ARAMIZDA GÖZ CERRAHI VARMI ? :)

Arkadaslar baska bir foruma uye olmadım hıcbır zaman olmamda zaten .
Burdakı ınsanları da cok samimi buluyorum alıştım bu ortama .
Herturlu konuda yardım bulabılıyorum sayenızde .
Konumu buraya acmamın sebebi de bunlar .
Herneyse bende bir kaç senedir Göz kapağı düşüklüğü var . Sol göz kapağım bildiğiniz hayko cepkin gibiyim . Fotolar da felan ıgrenc gozukuyor gozlerım. Sol göz kapağının düşüklüğünü hissedebiliyorum . Aşırı ağırlık hissediyorum . Acaba bilgisayar başında cok durmamdanmı bılmıyorum . Baska sıtelerde de pek yardımcı olacak konu bulamadım . Zaten Gozlerım bozuk gozluk kullanamıyorum lens alıcam yakın zamanda . Doktora vs. gitmekten korkuyorum .
Acaba aramızda boyle bır sorunu olan boyle bı sorunla karşılaşmış olan , çözümünü bilen , yada bu işle ugrasan arkadaslar varmı ?

İlginize teşekkür ediyorum şimdiden .

Hayko o gözün çok ekmeğini yedi ama sen şikayetçiysen her türlü o doktora gitmek zorundasın. Daha önce ki tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki korkacak hiç bir şey yok.

Doktora git dişçi değil bu altı üstü göz doktoru gözünü oyucak değil.

Bahsettiğiniz hastalık pitozisdir .Tek veya çift taraflı olabilir . Çoğu insanda farkında bile olmadığı halde hafif derecede vardır.Göz kapağının tamamen kapanmasına kadar ilerleyebilir . Özetle göz kapağı kaslarının doğru çalışmamasıyla oluşur. Tedavi edilmediği takdirde göz tembelliği ile görme bozuklukları artabilir . Tedavisi mümkündür .
Göz doktoruna danışabilirsiniz , şifanızı buralarda boş yere aramayın .

Benimde sag gozde var takma kafana, ayri karizma katiyo biri sorunca haykonunkinden diyorum :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birkaç damla WD40 damlatın, açar hemen.

O kadar anlatıldı, yazıldı hâlâ WD40 diyen var. Göze WD40 sıkılmaz hocam, balata spreyi senin ilacın :queen: :queen: :queen:

Dostlar ufak caplı bı arastırma yaptım da estetık vs dıyorlar gelemem ben oyle şeylere :S birazda şişik gibi duruyor cırkın bı goruntu gittikce de ilerliyor gibi napalım en iyisi ben bı doktora gideym :S

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İyi fikir. Şimdiden geçmiş olsun. Tabii ki doktora gitmeniz lazım.

Goz cerrahi deil de goz doktoru yada noroloji bransina gidin.. goz cerrahi die bisey yok zaten..

Ptozis dogru dur fskst bu sadece tip dilinde goz kapagi dusuklugu demek hastaliginizi bilmiorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar