Kilit ve eldiven önerisi

Selam arkadaşlar.Kask ve mont aldım eldiven eksik kaldı.4 mevsim kullanabileceğim bir eldiven arıyorum bütçem 300 tl.Eldivende birinci önceliğim korumaları ve su geçirmezliği.Ve bir tane de 14 mm zincir alıcam onun için güzel bi asma kilit arıyorum.Onun için de 150 lira gibi bütçem var tavsiyelerinizi bekliyorum herkese iyi akşamlar

150 liraya alacağın 14mm zincir kilit'ten hayır bekleme. minimum 600 lira bütçe lazım adam gibi bir zincir kilit için. Düşük bütçe ile iyi bir kilit arıyorsan 11-12mm sxp falan bakabilirsin 120cm en azından günü kurtarır. Hiç olmamasından iyidir.

Zincir için ayrı asma kilit için ayrı bütçrm var.123 liraya yalenin 71 mm asma kilidi iş görmez mi?

Site apartman garaj vs içiyse sıkıntı çok olmaz , ama sokakta duracaksa bence de biraz daha bütçe lazım. 123 liraya satılan asma kilit bi sene önce 30 40 liraydı oradan düşünün.

Evdeyken kapalı garajda etütteyken etütü önünde durucak.Ama yine de önerilerinize açığım

Etüt önünde idarelik olarak bir kalitesiz de olsa alarmlı disk kilit alabilirsiniz. Koyduğunuz yer esnafa yakınsa ve tanıdıksa esnaftan rica edebilirsiniz.

Bunu almaya çalışacağım teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------

Daha sonralardan da kullanacağım için kaliteli bi şey almaya karar verdim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------

Bilgisizliğimden soruyorum bu üstündeki yay ne işe yarıyor?

Bu fiyata alabileceğim en iyi kilit bu muu
14mm zincirle kullanılabilir mi?
Zincir motorun neresinden kilitlenir?
Şimdiden teşekkürler

fiyattan bağımsız zincir önerebilirim.

zintaşın 14mm kilidini fabirkasında gördüm inceledim kesmeyi denedim üretimini gördüm inceledim ve aldım.

500tlye 1.8m 14mm kılıf kutu kilitle beraber aldım ve gayet memnunum.

kastamonu firması yerli üretim, makas ve taş makinası ile bizzat kesmeye çalıştım kesemedim.

O kadar pahalı oluyor mu bu zincirler ya.Ben sanayiden bir tane 14mm alıcaktım kılıfını sonra alıcaktım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar