ACİLLL !!! Joyride arka lastik,,,

Merhaba. Bugün artçımla beraber yola çıktık. Bir süre sonra arka lastiğin indiğini fark ettim. Lastik el süremeyecek kadar ısınmıştı. Lastik onarım sıvısını içine boşallttım ve kontrol için 5-10 metre gittim ve baktım arka taraf yalpalıyor. İndim baktım yanaklarda yumurtalar oluşmuş. dedim max. 10 km hızla geri döneriz,,, az bişi gittim yol ortasında gürültüyle patlayıp yarıldı lastik. Neyse geri döndüm yeni lastik aldım,,, Bir lastikçi bulup taktık lastiği. Fakat şöyle bir sorun oldu; Lastiğin ana bijonun sonuna kadar sıkınca lastik dönmüyor. Biraz gevşetince rahatlıyor. Size sormak istediğim bunun iyice sıkılması mı lazım yoksa lasitkçi eksik bir parça taktı da o yüzden mi sonuna kadar sıkamıyoruz ?

Bir yardım istedim, herkes bakmış ama Allah'ın kulu hiç bir fikir yazmamış. Ne kadar yardımlaşıyoruz böyle,,,, Teşekkür ederim herkese,,,

Lastik Ebatları Aynı Mı Yoksa Farklı Mı Bide Bijondan Kastın Lastiği Taktığın Frezze Mi ?

Ebatlar aynı. Sadece Lastiği taktıktan sonra bijonu çok sıkınca lastik kasıyor.

Ebatlar aynı. Sadece Lastiği taktıktan sonra bijonu çok sıkınca lastik kasıyor.

Lastik Kasıyor Derken Nasıl Bi Kasma Onu Anlamadım Ama Lastik Kasmaz Fren Balatası Kasar Benim Bildiğim Eğer DOğru Oturtulmamışsa Bizim Arkadaşta Activa Vardı Aynı Sorun Wardı Ondanda Fren Balatasından Dolayı Kasıyormuş.

o sıktıgınız büyük somun ile lastik arasında bir pul olması lazım eğer lastikçi onu takmadıysa lastiği sıkması normaldir.o somunu hava tabancası ile sokup takıyolar kesin eksik bi nokta var.

o sıktıgınız büyük somun ile lastik arasında bir pul olması lazım eğer lastikçi onu takmadıysa lastiği sıkması normaldir.o somunu hava tabancası ile sokup takıyolar kesin eksik bi nokta var.

Bana da öyle geliyor. Yarın ilk işim lastikçiye tekrar gidip onu arıycam. Umarım bulurum. Ordanda servise,,,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar