Honda Motosiklet Kredi-Finansman Hk.

Motosikleti
Jüpiter 125
Arkadaşlar herkese merhabalar

Honda motosiklet firmasının internet sitesinde finansman için kredi hesaplama sekmesi var. İş icabı geçici bulunduğum Honda Gaziantep bayisine gittiğimde finansman uygulaması olmayıp, Forza 250 modelinde vade farkıyla 12 taksit uygulandığını, PCX modelinde de Akbank kredi kartına 12 ayda %25 vade farkı diğer banka kartlarına 6 ayda %25 vade farkı geldiğini söylediler. Tüm Honda bayileri böyle mi çalışıyor yoksa bölgeye özgü bir durum mu sizlere sormak istedim.

Vakit ayırıp cevap veren herkese teşekkür ederim.

Motosikleti
sattık :(
Çok fazla yüzde vermişsin benim kafam karıştı :ROFLMAO:.

Bayiden bayiye alım koşulları, fiyatlar vs her şey değişebiliyor. Bir standart olmadığı için karaborsacılık yapan çok oldu zamanında özellikle japon grubunda.

Motosikleti
Jüpiter 125
Çok fazla yüzde vermişsin benim kafam karıştı :ROFLMAO:.

Bayiden bayiye alım koşulları, fiyatlar vs her şey değişebiliyor. Bir standart olmadığı için karaborsacılık yapan çok oldu zamanında özellikle japon grubunda.
Kusura bakmayın karışık yazmışım 😅

Başka bayilere sormakta yarar var o zaman. Japon grubunda motorların kalitesi dışında hiçbir şey standart değil o zaman.

Motosikleti
sattık :(
Kusura bakmayın karışık yazmışım 😅

Başka bayilere sormakta yarar var o zaman. Japon grubunda motorların kalitesi dışında hiçbir şey standart değil o zaman.
Estağfirullah benim yetersizliğim sayı görünce kafa gidiyor :ROFLMAO:. Sırf Japona özgü bir durum değil her markada olan bir durum gördüğüm kadarıyla. Sormak da fayda olur ellerinde son bir tane kaldıysa 3 5 bile olsa daha ucuza verebilirler stoklarını bitirmek için.

Motosikleti
Jüpiter 125
Estağfirullah benim yetersizliğim sayı görünce kafa gidiyor :ROFLMAO:. Sırf Japona özgü bir durum değil her markada olan bir durum gördüğüm kadarıyla. Sormak da fayda olur ellerinde son bir tane kaldıysa 3 5 bile olsa daha ucuza verebilirler stoklarını bitirmek için.
Kısmet hocam sorup soruşturmak gerekiyormuş öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim cevaplarınız için.

Motosikleti
Honda Vfr800xCrossrunner
her şubenin kredi kartı faiz oranı farklı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar