nacizane tavsiyem lenovo p70.. note 3 kullandım sonra anneme verdim severek kullanıyor.. sağa sola fırlattığı halde sağlam hala..note 3 kullandım çok memnundum ekranı kırıldı kenarda duruyo 500 tl ortalama tamir fiyatı..yaptırınca babama vericem onuda, huawei mate 7 kullandım beğendim, sattım ama ölü piksel çıkmış telefonda bir ay sonra ..(benden kaynaklı değil satarken yoktu) lenovo p70 kullandım dort ay kadar, kardeşime verdim hala kullanıyor, memnun telefondan..şarjı iyi gidiyor.. lenovo p70 herhangi bir kronik sorun çıkmadı telefonda bugüne kadar, ilk çıktğı hafta almıştım şimdi güncelleme falanda gelmiş, daha iyi olmuştur sanırım.. forumda klubüde var.. satarım bir müddet sonra diyerek alacaksan, Sıfır tel almak mantıklı değil çok uzun süre de kullanmayacaksan.. aldıktan sonra hepsi çöp oluyo satarken..telefona verdiğim parayla motor almıştım şimdiye, yeni akıllandım

) 1200 tlnin hepsini telefona gömme derim ben.. fiyat performans ürünlerini tavsiye ederim lenovo p70 gibi... ama ekranı kırmam dersen, ikinci el note 3 gayet güzel olabilir..
naçizane fikirlerimdir..
saygılar