AUTOCAD 2014 Mimari Ev Projesi Çizebilen ?

Arkadaşlar bana çok acil autocad 2014ten 3+1 ev projesi çizecek varmı . Böyle basit birşey olucak 4 oda 1 salon 1 banyo 1 wc olabilir . 1300e 1000 lik bir ölçü içine 50birmlik duvar kalınlığı olacak ve odaların duvarları da yarısı yani 25br olsun gerisi önemli değil . Odalarda sadece yatak koltuk tv masa gibi şeyler olsa yeterli . Yapabılecek arkadaslar mail adresime gönderebilirmi acaba . Autocad çalışmıyor bılgısayarımdada simdiden cok tesekkur ederim

Mimarlar ve mühendisler odasına onaylatalım mı, onaylatmadan mı gönderelim?

Dostum vala autocad çalışmıyor bilgisayarımda ya ıstanbuldayım unıverstedeki hocaya mailliycem :D

Ondan sonra yok efendim bizim ülke neden böyle, bizim mühendislerin elin japon mühendisinden ne farkı var... Al sana fark :)

AutoDesk Revit 2016 indir, Paint kullanır gibi çiz. Koltuğu klozeti yerleştir. Export to dwg diye at.

Elimde çok güzel yol, köprü otoban vs var da hiç konut yok maalesef. Okul ve hastahane var onlar da olmaz sana :D

Ayrıca 1 sayfa shop drawing bile 50 - 75 TL, sana kim niye ev çizsin versin :)

Autocad 2015 kullanıyorum iyi derecede bırak autocad i solidworks de 3 boyutlusunu bile çizerim sana hatta 3 boyutlu çizip autocad e atmak daha kolay ve hızlı bir bizim olur

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Acelen olmasaydı çizerdim, zevk de alırdım :)

olursa elimdeki hazır yaptığım projelerden verebilirim.

Hocam öyle hayrina çizen varsa valla banada çizsin bari. Ben 300 liradan aşağıya çizmem. Ki bölümde proje ödevlerinin en basitlerinden stop motion filmi geçen hafta 200 tlye yaptım. Yani söyleyeceğim pcne format atıp mayayı yükle hemen :)

SONUNDA CALISTIRDIM AUTOCADI .. BÖYLE BİRŞEY CİZDİM HOCANIN OGRETTIKLERI KADARIYLA .. KABUL EDER SANIRIM AUTOCAD'DEN PEK ANLAMAM AMA ZEVKLİYDİ :)
KAPILAR COK ORANTISIZ FARKINDAYIM HOCANIN CIZDIGI VE ISTEDIGI DE BUNDAN FARKSIZDI AMA ELIMDEN GELENI YAPTIM ^^

AUTOCADDAN ANLAYAN ARKADASLAR YORUMLARSA SEVİNİRİM ^^ COK İSTİYORUM AUTOCAD KULLANMAYI SİZCE BENDE BİR IŞIK VARMI :joker:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar