Motorumuzu getirdik SORUNlarimiz var

Merhaba arkadaslar
Bugun 2015 model 900 km de discover i eskisehirden getirdik

Bi kac sorun var bosu bulana kadar perişan oluyoruz calisirken cok zor buluyoruz stop halde okadar zor olmuyor

Birde ewin onunde biraz surmeye calistik en son.park edip cikacakken egzozdan 3 damla bisey damladi nedir bu

y

Son düzenleme:
Super Moderator
Yakamadığı benzini atmış olabilir, Vitesin boşa geçmesi de yağ ile alakalı olabilir kanımca. Sonucta daha yeni motor. 1.000 bakımı yapıldı mı ? Eğer yapıldıysa nasıl bir yağ kullanılmış buna bakın. Olmadı yağını bir değiştirin. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.

durdugu yerde bosa gecmiyordur. ybr de kronikti bu mesela.

Yakamadığı benzini atmış olabilir, Vitesin boşa geçmesi de yağ ile alakalı olabilir kanımca. Sonucta daha yeni motor. 1.000 bakımı yapıldı mı ? Eğer yapıldıysa nasıl bir yağ kullanılmış buna bakın. Olmadı yağını bir değiştirin. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.
Hocam 500 bakiminda castrol koydular dedi aldigimiz vatandas ama yagini kendimiz degise bilirmiyiz garantisi felan dusmesin
durdugu yerde bosa gecmiyordur. ybr de kronikti bu mesela.

Nasi cozulcek isiklarda felan

Vitesi 2'ye alıp pedalı hafifçe aşağı tıklatın boşa geçer. Egzozdaki şey problem değil.

Debriyaj ayarına bi baktırın. Başıma gelmişti. Motor çalışırken vitesi boşa geçiremiyordum.

Yağmurlu havalar veya yıkama durumunda egsoz içine su girmiş olabilir ve gaz verince atar ve damlatır tahmini başıma geldi

Ayağın alışınca gecer bende buluncaya kadar deli oluyordum ama şimdi hemen buluyorum hic biryerini karıştırma

Işıklara yaklaşırken vites küçülterek gelirsen, 3-2-.. durmak üzereyken de 1'e atar, elde debriyaj harekete hazır bekleyebilirsin. Sadece debriyajı çekip frenleyerek durursan, vites daha 3'te 4'te falanken, durduğu yerde 1'e indirmek sorun olabilir. Gelirken, hem yavaşla hem vites düşür. Hızına dikkat et ama, aniden bir alt vitese atıp debriyajı bırakırsan motor aşırı sarsılabilir... Hızını düşürürken vitesi düşüreceksin.... Dururken de 1'e almış olacaksın...

Debriyaj maneti çok gevşek olabilir. Onu bi kontrol et. Sorun yoksa yağdandır. O delikten de su akar arada. Sorun değil.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
yarım debriyaj yaparken boşa geçirmeyi deneyin.

Yorumlar icin tesekkurler arkadaslar
Motoru kardesim kullaniyor. Virajlarda ve hafif egimde frenlerken cok korkuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar