Türkiyede vinil kaplama yaptırılabilir mi?

Uzun araştırmalar sonucu motorumu şuanlık değiştirmekten vazgeçtim 250ccden sonra piyasa biraz uçuyor.

Dedim madem satmıyorum, biraz üstünde değişiklik yapayım.

Vinil kaplama türkiyede genelde bmwlere yapılıyor motor işi biraz sıkıntılı olduğu için ama yurtdışında yaygın. Vinyl wrap diye geçiyor mobildeyim merak eden varsa kendisi bakabilir.

Acaba kendim veya biryere bu işi yaptırabilir miyim? Cbr 250 2015'te nasıl durur?
Boyaya zarar vermiyor diye okudum. Satarken çıkarır veya o şekilde satarım.

Yapan, gören, duyan bilgilerini paylaşabilirse çok sevinirim.

CBR sahibi olarak yorumu buraya park edeyim de takip ederim. İnşallah bilgisi olan vardır ve paylaşır.

Türkiyede folyoı kaplama araç kaplama olarak bilinir.

herkangi bir reklamcı,3m,sonax veya araba kaplamacıları yapar.

sadece stickerların sökülmesi gerekebilir baştan uyarıyım. ve komple kaplatacaksanız ruhsata işletmek gerekebilir ruhsat mevzusunu net olarak bilmiyorum.

bu işlem malzemenin sıcak hava tabancası ile kaplanacak yüzeye yapıştırılmasıdır sadece gidip sormanız gereken plastik parçayı(grenajı) eritip eritmeyeceğidir bunu kaplama yapan yere sorunuz.

noz

Kaplanacak parçaların gereğinden fazla detay barındırmaması gerekir.Oto kaplama firmaları her yerde var ve çok güzel sonuçlar alıyorlar.Danışırsanız size bilgi verebilirler...

Ruhsata mecbur isletecek yaptirdigi yerden faturasini alip muayeneye girmesi gerek. Araclar kaplandigina gore motorlarda kaplanir elbet. Folyolar m2 olarak hesaplandigi icin uygun fiyata motor kaplatilabilir.

Bu işin erbab-ı gmg garage Mustafa abidir.
Fikir ve fiyat alabilirsin yardımcı olur diye düşünüyorum.

Erbab-ı değil kendini en iyi tanıtmışı..Gmg garage'ı en iyi reklam yaptığı için öyle biliyorsunuz.Türkiyede bu işi onlar kadar iyi yapan birçok firma var.Ama her yüksek model aracı olan oraya yaptırdı reklam yaptı onlarda.

2 gundur bi xv950 yi plastidiple kaplamaya calisiyorum. tabi ki tamamini degil, ilk denemem oldugu icin baya bi tecrubesizlik yaptim ancak parcalari 3 kez kaplayisimda istedigim sonucu aldim :)
simdi depoya giristim,
plastidip ile kaplamayi da bi dusunun derim hem hobi yapmis olursunuz , keyifli oluyor.

Folyo kaplamada söz konusu motosikletin deposu olunca orda iş baya zorlaşır. Tek parça kaplama için çok iyi bir usta bulmak lazım

Bu iş için en uygunu şu transfer baskısı. Motosiklete de uygulanabiliyor. Parçaları önceden belirlediğiniz bir desenin bulunduğu havuza daldirip çıkartıyorlar ve kurutuyorlar .

Örnek olsun diye aşağıdaki sitede bakabilirsiniz. Bunun gibi pek çok yer var bu işi yapan.

http://34garaj.com/su-transfer-kaplama/

Nette su transfer kaplama diye aratirsaniz pek çok sonuç çıkıyor.

Islemi yaptırdıktan sonra renk değişimi için kontrol muayenesine girmeniz gerekiyor.

Kolay gelsin, sonucu bizimle paylaşmayı unutmayın: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar