçımla beraber yola çıktık. Bir süre sonra arka lastiğin indiğini fark ettim. Lastik el süremeyecek kadar ısınmıştı. Lastik onarım sıvısını içine boşallttım ve kontrol için 5-10 metre gittim ve baktım arka taraf yalpalıyor. İndim baktım yanaklarda yumurtalar oluşmuş. dedim max...
  5. SoundWave

Motorsiklet kelle temizliği nasıl yapılır ?

Merhaba. Motosikletimin kellesindeki yağ ve çeşitli pislikleri temizleyebileceğim bir temizlik maddesi ya da kendimizin yapabileceği bir yöntem var mı ? Bir de; WD40 sıkmak motorun kellesine her hangi bir zararı var mıdır ?
  6. SoundWave

Her Servise Güven olmaz,,,

Geçenlerde bitmeye yakın olan ön lastiğimi yetkili bir serviste değiştirdim. Havası, dengesi ve kaçıranı varmı diye kontrolleri yapıldı ve eve dönmeye koyuldum. Ertesi gün (bugün) hava biraz yumuşar gibi oldu ve biraz turlayım dedim. Baktım konfor artacağına kazık gibi olmuş. Üstelik çamurluğu...
  7. SoundWave

TRUMPH ROCKET III ROADSTAR ABS bir bakın derim,,,

http://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/range/cruisers/rocket/2010/rocket-iii-roadster/specifications Bu iki tekerlekli ağır kamyonun özelliklerinin küçük bir kısmını veriyorum; ------------------------------------------------------------------ Type: Liquid-cooled, DOHC, in-line...
  8. SoundWave

Akaryakıtta büyük indirim !!!

Akaryakıt ürünlerinden 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatı litrede 2 ile 4 kuruş arasında indi. Öte yandan Enerji Bakanı Taner Yıldız, Tüpraş'ın da kendi fiyatlarında yüzde 2 oranında indirim yaptığını söyledi. "Nedir bu ya ? Kepçeyle zam yapıp iğne ucuyla indirim yapıyorlar ?" Hemen gidip bidon...
  9. SoundWave

Aprilia Atlantic 250 İçin acil yardım !.

Arkadaşlar merhaba. 2004 model 50.000 km de 3.500 TL vererek Aprilia Atlantic 250 almak üzereyim ama sizlere de bir danışmak istiyorum. Yanında 200 Euro değerinde Nolan kask hediye veriyor. Duyduğuma göre bu motorla 150.000 km - 200.000 km kadar rahat görülebiliyormuş. Bu motoru şehir içi ve 150...

Yeni mesajlar