Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bana çok acil autocad 2014ten 3+1 ev projesi çizecek varmı . Böyle basit birşey olucak 4 oda 1 salon 1 banyo 1 wc olabilir . 1300e 1000 lik bir ölçü içine 50birmlik duvar kalınlığı olacak ve odaların duvarları da yarısı yani 25br olsun gerisi önemli değil . Odalarda sadece yatak...
Merhaba arkadaşlar. Şehir dışında okudugum unıversitede bir ehlıyet kursuna müracaat ettim. Hem B hemde a2 için . 2sininde kurs ücretini ödedim yaklaşık 450 lira . araç için 300 motor için 150 . Dün B ehliyetimi çıkarttım.. Sınavdan sonra bana 25 aralık a kadar ehliyetini çıkar yoksa stajere...
Bi arkadasım bakıyor almaya gıdıcez sızce jantın durumu nasıl gorunuyor tam karar veremedık . Araç honda civic 98 sedan sizce yakışırmı
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-lastik-takimlari-satilik-15-vossen-jant-251181909/detay
Peder bey sagolsun motordan vazgecırmeye calısıyor eskı motorumu sattırdı . Sımdı unıversıtedeyım bu sene son senem . Ve gidince 10bin tl yi gecmeyecek bır araba alacagının sözünü verdi . ( Ben hevesımı alır satar yıne motora gecerım ) Neyse bana o civarda bi yakıt cimrisi otoban faresı tarzı bi...
1200 TL Nakit var . Hangi telefonları önerirsiniz suan kafam da lg g3 var ama tam karar veremedim. Kamera önemli 32 gb hafıza ve kasma ısınma gibi sorunlar cıkarmaması da önemli arkadaslar 2-3 gun ıcınde alıcam
Sanırım Motovlog deniyor bılmıyorum ama sureklı eglencelı ve egıtıcı vıdeolar paylaşan youtube kanallarını atarmısınız .Ben bir kaç tane takıp edıyorum ama onlarında nerdeyse tum vıdeolarını ızledım sanırım . Motorum olmadıgı ıcın okuldan gelıp vakıt gecırmek ıcın ızlıyorum bazı kanallar cıdden...
Arkadaslar baska bir foruma uye olmadım hıcbır zaman olmamda zaten .
Burdakı ınsanları da cok samimi buluyorum alıştım bu ortama .
Herturlu konuda yardım bulabılıyorum sayenızde .
Konumu buraya acmamın sebebi de bunlar .
Herneyse bende bir kaç senedir Göz kapağı düşüklüğü var . Sol göz...
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi . Bende aşırı cross hastalığı var . Belki ilerleyen zamanlarda Xtreme Max , Black CAT, İzci vs. Crosslara yönelebilirim şuan motorum yok . Hiç dağa bayıra vurmadan kullanmak istiyorum . Sadece asfaltta ve İstanbul trafiğinde cross nasıl kullanılır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-sok-sok-sok-arora-avangarde-150-bu-fiyata-sadece-bizde-240164742/detay
Bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum . Daha öncede açmıştım bu konuyu. İlk vitesli motorum olarak bunu düşünüyorum 3-4 ay sonra ciddi...
Geçenlerde Parfüm önerisi almıştım . Cok işime yarayan bilgiler aldım sağolun :)
Şimdide Kulaklık önerisi istiyorum şöyle 20-30tl Arası kulak içi olsun mumkunse Bas a da önem verıyorum . otobus de felan taktıgımda da mumkunse benden rahatsız olsunlar :D eskıden vardı oyle bır kulaklıgımda marka...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-plajlarin-efendisi-gece-kluplerinin-kralindan-yamaha-yzf-r125-241524262/detay
Bu arkadaş çokmu dürüst yoksa çokmu ukala belki biraz şımarık . yada artiz :D :D ( bide sayfa üyesi çıkıyormuş )
Şu Gariban öğrenciye bi parfüm önerirmisiniz :) Düşük bütçeli şöyle 3 gün kalıcı olsa yeter :) Bazı hatunlar var kendılerı gelmeden parfum kokuları gelıyor yahu :D
Evet abilerim malum sınav zamanları bızde genç olarak heyecanlıyız sınavdan kaldım geçtim sınav nasıl olur dıye heyecan ıcerısındeyız sızınde ellerınız dert gormesın yardımcı oluyorsunuz :) Sımdı 1 hafta sonra bende hem araba hemde direksiyon sınavına giricem. Yazılı sınavdan sonra benı kurs...