- Konu Yazar
Evet abilerim malum sınav zamanları bızde genç olarak heyecanlıyız sınavdan kaldım geçtim sınav nasıl olur dıye heyecan ıcerısındeyız sızınde ellerınız dert gormesın yardımcı oluyorsunuz
Sımdı 1 hafta sonra bende hem araba hemde direksiyon sınavına giricem. Yazılı sınavdan sonra benı kurs hiç aramadı . Ben aradıgımda ya acmıyorlar yada actıklarında bız sızı arıycaz dıyıp kapatıyorlar . Zaten dandik bir kurs . Daha yerını bıle gormedım Eniştem kayıt ettı ben sadece sınava gırdım cıktım. Herneyse . 1 hafta kaldı ve ben ne araba dıreksıyon kursuna girdim ne de motorun dıreksıyon kursuna . bu kalan 1 hafta icerisinde bana ne ogretebılırlerkı ?
-Yada nasıl olucak 1 gun ıcerısınde hem araba kullanıp ondan ınıp motora mı gecıcem . ?
-Sınavda 2sinide o gün içerisinde mi olucam ?
-Maxi Scooter tecrübem var vitesli motor tecrübem hiç yok kursa gıtmeden bı arkadastan yardım alsam faydalı olurmu ?
-Kurs motorları genelde hangi marka oluyor ? Hangılerı bızı zorlar ?
-Ekıpmanları kurs mu verıyor ?
-Trafiğe cıktıgımda hıc kursa gıtmessem o guzergahı bana onceden gosterıceklermı ? Gosterırlerse ben trafıkteyken guzergahı unutursam nolur?
-Motor ve araba sınavındayken kesınlıkle yapma dedıgınız şey nedir ?
Evet arkadaslar herkes bı soruyu cevaplarsa bılgılenırım
Genclere yardım lutfen
Sabahki arkadas gibi sınavdan kalırsam gelıp kufretmem burda bızden yaşça büyük olarak çoğunluktasınız ve bılgılısınız saygım sonsuz 
Subat ayında 1 konu daha acıcam unıversıteden ıstanbula fuara gıtmek ıcın gelıcem pendıkten benı fuara goturucek birini arıyor olucam motorunda artçı taşımaktan korkmayan
Sımdıden tesekkurler herkese 
-Yada nasıl olucak 1 gun ıcerısınde hem araba kullanıp ondan ınıp motora mı gecıcem . ?
-Sınavda 2sinide o gün içerisinde mi olucam ?
-Maxi Scooter tecrübem var vitesli motor tecrübem hiç yok kursa gıtmeden bı arkadastan yardım alsam faydalı olurmu ?
-Kurs motorları genelde hangi marka oluyor ? Hangılerı bızı zorlar ?
-Ekıpmanları kurs mu verıyor ?
-Trafiğe cıktıgımda hıc kursa gıtmessem o guzergahı bana onceden gosterıceklermı ? Gosterırlerse ben trafıkteyken guzergahı unutursam nolur?
-Motor ve araba sınavındayken kesınlıkle yapma dedıgınız şey nedir ?
Evet arkadaslar herkes bı soruyu cevaplarsa bılgılenırım
Subat ayında 1 konu daha acıcam unıversıteden ıstanbula fuara gıtmek ıcın gelıcem pendıkten benı fuara goturucek birini arıyor olucam motorunda artçı taşımaktan korkmayan