mertekina kullanıcısının son içeriği

1. mertekina

Pulsar 200ns topcase ve ledli elcik

Merhaba arkadaşlar allah izin verirse salı günü motoru almaya gidicem topcase takmak istiyorum hepsiburada.comda olan maxem topcase takmayı dusunuyorum sl45 olanından kullanan varmı acaba güzel yakısıyor arkaya bide elcik koruma ledli istiyorum nereden bulabilirm montajınıda kim yapabilir...
  2. mertekina

Grenaj boyama

Merhaba hayırlı aksamlar motosikletin grenaj kısımlarını siyah mat sprey boyayla boyayabilirmiyiz bilgisi olan varmıdır acaba
  3. mertekina

Diz örtüsü hk.

Merhaba arkadaşlar Cbf150 kullanıcısıyım işe gidip gelmek için kullanıyorum hergün havalarda soğuk yağmurlu diz örtüsü marka olarak yada kaliteli olarak satılan yer varmıdır bugün biryerde baktım sadece musamda bi tanıdıgımınkine baktım onunkinin muşambasının içi dolu dolu anlayamadım...
  4. mertekina

F1 led montaj hk.

Merhaba arkadaşlar bugün f1 led aldım motorun topcase altına montajı nasıl yapılıyor nasıl sabitlemeliyim bi aparat var ama nereye tutturucaz
  5. mertekina

Honda cbf 150 hidrolik tankı hakkında

Merhaba arkadaşlar Honda cbf150 kullanıcısıyım hidrolik yağ tankını değiştirmem lazım kaç tldir bilgisi olan varmıdır
  6. mertekina

Sürücü Dosyası Hk.

Merhabalar sürücü dosyamı yeni aldım bayramdan sonra ehliyetimi çıkartmak için emniyete gidicem şimdi öncelikle 2 sorum var 1.si benim zaten B sınıfı ehliyetim var orda kan grubum yazıyor tekrardan kan grubu kartı almama gerek varmı 2.si açıköğretimde üniversite okuyoyorum öğrenci olduğuma dair...
  7. mertekina

İstanbul Anadolu Yakasına Michelin Motosiklet Lastiği Değiştiren Yer Varmı?

arkadaşlar merhaba bir çok lastikçiyle görüştüm motosiklet lastiği değiştirmeyen acaba sizin bildiğiniz lastikçi varmı anadolu yakasında
  8. mertekina

cbf 150 gösterge

merhaba arkadaşlar cbf 150 min benzin göstergesi çalışmıyor şamadırada yada elektrik tesisatında bir problem yok yeni gösterge lazım yada çıkma varmı böyle bi bilgisi olan ---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ---------- öneriniz ve yardımlarınız...
  9. mertekina

Köprücük Kemiği Hakkında

Merhaba Arkadaşlar Motosiklet camiasında köprücük kemiği kırık olanlara ne deniyodu:)
  10. mertekina

Trafik kazası yaptım

herkese merhabalar gectiğimiz perşembe aksamı ankaraya bir araç teslim etmem gerekiyordu ve ben bolu dağından sonra geredede trafik kazası yaptım şaka maka bana ilk başta şaka gibi geldi trafik kazası çünki hiçbirşey hatırlamıyorum taaki fotoyu görene kadar sonra ne yaptım ben diye kendi...
  11. mertekina

cbf 150 için lastik öneriniz

merhaba arkadaşlar cbf 150 motoruma arka lastık almayı dusunuyorum sizce nasıl olmalı fikirlerinizi önemle dinliyorum. not : ön lastik arka lastik kalınlıgında gibi
  12. mertekina

Sticker Satan Yerler

arkadaşlar merhaba motor için göğüs stickerleri depo kapağı stickeri kan grubu stickeri kemal atatürk stickeri çarşı stickeri arıyorum istanbulda bunları satan uygun fiyatlı yerler varmı anadolu yakası tercihdir
  13. mertekina

cbf 150 yakıt musluğu yönü

Merhaba arkadaşlar bitürlü hatırlayamadım cbf 150de yakıt musluğu yönü aşağıdaykenmi normal depo yukarıdaykenmi
  14. mertekina

Yan ayak yayı

arkadaslar benım cbf 150 nın yan ayak yayı cıktı kolay takılabılırmı aksam oldugu ıcın bısey goremedım
  15. mertekina

Rolanti ayarı

Merhabalar CBF 150 motosikletimi ilk çalıştırdığım andan 2 3 sn sonra hemen istop ediyo bi türlü rolantide çalışmadı meret nasıl bir yol izlemek gerekir Saygılar

Yeni mesajlar