Cep Telefonu Önerisi !

note 5 güzel, şuan note 2 var onlada işte int bakıp whatssap kullanıyorum başka bişi yapmıyorum gerisi çöp hiçbirşekilde fiyatını haketmez ve lg g4 tasarımını bile yansıtamamışlar 2000tllik note telefonlara samsung :)

Note serisi tasarim harikasi oldugunu savunmaz :) ama o telefonu yuksek kapasite ile kullanabilme yetenegin varsa baska seri telefona bakmazsin :) şuan 5. Nesil siparişi verdim bekleyişteyim ve beni yanıltacagini asla dusunmuyorum

Samsung şu çelik kasaya geçene kadar kasa olarak beş para etmez bende note 3 vardı hız ve özellikler bakımından çok güzel telefondu ama kasa olarak yaramazdi tasarım falan güzel, özellik güzel, onlara lafım yok ama kasa olarak yaramaz.Kasa çelik olsa note 3 de alınabilir mantikli ama ben olsam sırf kasasından sebep almazdım ama özellik diyorsan alınır ona lafım yok

Son düzenleme:
note 3 önerebilirim iphone asla önermiyorum abimde 6 ev arkadşaımda 5s var iphone 6 da mortal kombat oynarken şarja takamıyorsun patlayacak gibi ısınıyor alet arkadaşımın 5s tede telefon ısınınca ekranda tıkırdama oluyor şarj soketi bi taraftan şarj ediyor öteki taradtan etmiyor garantiye gönderdik 2 haftada geldi bir sorun algılanmadı yazılım atılıp geri gönderdiler söylemek istediğim 2 iphone deneyimim oldu ikiside sıkıntılı biri cayır cayır yanıyor biri ekranı oynuyor tuşu ses yapıyor parasını haketmeyen bir cihaz

750 tlye zenfone var. Ötesi yok. Tavsiye edilir.

Telefonunuz hayırlı olsun.

Sony Xperia Z2 kullanıyorum ve memnunum. Dayanıklılık ve su geçirmezlik özellikleri benim için artı bir avantaj. 3 gb ram, buna ek olarak sistem güncellemelerini vs. aksatmayan bir marka sony :wiinkk:

Samsung kullaniyorum ama apple oneririm. Tamam tel isiniyo vs ama, isininca en azindan kasmiyo canavar gibi calismaya devam ediyor.

Asus zenfone aldım 32 lık çok memnunum şiddetle tavsiye ederim 1299 tl fiyatla almıştım kamera işlemci şarj herşeyiyle süper menüsü biraz tuhaf geldi ama hemen alışıyor insan

Samsung kullaniyorum ama apple oneririm. Tamam tel isiniyo vs ama, isininca en azindan kasmiyo canavar gibi calismaya devam ediyor.

o apple ile mortal kombat x oyna bakalım kasıyormu kasmıyormu ısındığı an çatır çatır donuyor yanlış bilgi vermeyelim çevremizde kullanan olmasa elimizdekini satıp iphone alcaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar