Kask arayisindayiz yardim lutfen

Merhaba arkadaslar
Kardesimle kendime kask arayisindayiz.
Ben artci olarak yer alicagim surekli
Devamli kullanan kardesim olacak
Kask icin MALESEF toplamda 500 tl butcemiz var. Kasklar hakkinda hic bilgimiz yok onerilerinizi bekliyorum

LS2 F352 serisi olabilir 175-185 tl fiyat aralığında max 400tl ye 2 tane alabilirsiniz..

Mt revenge ugur bocekli sitede 270 tl gibi bir fiyattan satiliyor. Malum gunesli havalar onumuzde, seffaf cam yuzunden gunes gozunuzu alabilir gorusunuzu bozabilir. Birde irridyum veya siyah cam alin. Onlarda 100tl sularinda. Artci icin cama gerek olmayacak. Daha uygun fiyatli bir kask alabilirsiniz ancak bir dusme veya kaza durumunda artci surucuye gore daha siddetli hasar alabilir. Daha kontrolsuz bir dusus yasayacaktir. Bence birazcik daha verip ikinizde mt revenge alabilirsiniz. 650 tutar en fazla.

Blade dedimde baştan sen revenge al hocam eğer kaza falan yaparsan anlarsın ,emin ol daha iyisini alırsın sonra. 1 ay binme motora para biriktir yinede iyisini al...

Bu bütçe ile yurtdışından almanı tavsiye ederim. Daha kaliteli bir kask alabilirsiniz.

Mt Revenge Lımıted Evo kardesime
Ls2 ff351 kendjme aldim arkadaslar

İki gün önce MT Revenge ve MT Blade aldım. Ben Blade'i kullanıyorum. Görüş açısı geniş. Vizör açıkken ıslık şeklinde rüzgar sesi rahatsız ediyor, kapalıyken çok sıkıntı yok.
Güneşlik var ama açıp kapatmak biraz zor, alışana kadar zorluk çekilebilir benim gibi.
200 + hızlarda fena değil. Çenede, tepede ve arkadaki havalandırmalar iyi iş çıkarıyor. Buğu önleyici yok ama durduğu yerde bile buhar olmuyor içerisi, zaten hakaret halinde sorun yok.

Merhaba,

ben sadece nolan n64 ve nıtro aıkıdo kullandım.Nolanın kafamı koruduğuna inanırım, Kaza yaptığımda kafamdaydı. Nıtro aıkıdoyu ise daha test etmedim :p

http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/24572-dogru-kask-secimi.html

İncelemen hoş olur

Kazasız belasız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar