mistikbaklav kullanıcısının son içeriği

1. mistikbaklav

NOTER SATIŞI İÇİN VERGİ DAİRESİNDEN BELGE?

bugün motoru satıyorum hayırlısıyla da bu noter satışı için kime sorsam ruhsat kimlik yeter diyor ama internetten aratınca vergi dairesinden aracın borcu olmadığını ispatlayan belge isteniyor diyor? bunun aslı nedir?
  2. mistikbaklav

CBR 250 ucuza mı satıyorum sizce?

2 Haftadır motorumu satmaya çalışıyorum. 13 diyen oldu, 13.250 diyen oldu fakat istediğim fiyatı bir türlü alamadım. malum sitedeki ilan no: 659604469 bugün ise 13.500 teklif aldım motoru ustaya gösterdik falan ama içime sinmedi sizce satmalı mıyım yoksa beklemeli miyim?
  3. mistikbaklav

Titreşimsiz az yakan 140 km/h hızla gidebilen motor tavsiyesi

Sattım satacam bu cbr 250yi. Otobanda sıkıntı çıkarıyor titreşiminden bıktım. Bütçem 22 bin lira. Tavsiyelerinizi alabilir miyim
  4. mistikbaklav

Değer Kaybı Dosyası Konusunda Yardım

Arkadaşlar bundan 3 ay önce hıyarın teki motoruma sağ arka taraftan çarptı. Eksper raporu çıktı motor honda servisinde tamir edildi. Karşısı %100 kusurlu. Motorda 4bin tl hasar kaydı oluştu. şimdi bu 4binin 2bin 500 ü sadece egzoz. Diğerleri işçilik ücreti kafa grenajı elcik topuzları falan...
  5. mistikbaklav

Yetkili Servis 4000tl Parayı Sigortadan Değil Benden İstiyor

Geçen yaptığım kazada egzoza büyük bir darbe aldım karşısı tamamen kusurlu bulundu. Ben cebimden para çıkmadan yaptıracağımı düşünürken servis motoru teslim almam için 4bin küsür tl para yatırmamı istiyor. Durumun benle değil sigorta şirketiyle çözülmesini istedim fakat böyle bir yasal...
  6. mistikbaklav

3 Haftadır eksper raporu bekliyorum

arkadaşlar geçen ayın 19'unda bir kaza geçirdim çok şükür birşeyim yok fakat motorda hasar vardı. Tutanak tuttuk motoru da servise çektim fakat 3 haftadan fazla oldu eksper raporu çıkmıyor kaza raporu çıkmıyor. Servisi arıyorum "biz de bekliyoruz" diyor. Yani bu işler bu kadar yavaş mı daha...
  7. mistikbaklav

rosso 2 mi pilot street mi?

Biraz önce fiyat aldım, Rosso 2 için 1130 lira (2018 başı) ve pilot street için 850(2017 sonu). Motor cbr 250 siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?
  8. mistikbaklav

KMA dan did zincir ve 1 aydir depoda duran benzin

motorum 1 aydir kullanilmamakta. Bu sürede benzin çökmüş veya tortu yapmış mıdır? Nasıl temizleme işlemi yapabilirim? Bir de did zincir fiyatini bilen var mi ?KMA'nin online alışverişi kapalı
  9. mistikbaklav

Çakma ve orijinal egzoz(slip-on) arasındaki fark?

Öncelikle boğazdan sistemlerden bahsetmiyorum. Sadece uç kısmı olarak çakma ve orijinal egzoz arasındaki fark nedir?:silent: veya egzozsuz gezmek ve dandik bir egzoz takmak arasındaki fark nedir? Araştırdığıma göre egzoz sadece sesi azaltmak için üretilen birşey değil. Bilgili arkadaşlar...
  10. mistikbaklav

Motoruma gelen ilginç teklifler

2015 model cbr 250 motoruma hergün ilginç teklifler gelmekte. Bilmiyorum sadece benim mi başıma geliyor. Örnek olarak şu arkadaşımız; https://i.hizliresim.com/nO7V0a.jpg Ne kadar sabırlı davransam da bu tür teklifler hala gelmekte. Bunun dışında ybr 125 inin üstüne 3 bin lira daha verip almaya...
  11. mistikbaklav

Türkiyede vinil kaplama yaptırılabilir mi?

Uzun araştırmalar sonucu motorumu şuanlık değiştirmekten vazgeçtim 250ccden sonra piyasa biraz uçuyor. Dedim madem satmıyorum, biraz üstünde değişiklik yapayım. Vinil kaplama türkiyede genelde bmwlere yapılıyor motor işi biraz sıkıntılı olduğu için ama yurtdışında yaygın. Vinyl wrap diye...
  12. mistikbaklav

Cbr 250'den sonra hangi motora geçmeli? Bütçe 20.000tl

Yaklaşık 10.000km tecrübem var cbr 250 ile. Aslında motorumdan memnunum fakat uzun yolda titreşimi yüzünden canımı sıkıyor:salut:. Şimdi kendime bir hedef koyup değiştirmeyi düşünüyorum. Önerilerinize ihtiyacım var. Bütçe 20.000tl (bin lira aşağı yukarı oynayabilir) Öğrenciyim, az yaksın...
  13. mistikbaklav

140-150 km/h hizlarda rahat gidebilecek a2 uyumlu motor?

Merhaba, Ayda 2-3 kere 300 km yola çıkıyorum.git geli de hesaplarsak ayda 1800km uzunyol yapiyorum. Şuanki motorum uzunyolda titreşimi ve 8-9 bin devirlerde 140-150 gibi hizlarda seyir edebiliyor olmasi motorumu değiştirme karari almama sebep oldu. Bütçe 20bin tl. A2 ehliyetim var...
  14. mistikbaklav

CBR250 Stop etme sonrası garip ses?!

2 gün önce 300km yola çıktım. Nazillinin içinden geçerken 30-40 km hızlarda motordan "TAK!" diye şiddetli bir ses geldi. Ben ne oldu falan diye bakınırken motorun stop ettiğini anladım. Motora bir şey oldu korkusuyla sağa, bir benzinliğe çektim. Motoru tekrar çalıştırmayı denediğimde ateşlemenin...
  15. mistikbaklav

Motoru çizmeyen anahtarlık?

Merhabalar, motorumun kontak girişinin etrafında çizilmeler olduğunu fark ettim ve resimde ekleyeceğim tarzda anahtarlık bulma arayışına girdim. Fakat Türkiye'de bunları istediğimiz yazıyı yazdırarak alabileceğimiz herhangi bir siteye rastlamadım. Siz hangi anahtarlıkları kullanıyorsunuz...

Yeni mesajlar