İstanbul trafiğine girmiş olan 41 plakalı araçların hepsinde bir yanlış tespit ediyorum. O şehrin trafik kültürü İstanbul'a uymuyorsa demekki...
Ankette eksiklik var bence..
Ticari araçlar seçeneği..
Hani pick-up olanlar doblo mudur nedir, o tür olanlar..
Bunlar en fecisi kanımca..
Buna bir de kuryeleri eklediğimiz zaman bulunduğum şehirde uzak durulacak herkesi listelemiş oluyoruz60 yaş üstü dayıların sürdükleri ve kadınların sürdüğü çoğu araçtan çekinirim, uzak durmaya özen gösteririm çünkü sağa sola bakma aynaya bakma gibi alışkanlıkları pek olmuyor
Ben nispeten küçük yerde yaşıyorum, buradaki kuryeler büyük şehirdekilere nazaran bayağı uyuz ve ağır sürüyorlar genel olarak. Ondan fark etmiyorum bile yollardaBuna bir de kuryeleri eklediğimiz zaman bulunduğum şehirde uzak durulacak herkesi listelemiş oluyoruz![]()
Motosiklet forumunda motosiklet ile ilgili konu açıp da motosikleti şıklara eklememek.
Sacma olmuş.
Ben de küçük şehirde yaşıyorum, burada kuryeler asla kırmızıda durmaz, ter yöne girer, yaya geçidinden geçer ve kaldırımda gider. Bir kurye olmak için gerekli şeyler bunlar galiba. O yüzden ben en çok kuryelerden ve kadın sürücülerden çekiniyorum.Ben nispeten küçük yerde yaşıyorum, buradaki kuryeler büyük şehirdekilere nazaran bayağı uyuz ve ağır sürüyorlar genel olarak. Ondan fark etmiyorum bile yollarda![]()