Ruszsi kullanıcısının son içeriği

1. R

HJC V10 alınır mı?

Herkese çok teşekkür ederim satın alıyorum tekerinize taş değmesin.
  2. R

HJC V10 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler kız arkadaşım retro tasarımları beğeniyor ben de bu fiyata sağlam bir kask aradım gerek fiberglass kabuğu gerek güvenlik sertifikaları olsun bu kaskı iyi olarak buldum sizce nasıl alınır mı bu kask?
  3. R

MT 25 gaz yeme sorunu

Hocam sübap ayarı mı yapılacak kesin midir bu sorun 1742914898 Rölantide çalışma veya stop etme sorunları yok çünkü
  4. R

MT 25 gaz yeme sorunu

Merhaba arkadaşlar motorumla seyir halinde gidiyordum ara gaz vererek vites küçülttüm sonra gazı açtığımda motor gaz yemedi yemeye çok geç başladı onda da çok az gaz yiyordu.Motoru sağa çektim boşa aldım boştayken gaz yiyor fakat vitesteyken yine gaz yemedi stop ettim çalıştırdım düzeldi.Bugün...
  5. R

MT-25 Çekişten Düştü

Herkese merhaba arkadaşlar motorum 2021 model olup 25 bin kilometrededir.Otobanda 140 gibi giderken trafik olması sebebiyle vites düşürmeye başladım sonrasında gazı açtığımda ise motor teklemeye başladı geç tepkiler veriyordu ve çekmiyordu.Sağa çektim motoru stop ettim bu sorun düzeldi fakat...
  6. R

Katlanır Plaka

Merhaba arkadaşlar 2021 model MT 25 e sahibim ve bunlarda katalizör boruda olmadığı için egzoz tüpünü çıkardım öyle dolaşıyorum çünkü sesi çok hoşuma gidiyor.Fakat herhangi bir çevirmede egzozdan dolayı ceza yememek için katlanır plaka takmayı düşünüyorum.Sizce takmalı mıyım?
  7. R

Motosiklet Pasta Cila

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.Geçen ay 2021 model MT 25 aldım.Deposunda ufak tefek çizikler var bir tanesi tırnağa geliyor.Kedi çizmiş çok belli çünkü sele de de aynı çizikler var.Ben buna pasta cila yaptırsam mı karar veremedim.Çizikler gitsin istiyorum fakat pastanın da boyanın verniğini...
  8. R

Zincir önerisi

Selam arkadaşlar.Motosikletin zinciri ölü durumda dişliler orta seviyede ve zincir almaya karar verdim.Bu zinciri önerir misiniz ve orjinal mi?https://motospartanonline.com/zincir-428d-136l-did-celik-zincir-wr125-mt-125-yzf-r125-03241301261.html
  9. R

Kilit ve eldiven önerisi

Selam arkadaşlar.Kask ve mont aldım eldiven eksik kaldı.4 mevsim kullanabileceğim bir eldiven arıyorum bütçem 300 tl.Eldivende birinci önceliğim korumaları ve su geçirmezliği.Ve bir tane de 14 mm zincir alıcam onun için güzel bi asma kilit arıyorum.Onun için de 150 lira gibi bütçem var...
  10. R

Yurtdışı ekipman sitesi

Arkadaşlar selamlar geçenlerde forumda birisi yurtdışından ekipman getirtmişti çok uygun fiyatlara ben de ekipman alıcam fakat o konuyu bulamadım.Bana uyguna ekipman getirtebileceğim site önerebilir misiniz?
  11. R

Aksesuar tavsiyesi

Selam arkadaşlar motorumun sol maneti kırık olduğu için ve önceki sahibide motoru yan yatırdığı için elciklerin durumu iyi değil.Sizden ayarlanabilir spor manet ve elcik tavsiyesi istiyorum.Renk lacivert veya koyu mavi olması gerekiyor şimdiden teşekkürler.
  12. R

Ses değişimi sıkıntı gösterir mi?

Biliyorum başınızı ağrıttım ama motorda debriyaja basınca vurultu kesiliyor debriyajtan elimi çekince vurultu varmış gibi geliyor.Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. https://youtu.be/lY3ZWLD6-TA
  13. R

R125 Manet ve Elcik tavsiyesi

Herkese iyi akşamlar.Motorumun sol maneti kırık elcikler de eskidi spor manet ve spor elcik alıcam fakat spor manetlerin hepsi ayarlanabilir manet mi onu bilmiyorum.Bana n11 sitesinden mavi elcik ve ayarlanabilir spor manet önerebilir misiniz?
  14. R

R125 Dist Serv Ne Demek?

Merhaba arkadaşlar herkese selamlar.Motor gösterge panelinde Dist Serv yazıyor ve 575 km olarak gözüküyor bu nedir?
  15. R

Motorumdan ses geliyor

Merhaba arkadaşlar Yamaha R125 sahibiyim motorumdan bir ses geliyor fakat ilk motorum olduğu için anlayamıyorum.Yardımcı olabilecek var mı?Videosunu buraya nasıl atıyoruz ---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------...

Yeni mesajlar