mrt0661 kullanıcısının son içeriği

1. mrt0661

800 TL Bütçeye Kask Tavsiyeleriniz

Selamlar arkadaşlar Başlıkta da belirttiğim gibi maximum 800 TL butcem var kask için . Daha önce LS2 kullandım 200 lira gibi bir rakama almıştım 2016 Nisan'da fakat yeni motor almak istiyoruz ve ekipmanları da yenilemek istiyoruz 800 liraya kadar fullface kask onerinizi bekliyorum Mont ve...
  2. mrt0661

250 cc tercihi icin öneri ve sorular ?

selamlar arkadaslar askerde olan kardeşimın dönmesine az kaldı ona bir motosiklet almak istiyorum daha önce discover 125 ile 10.000 km tecrübesi var . askere gidince motoru sattım . 10bin km nın 7 bini artcılı yapıldı . hatta istanbula gidip geldik e haliyle yolda perişan olduk . bel altına kan...
  3. mrt0661

06 Motor ( bajaj servisi ) nasıl bilirsiniz ??

bu firmaya giden varmı arkadaslar ilgi alaka işcilik nasıldır ??
  4. mrt0661

Kaza sonrası ilk yardım ve uyarı icin kask etiketi

Merhaba arkadaslar Bu sabah keciören egitim arastırma hastanesının önunde bi kaza oldu kırmızıya takılmamak ıcın gaz acan arkadas o hızla sola dönmeye kalkınca kacınılmaz son oldu arkadas düştü ve bi süre hareketsız yattı . hastane yakını oldugu ıcın hemen acılden doktor hemşire vs cagırıldı...
  5. mrt0661

Km bakım sıklıgı ve yag degişimi ? discover 125

Merhaba arkadaslar 900 km de aldıgımız motorumuz 1800 km oldu motoru aldıgımız vatandas ilk bakıma sokmus birdahakı bakım 4500-5000 km aralıgında yazıyor fakat 2000 kmde bir yag degişimi yapılması gerekıyor yazıyor ve aldıgımız vatandasada servisi 2000 km olunca gel demiş şimdi sadece yag...
  6. mrt0661

Discover 125 ST oncam yaptik

Selamlar arkadaslar Plexiglass dan.3 mm.cam yaptik taktik yskismismi arkadaslar
  7. mrt0661

2.000 Km Uzun Yol İcin Soru/Goruş/Tavsiyeleriniz

Merhaba arkadaslar Nasip kismet olursa kardesimle memleketimiz trabzona bi gezi amacli 1 haftaligina gidip gelelim diye dusunuyoruz 21 agustosda cikip 28 agustosta donmeyi planliyoruz Uzun vadeli bi proje fakat hem ilk gezimiz olacagi hemde 125 LIK bir motorla gitmeyi plandigimiz icin yanimiza...
  8. mrt0661

Topcase sorunsalı

Selamlar arkadaslar artık cok oldun zırt pırt konu acıyon dediginizi duyar gibiyim Fakat bu topcase takmanın sıkıntılı bi durum oldugunu okudum bikac yerden ruhsata işlenmesi felan gerekiyormus Bu durumun dogrulugu uygulamadakı ciddiyeti nedir . cezası nedir . yoksa coktan aşıldı bu konular sen...
  9. mrt0661

Radar cezasina itiraz

Selamlar MT ailesi Arkadaslar 2 mayista eskisehirden motorumuzu getirmek icin partner aracimizla eskisehirde 131 km/h radara girdik ve 412 tl ceza geldi Fakat biz radara arac sollarken dustuk komiyonet sollarken tam kafayi cukardik polisle kucsklastik. Diyecegim su ki itiraz edsek kurtulma...
  10. mrt0661

Yağ secimi ve değişimi ---> discover 125

Selamlar arkadaslar Motirumuz 950 km de yagi 500 kmde ilk bakiminda degismis birdahaki bakimin 2 binde oldugunu soyledi aldigimiz vatandaş. Fakat yag kontrolu icin acilan pencerede yag felan goremiyoruz. Sorularim 1- Yag seviyesini baska nasil ogrene biliriz 2- Yagi kendimiz degistirsek...
  11. mrt0661

Discover mars sorunu

Merhaba arkadaslar Dun kardesim dur kalk calismasi yaoarken motor stop etti marsa basinca derinlerden tirrr diye bi ses geliyor . Vurdurunca calisiyor . Nedir karin agrisi acaba ?? Not: Bazen motor calisirken bile aku isigi yaniyor. Gaz acjnca sonuyor rolantide yaniyor
  12. mrt0661

Motorumuzu getirdik SORUNlarimiz var

Merhaba arkadaslar Bugun 2015 model 900 km de discover i eskisehirden getirdik Bi kac sorun var bosu bulana kadar perişan oluyoruz calisirken cok zor buluyoruz stop halde okadar zor olmuyor Birde ewin onunde biraz surmeye calistik en son.park edip cikacakken egzozdan 3 damla bisey damladi...
  13. mrt0661

Kask arayisindayiz yardim lutfen

Merhaba arkadaslar Kardesimle kendime kask arayisindayiz. Ben artci olarak yer alicagim surekli Devamli kullanan kardesim olacak Kask icin MALESEF toplamda 500 tl butcemiz var. Kasklar hakkinda hic bilgimiz yok onerilerinizi bekliyorum
  14. mrt0661

Ankarada a2 icin.surucu kursu tavsiyesi ??

Merhabalar Bugun keciorende bir kurstan Fiyat aldik . Fakat istedikleri rakam icin Banka soygunu planliyoruz iki saatdir Arkadaslar ilce fark etmez fiyati uygun kurs ariyoruz b ye a2 ekletcez birtek direksiyon icin 700 tl istiyorlar Birde saglik raporu sorunu var b icin Saglik ocagindan...
  15. mrt0661

CR1 mi discover 125 ST mi ?

Merhabalar Gecenlerde acrigim konuda bir arkadas cr1 i onermisti . Biraz arastirdim kimisi cok memnun kimisi cok elestiriyor gorunusu cok şik Discoverw ise kardesim istiyor . Onunda yakit tuketimi cok cezbedici geliyor Ikisininde sifiri ayni 4200 tl civari Devamli artcili kullanilacak...