Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar allah izin verirse salı günü motoru almaya gidicem topcase takmak istiyorum hepsiburada.comda olan maxem topcase takmayı dusunuyorum sl45 olanından kullanan varmı acaba güzel yakısıyor arkaya bide elcik koruma ledli istiyorum nereden bulabilirm montajınıda kim yapabilir...
Merhaba arkadaşlar
Cbf150 kullanıcısıyım işe gidip gelmek için kullanıyorum hergün havalarda soğuk yağmurlu diz örtüsü marka olarak yada kaliteli olarak satılan yer varmıdır bugün biryerde baktım sadece musamda bi tanıdıgımınkine baktım onunkinin muşambasının içi dolu dolu anlayamadım...
Merhabalar sürücü dosyamı yeni aldım bayramdan sonra ehliyetimi çıkartmak için emniyete gidicem
şimdi öncelikle 2 sorum var
1.si benim zaten B sınıfı ehliyetim var orda kan grubum yazıyor tekrardan kan grubu kartı almama gerek varmı
2.si açıköğretimde üniversite okuyoyorum öğrenci olduğuma dair...
merhaba arkadaşlar cbf 150 min benzin göstergesi çalışmıyor şamadırada yada elektrik tesisatında bir problem yok yeni gösterge lazım yada çıkma varmı böyle bi bilgisi olan
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
öneriniz ve yardımlarınız...
herkese merhabalar
gectiğimiz perşembe aksamı ankaraya bir araç teslim etmem gerekiyordu ve ben bolu dağından sonra geredede trafik kazası yaptım
şaka maka bana ilk başta şaka gibi geldi trafik kazası çünki hiçbirşey hatırlamıyorum taaki fotoyu görene kadar
sonra ne yaptım ben diye kendi...
merhaba arkadaşlar cbf 150 motoruma arka lastık almayı dusunuyorum sizce nasıl olmalı fikirlerinizi önemle dinliyorum.
not : ön lastik arka lastik kalınlıgında gibi
arkadaşlar merhaba
motor için göğüs stickerleri depo kapağı stickeri kan grubu stickeri kemal atatürk stickeri çarşı stickeri arıyorum istanbulda bunları satan uygun fiyatlı yerler varmı anadolu yakası tercihdir
Merhabalar
CBF 150 motosikletimi ilk çalıştırdığım andan 2 3 sn sonra hemen istop ediyo bi türlü rolantide çalışmadı meret nasıl bir yol izlemek gerekir
Saygılar