Motoru çizmeyen anahtarlık?

Merhabalar, motorumun kontak girişinin etrafında çizilmeler olduğunu fark ettim ve resimde ekleyeceğim tarzda anahtarlık bulma arayışına girdim.

key-tag-freedom-key-black-moto-key-tag-3.jpeg

Fakat Türkiye'de bunları istediğimiz yazıyı yazdırarak alabileceğimiz herhangi bir siteye rastlamadım.

Siz hangi anahtarlıkları kullanıyorsunuz? Bu tarzda anahtarlıkları nereden alabilirim?

dostum nerede yaşıyorsun? istanbuldaysan istediğin şeyi yazdıracak bir yer biliyorum. istersen telefonunu paylaşabilirim.

kolay gelsin.

valla internette bende bulamadım yuvarlak hariş tümü silikon olsun istiyorum..

Paraşüt ipiyle kendiniz örgü yapın güzel duruyor bence. Hem sağlamdır zincir kopsa baklaları bağla devam et.

Bazı markalar bayilerinde veriyorlar ya da kırtasiyelerde bulunuyor bu plastikler.

Motosikleti
600RR
bende bundan 2 tane var üstelik çok komik bir rakama 2 tanesini 5 lira gibi bir fiyata almıştım.

dostum nerede yaşıyorsun? istanbuldaysan istediğin şeyi yazdıracak bir yer biliyorum. istersen telefonunu paylaşabilirim.

kolay gelsin.

Hocam izmirdeyim maalesef.

Tamamen yumusak malzemeden degil ama bunlar kullanisli (ama kopana kadar omru 1 sene filan, ondan sonra illaki kopuyor): http://www.hepsiburada.com/schwer-ya...ik-p-OTCTN7889

Zaten bende de bunlardan var fakat o plastiğin ucundaki metal kısım çizilmeye neden oluyor ne yazık ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar