Discover mars sorunu

Merhaba arkadaslar
Dun kardesim dur kalk calismasi yaoarken motor stop etti marsa basinca derinlerden tirrr diye bi ses geliyor . Vurdurunca calisiyor . Nedir karin agrisi acaba ??

Not: Bazen motor calisirken bile aku isigi yaniyor. Gaz acjnca sonuyor rolantide yaniyor

discover 125 st de aynı sorun bendede var lütfen yardımcı olurmussunuz çok sevinirim
ben motoru çalıştııyorum eğer gaz vermez isem motor tır tır ediyor istop ediyor sonra bidaha marşa basınca çalışıyor. yardımm

Bajaj 125 'lerde kronik olan STATÖR (sargı) arızası oluşmuş sanıyorum sizin motorda,

servisinize dnışın bir kontrol etsinler,

Eğer AKÜ BOZUK derlerse eğer,

ŞARJINI KONTROL EDİN diye ısrarla söyleyin,,

Çünki eğer statör arızalandı ise akü sağlamdır ve şarj etmediğinden sorun yapıyordur,

Akü değişince 1 gün boyunca sorun çıkmaz ertesi gün aynı arıza tekrarlar ve statör değişir ama AKÜ BOŞUNA DEĞİŞMİŞ OLUR....

Bajaj 125 'lerde kronik olan STATÖR (sargı) arızası oluşmuş sanıyorum sizin motorda,

servisinize dnışın bir kontrol etsinler,

Eğer AKÜ BOZUK derlerse eğer,

ŞARJINI KONTROL EDİN diye ısrarla söyleyin,,

Çünki eğer statör arızalandı ise akü sağlamdır ve şarj etmediğinden sorun yapıyordur,

Akü değişince 1 gün boyunca sorun çıkmaz ertesi gün aynı arıza tekrarlar ve statör değişir ama AKÜ BOŞUNA DEĞİŞMİŞ OLUR....

Asagi yukari maliyeti nedir bunun bilgniz varmi ??

Bajaj Discover 125ST ne biçim motor 1000km bile olmadan elektrik arızası yapanları var

Obs

Benim makinedede vardi vurdur dolas en olmadi akuyu degistir cok buyuk problem olmadi bende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar