3 Haftadır eksper raporu bekliyorum

arkadaşlar geçen ayın 19'unda bir kaza geçirdim çok şükür birşeyim yok fakat motorda hasar vardı.
Tutanak tuttuk motoru da servise çektim fakat 3 haftadan fazla oldu eksper raporu çıkmıyor kaza raporu çıkmıyor.
Servisi arıyorum "biz de bekliyoruz" diyor.
Yani bu işler bu kadar yavaş mı daha tamir süreci var ben kafayı yiyorum. Bu işlemi hızlandırmanın bir yolu yok mudur?

1- Eksperi arayıp sıkıştırır, neyi beklediğini sorarsınız.
2- Sigorta şirketini arayıp, "Süreç çok uzadı, eksper rapor yazmayacaksa başka eksper tayin edin." dersiniz. Tabi yerler mi orasını bilmem :queen:

Şaka bi yana aynı durum bende de vardı. 1 Mart'ta servise bıraktığım motosikletin raporu daha dün sigorta şirketine ulaştı. Eksperle çok görüştüm. Turkland Sigorta'nın raporlarını elektronik iletemediklerini ve kargoyla gönderim olduğunu, bu yüzden şirketin birkaç rapor oluşması için beklettiğini söyledi.

Sigorta şirketini arayıp rapor size gelmedi mi diye sorduğumda kargoyla mı e-postayla mı göndermişler diyince tamam dedim, demek ki gerçekten eski usül kargo ile de gönderim varmış.

Neyse ki rapor dün sigorta şirketine ulaştı. Şimdi inceleme sürecinde. Bakalım ödemem ne zaman yapılır.

Son düzenleme:
1- Eksperi arayıp sıkıştırır, neyi beklediğini sorarsınız.
2- Sigorta şirketini arayıp, "Süreç çok uzadı, eksper rapor yazmayacaksa başka eksper tayin edin." dersiniz. Tabi yerler mi orasını bilmem :queen:

Şaka bi yana aynı durum bende de vardı. 1 Mart'ta servise bıraktığım motosikletin raporu daha dün sigorta şirketine ulaştı. Eksperle çok görüştüm. Turkland Sigorta'nın raporlarını elektronik iletemediklerini ve kargoyla gönderim olduğunu, bu yüzden şirketin birkaç rapor oluşması için beklettiğini söyledi.

Sigorta şirketini arayıp rapor size gelmedi mi diye sorduğumda kargoyla mı e-postayla mı göndermişler diyince tamam dedim, demek ki gerçekten eski usül kargo ile de gönderim varmış.

Neyse ki rapor dün sigorta şirketine ulaştı. Şimdi inceleme sürecinde. Bakalım ödemem ne zaman yapılır.

Eksperle ne hakkında görüştünüz? Yani cidden arayıp "az acelet be kardeşim" diyesim geliyor. Adamın sinirini bozup bana 8/8 kusur çıkartmasın sonra?

exper sadece senin motorunun hasarı ile ilgili rapor tutabilir, kaza ile ilgili bir yorum yapamaz, zaten kazanın değerlendirmesini başka kurum yapıyor. Ama sen yine de arayıp adamı atarlanma. Düzgünce derdini anlat.

Eksperle ne hakkında görüştünüz? Yani cidden arayıp "az acelet be kardeşim" diyesim geliyor. Adamın sinirini bozup bana 8/8 kusur çıkartmasın sonra?

Bende istisnai durum olarak hava yastığım patlamıştı. Eksper daha önce böyle bir durumla karşılaşmadığı ve ürün Türkiye'de olmadığı için fiyat konusunda çekinceleri vardı. Onu araştırdığını söyledi, ben de sıkıştırmadım doğrusu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar