Aksesuar tavsiyesi

Selam arkadaşlar motorumun sol maneti kırık olduğu için ve önceki sahibide motoru yan yatırdığı için elciklerin durumu iyi değil.Sizden ayarlanabilir spor manet ve elcik tavsiyesi istiyorum.Renk lacivert veya koyu mavi olması gerekiyor şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Birkaç tane alternatif buldum ama sonradan R25 yazdığını farkettim, R125 ve R25 manet ve elcikleri uyumlu mu birbirine?

R125 içün araştırdım biraz pahalı geldi bana r25 inkiler oluyor mu r125 e

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

İşte ben de bunu bilmediğim için aslında bu konuyu açtım bilgisi olan varsa bilgilendirirse gerçekten iyi olur

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
R125 içün araştırdım biraz pahalı geldi bana r25 inkiler oluyor mu r125 e

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------

İşte ben de bunu bilmediğim için aslında bu konuyu açtım bilgisi olan varsa bilgilendirirse gerçekten iyi olur

Sanırsam uymuyor giriş yerleri ince veya kalın geliyor olması lazım, ayarlı manetlerdede pek bulunmuyor orjinallerinin fiyatı serviste 200 tl olması lazımdı ama eğer büyük bir parçacı varsa bulunduğyn bölgede gidip bakmanı öneririm birde r125 ürünü diye r25 ürünü verebilirler aklındada bulunsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar