Trafik kazası yaptım

herkese merhabalar

gectiğimiz perşembe aksamı ankaraya bir araç teslim etmem gerekiyordu ve ben bolu dağından sonra geredede trafik kazası yaptım
şaka maka bana ilk başta şaka gibi geldi trafik kazası çünki hiçbirşey hatırlamıyorum taaki fotoyu görene kadar

tbl93.jpg

sonra ne yaptım ben diye kendi kendimi yedim ama cidden hiçbişey hatırlamıyorum hala
verilmiş sadakam varmış diye düşünüyorum herkese iyi sohbetler iyi hafta sonları

geçmiş olsun...genelde böyle büyük kazalarda kaza zamanı öncesi ve sonrası unutuluyor...bendede 2 3 gün yok :)

Çok geçmiş olsun araç sizin değildi galiba, emanet malın canı az oluyor gerçekten

A7 nin bu hale geldiği şiddetteki bir kazayı motorla yapsanız sonuç toprak altı olurdu. Motosiklet güvenli değil arkadaşlar, ben bırakıyorum :p Geçmiş olsun, tekrarı yaşanmaz inşallah. Aracın kaskosu var mı? Yoksa ömür boyu onu mu ödeyeceksiniz :silent:

Fotoğrafta ki araçla kaza yapıyor ve bu hale geliyor, siz yara almadan kurtulmuş forumda mesaj yazıyorsunuz. İlginç ve inanılmaz geldi, verilmiş sadakanız varmış tekrar geçmiş olsun. Umarım yanılıyorumdur ama bu aracın içinden sağ kurtulmak mucize olmalı, tavanı parçalanıp takla atmış veya tırın altına girmiş gibi bir izlenim var... çok şiddetli bir kaza belli ki, hasarsız olması mucize.

Geçmiş olsun , nasıl bu kadar sakin olabiliyosunuz ve arabanın oto mezarlığında olması :silent::silent:

öncelikle cok tesekkür ederim çok sağolun

araç benim deil calıştığım firmada ankaraya transfer edilmesi için gönderiliyordu ama malesef olamadı aracın kaskosu var sıkıntı yok
bende ise basımda 4 adet dikiş sağ omuz kemiğimde 3 adet kemik kırığına kaynak mevcut

Tekrar geçmiş olsun diyelim, verilmiş sadakanız varmış çünkü çok şiddetli kaza belli ki.

Öncelikle geçmiş olsun..Çekici vb gibi araçla gitmesi gerekmezmiydi peki normalde kendiniz mi istediniz binerek götürmeyi yada böylesi daha mı ekonomik şirketiniz için..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar