11kasım kullanıcısının son içeriği

1. 11kasım

jant düzeltilirmi düzeltilirse kim

Merhaba arkadaşlar. 2015 XMAX 250 ABS scooterımın arka jantında hafif bir yamukluk var. İstanbul’da birkaç “bilgisayarlı jant düzeltme” yerine gittim fakat kimse motosiklet jantına müdahale etmek istemedi. İstanbul’da motosiklet jantı düzelten güvenilir bir yer bilen var mı?
  2. 11kasım

50 cc motoru 110 luk yaptırmak

bi problem olmaz karbüratörünede bi üflet
  3. 11kasım

Arkadaşlar elf 10w 40 yağ motora olur mu ?

scooter ise bişi olmaz vitesli ise problem
  4. 11kasım

Beni Yağlayın

çizgi yarıda kullanmak peki
  5. 11kasım

Beni Yağlayın

Herkese iyi Günler Dilerim 2015 model xmax 250 abs motoruma 800 km önce komple motor yaptırmıştım şimdi bi yarım saat önce yağını değiştirdim 5 tane motorum var garip gureba motorlar bazı motorlarıma otomobil yağı kullanıyorum bazı motoruma motul 300v yağ kullanıyorum öyle akıp gidiyor şimdi...
  6. 11kasım

Scooter da frenlemenin püf noktaları

bende de xmax var ama senin dediğin normal bir yavaşlama gaz kesiyosun enjeksiyon yakıt basmıyor varyatör eski haline gelmeye çalışıyor bu yavaşlama ile vitesli motorun kompresyonu bir değil hadımköyde oturuyorum aynı şekil dediğin gibi her hafta o yoldan geçiyom
  7. 11kasım

Ceza yemeyecek güzel egzoz var mı?

stock egzozla kullanmak lazım yoksa direk ceza fara bile ceza yazıyolar polisler eskiden hayat çok güzelmiş hatta stock egzosa bile ceza yazıyolar cahil polisler büyük ihtimalle birilerinin torpiliyle polis olmuşlardır
  8. 11kasım

Şehir Trafiğinde Sizi En Çok Tedirgin Eden ARACLAR...

kadın şöförler biraz çılgın bence cinsiyetçilik yapmadan yorum yapıyorum ama öyle biraz benim ailedeki kadın şöförlerde dahil
  9. 11kasım

Yolda kalmış motorcu görünce yardım etme isteği

Yenibosna E5 te gidiyodum 50cc motorumun canını alırken önüme 3 motor çıktı 2 si bi motoru ayakları ile itekliyolar belli çalmışlar bende onların arkasında gidiyodum 50 cc olduğu için sollayamadımda trafikte hızlı akıyor geçemedim polis çevirse onlarla birlikte benide alcak :)
  10. 11kasım

Scooter da frenlemenin püf noktaları

forumda yeni başlayan yada bilgiye aç birisi olunca hemen tokmak kafalar gelip yargı dağıtıyor yok kim ehliyet veriyor size yok acil eğitim al hatta okadar acil alki böyle çakarlı dat dat dat diye eğitim merkezine gitmelisin o derece sukuter kullanıyorsan bu motorlar vitesli değil...
  11. 11kasım

MOTORUMA FAYDASI OLUR MU?

SİLİNDİR PİSTON DEĞİŞİP KARBÜRATÖRLÜYE ÇEVİREBİLİRSİN
  12. 11kasım

beyaz far yasak

evet halojen orinali sarı olsa led olsa da ceza yazarlarmı
  13. 11kasım

beyaz far yasak

merhaba motosikletim 5 aydır tamircideydi şimdi dikkat ettim lex beyaz apuller var uzun kısa da aynı sökmem mi lazım bunları xmax 2015 model motor
  14. 11kasım

Motorum diğer cub lara göre çok daha az gidiyor

gps ile ölç diycem yada senin km sensöründe yada onlarınkinde sorun olabilir diycem ama sonuçta seni geçiyolarmış rödajın düzgün olmamış sağır kalmış olabilir yada karbüratörüne bi üfletmen gerekebilir