Motosiklet Pasta Cila

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar.Geçen ay 2021 model MT 25 aldım.Deposunda ufak tefek çizikler var bir tanesi tırnağa geliyor.Kedi çizmiş çok belli çünkü sele de de aynı çizikler var.Ben buna pasta cila yaptırsam mı karar veremedim.Çizikler gitsin istiyorum fakat pastanın da boyanın verniğini inceleştirmesi çizilmesini kolaylaştırıyor sizce böyle bi işleme gerek var mı değerli tecrübelerinizi yorumlarda bekliyorum şimdiden herkese teşekkür ederim.

Kişiden kişiye değişir ama benim kafama çok takılıyor en ufak çizik bile. Bence bir pasta-cila sonrası boya koruma ve şeffaf PPF kaplama sizi fazlasıyla mutlu eder. Liya Garage'a bakabilirsiniz belki.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Kılıf diktir.
l3e64yv.png

YBR için yapmışlar bile zamanında.:cyclopsan

baumkqb.jpg

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kafaya cok takmamak en iyi cozum :)

Motosikleti
Ns200 15"
Kafaya cok takmamak en iyi cozum :)

En güzeli abi, dünya malı dünyada kalır. Yarın bir gün bizle olmayacak mal için bu kadarda can sıkmayada gerek yok. Türkiye'de kolay kazanılmıyor ama sırf bir çizik yüzündende kafaya takmaya gerek yok :).

Yarın bir gün bizle olmayacak mal için bu kadarda can sıkmayada gerek yok.

Bizdeyken en keyifli şekilde kullanmak da hakkımız değil mi ama? :) Ben dönüp baktığımda şahsen parlayan bir grenaj görmekten mutlu oluyorum. Bir de nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak derler.

Motosikleti
Ns200 15"
Bizdeyken en keyifli şekilde kullanmak da hakkımız değil mi ama? :) Ben dönüp baktığımda şahsen parlayan bir grenaj görmekten mutlu oluyorum. Bir de nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak derler.

E tabikide öyle, en iyi şekilde bakın ama bir şey olduğunda üzülmeyin kastım bu. Mesela Pulsarımı 0 dan toplamaya karar verdim a dan z ye herşeyini tek tek yapacağım ama bir şey olsa üzülmem, zaten şu sayılı ömrümde yeteri kadar darbe yedim motosikletede üzülerek geçirmek vakit istemiyorum :). Ama nasip olurda 3-4 ay sonrasında bir Ducati Monster 696 alma planım var ona nasıl değer veririm bilemem :cherry:.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar