Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar arkadaşlar
Başlıkta da belirttiğim gibi maximum 800 TL butcem var kask için . Daha önce LS2 kullandım 200 lira gibi bir rakama almıştım 2016 Nisan'da fakat yeni motor almak istiyoruz ve ekipmanları da yenilemek istiyoruz
800 liraya kadar fullface kask onerinizi bekliyorum
Mont ve...
selamlar arkadaslar
askerde olan kardeşimın dönmesine az kaldı ona bir motosiklet almak istiyorum
daha önce discover 125 ile 10.000 km tecrübesi var .
askere gidince motoru sattım . 10bin km nın 7 bini artcılı yapıldı . hatta istanbula gidip geldik
e haliyle yolda perişan olduk . bel altına kan...
Merhaba arkadaslar
Bu sabah keciören egitim arastırma hastanesının önunde bi kaza oldu
kırmızıya takılmamak ıcın gaz acan arkadas o hızla sola dönmeye kalkınca kacınılmaz son oldu
arkadas düştü ve bi süre hareketsız yattı . hastane yakını oldugu ıcın hemen acılden doktor hemşire vs cagırıldı...
Merhaba arkadaslar
900 km de aldıgımız motorumuz 1800 km oldu
motoru aldıgımız vatandas ilk bakıma sokmus birdahakı bakım
4500-5000 km aralıgında yazıyor
fakat 2000 kmde bir yag degişimi yapılması gerekıyor yazıyor ve aldıgımız vatandasada
servisi 2000 km olunca gel demiş
şimdi sadece yag...
Merhaba arkadaslar
Nasip kismet olursa kardesimle memleketimiz trabzona bi gezi amacli 1 haftaligina gidip gelelim diye dusunuyoruz
21 agustosda cikip 28 agustosta donmeyi planliyoruz
Uzun vadeli bi proje fakat hem ilk gezimiz olacagi hemde 125 LIK bir motorla gitmeyi plandigimiz icin yanimiza...
Selamlar arkadaslar
artık cok oldun zırt pırt konu acıyon dediginizi duyar gibiyim
Fakat bu topcase takmanın sıkıntılı bi durum oldugunu okudum bikac yerden
ruhsata işlenmesi felan gerekiyormus
Bu durumun dogrulugu uygulamadakı ciddiyeti nedir .
cezası nedir . yoksa coktan aşıldı bu konular sen...
Selamlar MT ailesi
Arkadaslar 2 mayista eskisehirden motorumuzu getirmek icin partner aracimizla eskisehirde 131 km/h radara girdik ve 412 tl ceza geldi
Fakat biz radara arac sollarken dustuk komiyonet sollarken tam kafayi cukardik polisle kucsklastik.
Diyecegim su ki itiraz edsek kurtulma...
Merhaba arkadaslar
Dun kardesim dur kalk calismasi yaoarken motor stop etti marsa basinca derinlerden tirrr diye bi ses geliyor . Vurdurunca calisiyor . Nedir karin agrisi acaba ??
Not: Bazen motor calisirken bile aku isigi yaniyor. Gaz acjnca sonuyor rolantide yaniyor
Merhaba arkadaslar
Bugun 2015 model 900 km de discover i eskisehirden getirdik
Bi kac sorun var bosu bulana kadar perişan oluyoruz calisirken cok zor buluyoruz stop halde okadar zor olmuyor
Birde ewin onunde biraz surmeye calistik en son.park edip cikacakken egzozdan 3 damla bisey damladi...
Merhaba arkadaslar
Kardesimle kendime kask arayisindayiz.
Ben artci olarak yer alicagim surekli
Devamli kullanan kardesim olacak
Kask icin MALESEF toplamda 500 tl butcemiz var. Kasklar hakkinda hic bilgimiz yok onerilerinizi bekliyorum
Merhabalar
Bugun keciorende bir kurstan
Fiyat aldik . Fakat istedikleri rakam icin
Banka soygunu planliyoruz iki saatdir
Arkadaslar ilce fark etmez fiyati uygun kurs ariyoruz b ye a2 ekletcez birtek direksiyon icin 700 tl istiyorlar
Birde saglik raporu sorunu var b icin
Saglik ocagindan...
Merhabalar
Gecenlerde acrigim konuda bir arkadas cr1 i onermisti . Biraz arastirdim kimisi cok memnun kimisi cok elestiriyor gorunusu cok şik
Discoverw ise kardesim istiyor . Onunda yakit tuketimi cok cezbedici geliyor
Ikisininde sifiri ayni 4200 tl civari
Devamli artcili kullanilacak...