Diz örtüsü hk.

Merhaba arkadaşlar
Cbf150 kullanıcısıyım işe gidip gelmek için kullanıyorum hergün havalarda soğuk yağmurlu diz örtüsü marka olarak yada kaliteli olarak satılan yer varmıdır bugün biryerde baktım sadece musamda bi tanıdıgımınkine baktım onunkinin muşambasının içi dolu dolu anlayamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Pantolon ceket üstüne giyilen alt üst takım yağmurlukta tercih edebilirsiniz

Merhaba arkadaşlar
Cbf150 kullanıcısıyım işe gidip gelmek için kullanıyorum hergün havalarda soğuk yağmurlu diz örtüsü marka olarak yada kaliteli olarak satılan yer varmıdır bugün biryerde baktım sadece musamda bi tanıdıgımınkine baktım onunkinin muşambasının içi dolu dolu anlayamadım
Tavsiyelerinizi bekliyorum

Ümraniye db honda da elcikle beraber 130tl. Oldukça kalın ve kaliteli. O muşambalardan alma, parana yazık.

Ümraniye db honda da elcikle beraber 130tl. Oldukça kalın ve kaliteli. O muşambalardan alma, parana yazık.

Heh işte bende böle yapay deri gibi değişik turtuğunuz zaman içi dolu dolu olanlardan bastırıldıgında sanki içinde yumuşak bir malzeme varmış gibi arıyorum galiba dediğiniz diz örtüsü tam benim istediğim gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar