Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bügün ankaradayken bir kac ybr gördüm arka çantaya müzik tesisatı koymuş dum tıs gidiyorlar hoşuma gitti ben de yapsam nasıl yapacam anfi gerekir benim bildigim teyip varsa ben ipoddan calmak istesem nasıl bir uygulama yaparım acaba bilgisi olan vardı kesin konuyu aradaım bulamadım
TOkat/zile ilcesinden zileye bağlı olan ağılcık köyüne gittik Misafirlige 80 km işde resimleri
Yukarıdaki Benim Motor :mrgreen:
Köye Giriş Yaptık Hava Yagışlıydı Biraz Islandık
manzaraya bak hele :)
köyün dağlarına doğru gezmek amaclı cıktık tabi köyden birkac...
Arkadaşlar motosiklet.net forumumuzun stickerinden motoruma yapıştırmk istiyorum ybr 125 renk uyumlu bi şekilde baskı yapıp kargoyla yollayacak arkadaş veya görevli gibi ne biliyim yardım edebilecek birisi vardı helbet diye düşündüm
işde arkadaşlar bu şekilde bi motosikletde görmüştüm ama...
Arkadaşlar ybrem var sinyalları değiştirdim kücük sport tipli sinyalalrdan aldım takdım ama hata var yani sağ verince yanıyor normal ama sadece yanıp sönmüyor sola aynı şekilde aynı eskileri takdım normal çalıştı elekrenikci arkadaşıma sordum flaşör değişmesi lazım dedi neden diye sordum...
mrb kendim phoshopla yaptım ve karta basıp üstünü plastik ile kaplıyorum ve depoya yapıstırıyorum iste resim sizce nasıl öneriniz daha ne eklenebilirdi yazı vs vs
Banyoda Kask Boyama Büyük İşkence
Arkadaşlar Bügün Kaskımı boyamak icin boya aldım daha sonra banyoya girdim kaskımın bazı yerlerini bantladım daha sonra her yerini boyadım ellerimede geldi boya sirey boya oldugu icin ilk defa kulanıyordum mazot ile ellerimi yıkadım boyama işi bitmişti ama evi...
Ayrıntılı bilgi resim http://www.sahibinden.com/ybr_kafa_granaj_baska_biseyle_takas_olurWQQaXQQ11675691WQQpXQQdisplayitem
SATILMISTIR Silinmesini rica ediyorum
Arkadaşlar Kendi Memleketimizden Başka Bi ilçeye gidmek icin hazırlandık kaskmızı dizliklerimi taktık gidiş 25 km bişi idi herneyse sağlam bi şekilde 60,70 km ile gittik ve gittimiz yerde işimizi halletdikden sonra geri döndük 2.3 km gittik önümden arkadaş gidiyordu hızımız ortalama 60 km vardı...
Arkadaşlar 18 yaşındayım 63 kilo 1.80 veya üstü boy acaba bana olurmu M Beden Ve Mont Güzelmi Sizce ybr icin kırmızı uyarmı :D http://www.sahibinden.com/cok_temiz_motorcu_montu_korumali_richaWQQaXQQ10880663WQQpXQQdisplayitem#get