- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar. Şehir dışında okudugum unıversitede bir ehlıyet kursuna müracaat ettim. Hem B hemde a2 için . 2sininde kurs ücretini ödedim yaklaşık 450 lira . araç için 300 motor için 150 . Dün B ehliyetimi çıkarttım.. Sınavdan sonra bana 25 aralık a kadar ehliyetini çıkar yoksa stajere kalıyorsun dediler . Motor nasıl olcak dedım onu 2 ay sonra alıcaksın vs gibi şeyler söylediler . Herneyse dün B ehliyetimi elime aldım. . toplamda 500 lira dosya masrafı parası verdim. Herneyse ardından motoru sormaya gittim . Yeni motor ehliyet yasasından haberım yoktu başvuru yaparken . Ben a ya da a2 alıcam değilmi dedim . Bana hayır sen geç kaldın sana a1 vericez dediler . yaşım 20 . Dedim nasıl olur ben sonucta normal a2 almak ıstıyordum dedım . Erken olsa bile sana 125 cc motor surdurucez kursun motoru bu dedıler . e dedim yenı yasa cıkıyorsa sızde yenı bır motor alın 125 cc üstü vs. Yapamayız onu şuan uzun iş dedıler . Benım sımdı ne yapmam gerekıyor bu durumda ? Motor ehlıyetı almakdan vazgecsem verdıgım kurs parasını gerı alabılırmıyım 150 tl olan . Sonucta motora dair hiçbir kurs gormedım . Suan ıstanbuldayım 1 hafta sonra geri gidicem ne derseniz onu uygulayacagım arkadaslar .