Sticker Satan Yerler

arkadaşlar merhaba

motor için göğüs stickerleri depo kapağı stickeri kan grubu stickeri kemal atatürk stickeri çarşı stickeri arıyorum istanbulda bunları satan uygun fiyatlı yerler varmı anadolu yakası tercihdir

aldığım k.atatürk stickerini kaskımda uyguladım nasıl olmuş acaba

m5ph.jpg

Son düzenleme:
şunuda alıp niye heryere yapıştırırlar anlamam

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

tankpad falan çoğu yerde var hatta int. sitelerinde daha güzeller var . kemalin imzası zaten sokakta simitçiye sorsan satar

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------

tankpad falan çoğu yerde var hatta int. sitelerinde daha güzeller var . kemalin imzası zaten sokakta simitçiye sorsan satar

zevk meselesi bilader biz tanıyamadık atamızı ondandır bu sevda simitçi bile atamızın değerinin farkındaki satıyor oyuzden herkes satsın

Dostum adam İstanbul Anadolu Yakası tercihimdir demiş.Senin kurduğun cümlelere bak, he birde Kemal'in imzası demişsin.Sokaktaki simitçinin satması çok mu zoruna gitti de yazdın ben hiçbir simitçinin sattığını görmedim.

aldığım k.atatürk stickerini kaskımda uyguladım nasıl olmuş acaba

http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/855/m5ph.jpg

On numara olmus. Gule gule kullan

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

Vatanini borclu oldun buyuk onder icin arkadasinmiscasini ismini kullanma bence. Saygi onemli hele ki bu kisi mustafa kemal ataturk ise.

Motorcu adam cevabını yazmıştımda erdem abi kaldırmış.. neyse yazmıyorum bişey selametle

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar