Motorsiklet kelle temizliği nasıl yapılır ?

Merhaba. Motosikletimin kellesindeki yağ ve çeşitli pislikleri temizleyebileceğim bir temizlik maddesi ya da kendimizin yapabileceği bir yöntem var mı ? Bir de; WD40 sıkmak motorun kellesine her hangi bir zararı var mıdır ?

carbon clear diye temizlik maddesi var ister kendin temizle ister bir oto tamirhanesine git orda temizlet aynı paraya gelir.20-30 tl gibi bir tutar.

Amanını kelle kelle gel beni biraz yelle diyerek başladığım sözlerime, wd-40 kullanımını önererek son veriyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor temizleme sıvıları veya spreyleriyle temizlemelsin.

Motorsikletin hareket etmesini sağlayan motorun kendisi !

onun adı ciger degilmiydi? kelle ciger derken motosikleti sakatatçıya cevirdik.

işin aslı şudur birçok kişi motosiklete motor der. oysaki dogrusu motosiklettir. herkes motosiklete motosiklet dese böyle ciger kelle paça gibi ilginç mecazi anlamlar ortaya çıkmaz. çünkü motosiklet iki ana parçadan oluşur biri motor digeri şase. bunlarda kendi araarında onlarca parçaya bölünür. şahsen cigeri dumuştum ama kelleyi ilk defa duydum.

neyse konu dagılmasın kelle diyince ben çok severim olsada yesek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eğer temizlemek istediğin yağ ve kurumuş kirlerse balata spreyi al zaten basınçlı çıkıyor sonrasında silmene bile gerek kalmaz. Ama plastik aksama fazla gelmese iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar