Pulsar 200ns topcase ve ledli elcik

Merhaba arkadaşlar allah izin verirse salı günü motoru almaya gidicem topcase takmak istiyorum hepsiburada.comda olan maxem topcase takmayı dusunuyorum sl45 olanından kullanan varmı acaba güzel yakısıyor arkaya bide elcik koruma ledli istiyorum nereden bulabilirm montajınıda kim yapabilir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim tabi sarı ledli elcikte nerden bulabilirim

Ben aynı çantayı kullanıyorum, ideal diyebilirim ama en nihayetinde bir f/p ürünü. Maddi sıkıntı yoksa görüntüsü daha güzel bir çanta bakabilirsiniz.

Ledli elcik koruma birçok çeşidi mevcut, ben takmadım ama takacak olsam iki tarafından da gidona bağlantısı olanlardan tercih ederdim. Elciği siz takabilirsiniz fakat elektrik bağlantısı için servise götürün derim. Daha sonra cıkabilecek bir elektrik arızası durumunda garanti dışı kalmasın diye serviste yaptırmak en iyisi diye düşünüyorum.

bende siyah pulsar varken şu renginden almıştım çok uyumlu ve güzel olmuştu.
275499758lzc.jpg

http://motoriumozdinc.sahibinden.com/
şu linkten almıştım.
adam göndermeden önce video falan çekip attı watsuptan. bide içine buff koymuş hediye olarak. hemen geldi fiyatı da uygun veriyor.

bide elcik koruma ledli istiyorum nereden bulabilirm montajınıda kim yapabilir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim tabi sarı ledli elcikte nerden bulabilirim

Ledli elcik koruma için Ümraniye'de Enduromarkete uğrayınız. Acerbis'in çok güzel ürünleri var. Ben de X-Tarmac modelini aldım. arkada tarafta da servisi var. Orada montajını yaparlar. Enduromarket'in internet sitesinden beğendiğiniz modellere bakıp yerinde görebilirsiniz. Gidon iç çapına uygun bir ürün almanız gerekiyor.

Ben aynı çantayı kullanıyorum, ideal diyebilirim ama en nihayetinde bir f/p ürünü. Maddi sıkıntı yoksa görüntüsü daha güzel bir çanta bakabilirsiniz.

Ledli elcik koruma birçok çeşidi mevcut, ben takmadım ama takacak olsam iki tarafından da gidona bağlantısı olanlardan tercih ederdim. Elciği siz takabilirsiniz fakat elektrik bağlantısı için servise götürün derim. Daha sonra cıkabilecek bir elektrik arızası durumunda garanti dışı kalmasın diye serviste yaptırmak en iyisi diye düşünüyorum.

Hem görünüş açısından hemde motorun rengi açısından maxemin beyaz çantasını düşünüyorum elciği zaten alır almaz serviste taktırtıcam bi sorunla karşılaşmamak için

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

bende siyah pulsar varken şu renginden almıştım çok uyumlu ve güzel olmuştu.
http://image5.sahibinden.com/photos/49/97/58/275499758lzc.jpg

http://motoriumozdinc.sahibinden.com/
şu linkten almıştım.
adam göndermeden önce video falan çekip attı watsuptan. bide içine buff koymuş hediye olarak. hemen geldi fiyatı da uygun veriyor.

Hepsiburada.comda 159 tl buff dediğin sırt dayamamı oluyo

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Ledli elcik koruma için Ümraniye'de Enduromarkete uğrayınız. Acerbis'in çok güzel ürünleri var. Ben de X-Tarmac modelini aldım. arkada tarafta da servisi var. Orada montajını yaparlar. Enduromarket'in internet sitesinden beğendiğiniz modellere bakıp yerinde görebilirsiniz. Gidon iç çapına uygun bir ürün almanız gerekiyor.

Tamam hemen bakıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ledli elcik koruma maxi scooter uyarmı ? sinyalleri bağlasak güzel olur joymx gibi

Hepsiburada.comda 159 tl buff dediğin sırt dayamamı oluyo

Link: https://www.google.com.tr/search?q=...6eLLAhWiF5oKHQUwCm4Q_AUIBygB&biw=1920&bih=963

Hayır. Boğaza, kafaya, surata filan sarılan kumaş oluyor. Kışın rüzgarı önlemek, yazın terin kaskın süngerlerine işlemesini engellemek amacıyla yaz-kış buff yerine balaklava kullanırım ve herkese tavsiye ederim.

ledli elcik koruma maxi scooter uyarmı ? sinyalleri bağlasak güzel olur joymx gibi

Gidon iç çapları uyduğu sürece her motosiklete uyar. Şu mesajımda uygulanmış halini görebilirsiniz: http://www.motosiklet.net/forum/mot...lanicilari-bilgi-paylasimi-6.html#post3840064

Yalnız bu modelin gidon içine yerleştirilen kısmı gidon iç çapından ufak olduğu için o parçanın dışına boşluğu alsın diye kauçuk bahçe hortumu parçası sardık da öyle montajını yaptık. Böyle basit bir uygulama ile gidonunuza uydurabilirsiniz. Orijinal gidon topuzlarını sökmeniz gerekiyor, onların yerine bağlanıyor. Rüzgar önleme ve görünürlük açısından oldukça etkili olduklarını söyleyebilirim. Ancak fiyatları biraz yüksekçe.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar allah izin verirse salı günü motoru almaya gidicem topcase takmak istiyorum hepsiburada.comda olan maxem topcase takmayı dusunuyorum sl45 olanından kullanan varmı acaba güzel yakısıyor arkaya bide elcik koruma ledli istiyorum nereden bulabilirm montajınıda kim yapabilir bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim tabi sarı ledli elcikte nerden bulabilirim

SHAD SH 39 CARBON tavsiye ederim çok güzel ses yapmıyor birde kilit mekanizması farklı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar