Şehir Trafiğinde Sizi En Çok Tedirgin Eden ARACLAR...

Şehir Trafiğinde Sizi En Çok Tedirgin Eden Araçlar

• Kullanılan toplam oy
    1,067
İstanbul trafiğine girmiş olan 41 plakalı araçların hepsinde bir yanlış tespit ediyorum. O şehrin trafik kültürü İstanbul'a uymuyorsa demekki...

hepsi.
ülkedeki cehalet, kültürsüzlük zararlı bir boyuta ulaştı artık.
motosikletten tutun tıra kadar her araçtan aynı düzeyde çekiniyorum. ülkenin %80-90'ı potansiyel denyo.

Park alanı olmamasına ragmen arkaya bakmadan kapıyı açan her araca gıcık oluyorum. Arabada olsak kapıyı alıp götürürüz motorsiklet olunca kullandığımız biz zarar görüyoruz. Çok şükür kaza yapmadım ama birkac kez tehlike yaptı bana

Motosikleti
Yok
Benim cevabım: Tüm dört tekerler.

(Efendi gibi kullanan az sayıda kişiler istisna)

Motosikleti
D400
Motosiklet forumunda motosiklet ile ilgili konu açıp da motosikleti şıklara eklememek.

Sacma olmuş.

60 yaş üstü dayıların sürdükleri ve kadınların sürdüğü çoğu araçtan çekinirim, uzak durmaya özen gösteririm çünkü sağa sola bakma aynaya bakma gibi alışkanlıkları pek olmuyor

Motosikleti
Yamaha XSR700
60 yaş üstü dayıların sürdükleri ve kadınların sürdüğü çoğu araçtan çekinirim, uzak durmaya özen gösteririm çünkü sağa sola bakma aynaya bakma gibi alışkanlıkları pek olmuyor
Buna bir de kuryeleri eklediğimiz zaman bulunduğum şehirde uzak durulacak herkesi listelemiş oluyoruz :D

Buna bir de kuryeleri eklediğimiz zaman bulunduğum şehirde uzak durulacak herkesi listelemiş oluyoruz :D
Ben nispeten küçük yerde yaşıyorum, buradaki kuryeler büyük şehirdekilere nazaran bayağı uyuz ve ağır sürüyorlar genel olarak. Ondan fark etmiyorum bile yollarda :D

Kuryeler, apaçi motorcu yavşaklar, kadın sürücüler, özellikle SUV araç ve nissan micra süren kadın sürücüler, hatchback meganelar, doblo, fiorino tarzı ticari süren dayılar, teslalar, şirket arabaları, aile arabaları, arabalar.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
kuryelik yaptığım yerde sürekli gördüğüm bi denyo var 12 yaşında falan çocuk daha scooterına düz boru taktırmış arkasında arkadaşıyla bağıra bağıra gidiyorlar her gün görüyorum bi gün denk düşüremedim

Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben nispeten küçük yerde yaşıyorum, buradaki kuryeler büyük şehirdekilere nazaran bayağı uyuz ve ağır sürüyorlar genel olarak. Ondan fark etmiyorum bile yollarda :D
Ben de küçük şehirde yaşıyorum, burada kuryeler asla kırmızıda durmaz, ter yöne girer, yaya geçidinden geçer ve kaldırımda gider. Bir kurye olmak için gerekli şeyler bunlar galiba. O yüzden ben en çok kuryelerden ve kadın sürücülerden çekiniyorum.

54 plaka hatchbackler, siyah skoda octavia'lar, plakasında bilmem ne garage yazan passat'lar. kadın sürücü olan araçlar.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Hepsi diye seçenekte olması lazımdı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cep telefonuyla konuşan sürücüler, direksiyona göğüslerini yapıştırarak giden kadın sürücüler, kafa titremesini durduramayan yaşlı sürücüler olmadığı için taksiciler dedim.

İzmir Trafiği için ...

1. sıra Tartışmasız Minibüsler. Nereden çıkacağı nerede duracağı belli değil.
2. sıra Minibüsçüler ile kafa kafaya liderliğe oynayan Motokuryeler. Her an her yerden çıkarlar.. yaya geçidinden bile geçerler.. Kaldırımdan giderler.
3- sıra Taksiciler .. Mümkünse uzaklaşın.
4. sıra Şahin Kullanan hapçı ergenler.. Kafalar her daim kıyak , Osuruklarına bile kıçma atabilmeye hazırlar..

Gerisi şansa kalmış.. Birde kızacaklar ama 45 plaka görürseniz mümkünse yaklaşmayın :))

kadın şöförler biraz çılgın bence cinsiyetçilik yapmadan yorum yapıyorum ama öyle biraz benim ailedeki kadın şöförlerde dahil

Motosikleti
cbf 150
Emniyet şeridini kullanıyorsanız haksız yere suç işleyerek aracına çakar takmış suçlu tipler. Bu kişiler dibinize kadar son süratle gelir.

Neyseki hepsine ceza yazdırıcak kudrete sahibim. :) Savcı arkadaşım sağ olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar